icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

snubenci08
31. okt 2014

@katkatonkova no drží sa hore už 8 dní, len tak ďalej, držím silno päste 🙂

snubenci08
31. okt 2014

Baby nejako nás tu pribúda. Dúfam že v strede novembra nás bude zasa ubúdať a stretneme sa v skupine tehulky. 😀

snubenci08
31. okt 2014

@katkatonkova ináč, dnes som znova merala BT ráno o 8:00. Tak ako aj včera, hneď po prebudení. Aj včera aj dnes presne 36,5. Je to ok že mám úplne rovnakú teplotu ako včera?

snubenci08
31. okt 2014

@butterfly333 ahoj, tak ja mám od dnes už trocha viac hlienu a už je taký bielkovitý. Doteraz som mala len pocit vlhka, takže sa to pomaly blíži 🙂 snáď sa tento raz zadarí a Pánbožko nás obdarí. 🙂

butterfly333
31. okt 2014

@snubenci08 ja som mala dva dni po sebe 36,7 a teraz už dva dni 36,6 no ani ja tomu nejak nerozumiem.Som 14DC

butterfly333
31. okt 2014

@snubenci08 ja vlhko asi dva dni no hlien zatiaľ nemám no dúfam že sa ho dočkam. Včera som začala troška cítiť vaječník aj dnes no ovu aj keď vyzerá celkom dobre nieje pozitívny no mám pepino test a ta kontrolná čiarka je taká tmavá že keď pozerám iné ovu testy čo š sem dávajú tak ju nemajú takú tmavu. No veď dočkám ešte dúfam že sa zadari.

snubenci08
31. okt 2014

@butterfly333 ono to je nejaké dosť zložité to meranie, kazdy faktor ti teplotu skreslí. Na nervy.

butterfly333
31. okt 2014

@snubenci08 áno to je som z toho jeleň. Aj cítiš že sa ovu blíži?

katkatonkova
31. okt 2014

@snubenci08 ano je to uplne bezne....

snubenci08
31. okt 2014

@butterfly333 ešte nie, ja mám bolesti jak hovado už 2 dni pred ovu. Takže ju určite nepremeškám. 😀

snubenci08
31. okt 2014

@katkatonkova už som sa zľakla že som nejaká "iná " 😀

butterfly333
31. okt 2014

@snubenci08 no ja práve že nemavam bolesti len také mierne tak dúfam že to tento mesiac vìde.

eri28
31. okt 2014

no bola som u tej doktorky povedala, ze cez vikend budem mat ovulku.mali sme dnes sexik, tak este dame jeden.citala som ze najlepsie je obden, lebo kazdy den nie su spermie take rychle, alebo nieco take, ze je mensia sanca, ako obden,Neverim, ze sa to tento mesiac podari, neviem co som taka skepticka, ale viem ze raz sa zadari, tak uvidime kedy.V utorok mam ist na gyndu, asi ze ci bola ovulka, tak uvidim co povedia.Pekny vikend vsetkym a vela sexiku.

eri28
31. okt 2014

tento mesiac nerobim ovu testy, mam kupene, ale som sledovana doktorkou.Necham si ich na buduci mesiac, kebyze sa nepodarilo 😉 .

snubenci08
31. okt 2014

@butterfly333 no ja sa pred ovu od bolestí len skrúcam, šľak ma ide triafať.

butterfly333
31. okt 2014

@snubenci08 no ja vôbec iba cítim ako by mala ta mrcha prísť. No dúfam že nepríde. Ani pri marche nemám bolesti len také mierne .

katkatonkova
31. okt 2014

@eri28 to je super ze ti to vychadza na vikend...tak drzim palce nech je tato ovu ta spraaavna...

katkatonkova
31. okt 2014

@snubenci08 srdiecko nezabudaj ze kazda sme inaaaaa....ja uz sa aaaak tesim do postele....posledny den ma trolinka pali pri moceni...a mam taky jemnu bledu krupicku...ale len troska....tak uvidime ci som nejaku pliagu nechytila.....no ked ma byt z nej babo tak potom vitaj pliaga.... 😉 🙂 😉

snubenci08
31. okt 2014

@butterfly333 pri mrche mám aj ja len také mierne, ale to len keď ju dostanem, tak pol dňa a potom nič, no ovu mi to vynahradí. 😀

snubenci08
31. okt 2014

@katkatonkova to mňa keby chytilo pálenie pri močení, tak viem že idem na týždeň do nemocnice, aj tento rok som bola, už ma to štve. Mám to každý druhý rok. A fakt silné. Tak sa len modlím k Pánbožkovi, nech ma to obchádza. Držím palce, nech to je v tvojom prípade plodík 😀 a nezabudni nahodiť ráno graf 😀 nech mám čo pozerať 😀

katkatonkova
31. okt 2014

@snubenci08 neboooj....nafotiiiim...snad bude stale teplota uz len stupat.....

snubenci08
31. okt 2014

@katkatonkova to dúfam, nech je čo pozerať 😀

julypetkova
31. okt 2014

tak baby ,mi sme sa snazili vcera aj dnes ,tak dufam ze na tento mesiac ,november, si uz konecne najdem dva ciarocky 😉 ,drzte palce 🙂

katkatonkova
1. nov 2014

@snubenci08 dobre ranko...takze dnes rovnako ako vcera....

butterfly333
1. nov 2014

@katkatonkova krása dúfam že sa vám zadarilo. A ako sa vie že to oplodnenie nastalo keď sa počíta DPO akú viem že je oplodnene? Aj keď snažíme sa obden. Ja som zatiaľ len 15DC no asi tak zajtra by som mohla mať ovu ale uvidím keď spravím ovu test.

katkatonkova
1. nov 2014

@butterfly333 vie sa to az ked bude cca 18 dni teplota vysokaaa....niektore baby to zevraj citia...no neviem....

butterfly333
1. nov 2014

@katkatonkova 18 dní to je dosť. Veď za dva týždne má prísť mrcha teda dúfam že nepríde.

mata1512
1. nov 2014

@wanda87 No, ja si dávam Femigard a pijem Alchemilku...

katkatonkova
1. nov 2014

@butterfly333 ja tiez dufam ze nepride.....sak nech si uz konecne zoberie dovolenku...alebo nech ide tam kde ju potrebujuuuu...

snubenci08
1. nov 2014

@katkatonkova to je pekné, dúfam, že zajtra bude pokračovanie 😀