icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

katkatonkova
1. nov 2014

@snubenci08 dufam aj ja...no ked trosku klesne tak to este nic podla nna neznamenaaaa.....takze nemozem byt zas dokonalo grafovaaa...inac podbrusko troska pobolieva a aj kozenky trocha citim...a na dotyk trosku bolia....

butterfly333
1. nov 2014

@katkatonkova ahoj pozrieš sa mi na to ten spodny dnešný ovu test 15DC .

katkatonkova
1. nov 2014

@butterfly333 zajtra by mala byt ovu...testni este vecer okolo siedmej a uvidis...a aku si mala teplotu?

butterfly333
1. nov 2014

@katkatonkova teplota 36,5 o 7h ráno to vždy tak meriam no asi o 6h ráno som musela vstať a ísť na wc. Nevadí že som vstala a potom po hodine merala? Lebo som fakt už nevydržala.

katkatonkova
1. nov 2014

@butterfly333 nevadi...pozeram ze je nizsia ako vcera....tak sup vecer aj zajtra aj pozajtra snazilkovat.....nech sa tam dostanu len ti najrychlejsi bojovnici...ja idem dneska na predvolebny gulaaas...u nas v dedine robia...ved je to za nase dane...tak dneska nemusim varit....

butterfly333
1. nov 2014

@katkatonkova ja sa v tých teplotách nevyznám keďže som si to nikdy nemerala. No dnes sa cítim trošku divne trocha hlava ako by migrena to bude tou ovu asi.

katkatonkova
1. nov 2014

@butterfly333 ano to bude ovu....najlepsie na to zabera ked tak polka paralenu s teplo vodou....aj ja som to mala....viem ze paralen sa moze brat aj ked sa snazite...ibalgin je humus.....ved skus si este vecer urobit test a uvidis.... 🙂

rybicka133
1. nov 2014

@butterfly333 to tvrdím aj ja , usg je presnejší 🙂

zarita59
1. nov 2014

noo takže dnes mi prisli moje dni/aj bez vyvolávačky, ktoré ste čítali hore tak viete/, v podstate mi ako keby vynechali tie predošlé lebo tieto mi prišli ako by som mala tie predošlé..takže sranda...tak musím sledovať hlien a vtedy som najplodnejšia anoo? Ďakujem

patricia128
1. nov 2014

@zarita59 áno, pri ovulácií budeš mať na nohavičkách ..ako by som to nazvala..sorry za názov..ako keby ,,sopel,, 😒

butterfly333
1. nov 2014

@katkatonkova ahoj ja som si nič nedala ale išla som si pospať. No 3h mi stačili a je mi lepšie.

mamulienka30
1. nov 2014

@butterfly333 - no ak si medzi tym vstala je ta teplota uplne zbytocna a nemala by si ju znacit... Musis neprerusene spat aspon 4h pred meranim a merat vzdy v tu istu dobu.

zarita59
1. nov 2014

Inak už týžden beriem kys listovú po koľko mi začne v tele "účinkovať"?? 😊 viete niekto? dikí
@patricia128 😂😂😂 super tak a približne koľko po mojich dňoch príde? Či je to zrejme individuálne, že?😊

melania1
1. nov 2014

@katkatonkova jaj, bodaj by si mala pravdu.

katkatonkova
1. nov 2014

@zarita59 anooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 😉

eri28
1. nov 2014

mne skoncil hlien dnes bud je ovulka, alebo uz je po nej, dufam ze dnes vecer si to este poistime v piatok sme snazilkovali, a inac uz neviem. Som zvedava ci to tento mesiac vyjde. teraz to najhorsie cakanie to mna vobec nebaviiiiiiiiiiiiiiii 😠 , ale vsak to snad ubehne,

butterfly333
1. nov 2014

@mamulienka30 ahoj No musela som súrne na wc išiel mi už mechúr prasknut.

mamulienka30
1. nov 2014

@butterfly333 - tak si mala zmerat vtedy a priratat +1/10 pre buducnost

butterfly333
1. nov 2014

@mamulienka30 to je koľko +1/10

patricia128
1. nov 2014

@zarita59 no neviem..ovulka je u každej ženy individuálna ..ale cca 13-14 deň po MS

mamulienka30
1. nov 2014

@butterfly333 - + 0,1 stupna, teda ak odmeras o siestej 36,5 a normalne meravas o siedmej, tak si zapises do grafu 36,6... ale treba to robit len vynimocne ako mechur na prasknutie ci zobudene vrestiace starsie dieta, to mam ja doma bezne 😀

mamulienka30
1. nov 2014

@zarita59 - kyselinu listovu treba brat uz tri mesiace pred zacatim snazilkovania, aby boli dostatocne zasoby. Ake mas zasoby je meratele aj v krvi z odberu ti vie lekar zistit. Embryo je vo faze delenia buniek a rastu prvych 8-9tyzdnov nenapojene na tvoj krvny obeh, takze zivene zltym telieskom a to uz musi mat tu zasobu komplet spravenu. Zacat brat kyselinu listovu ked uz si tehotna je vlastne dost zbytocne, resp. pomoze az v 8-12-tom tyzdni a to je uz neuralna trubica davno rozdelena a pripadny razstep nezvratne spraveny... takze brat okamzite ked prijde na to, ze o par tyzdnov zacnete pracovat na babu.

butterfly333
1. nov 2014

@mamulienka30 takže teoreticky by mohla byť ta teplota 36,6. to druhý deň po sebe rovnako len neviem aká má byť ta správna vyzerá že by zajtra mohla byť ovu.

mamulienka30
1. nov 2014

@butterfly333 - graf tu niekde mas? Ja mam nepravidelne cykly mne sa to blbo urcuje, ale vacsinou klesa 3-4 dni pred ovu bazalka kazdy den dolu...

butterfly333
1. nov 2014

@mamulienka30 graf nemám len si to píšem.

mamulienka30
1. nov 2014

@butterfly333 ved sa zaregistruj a nahadz si to do grafu, potom ti to aj ovu naznaci, je to dobry pomocnik podla mna ;) Ako dlho sa snazite o miminko? My teraz treti cyklus, akurat mi konci mrcha...

butterfly333
1. nov 2014

@mamulienka30 a na akej stranke kde je ten graf? No začali sme len tento mesiac. Tak dúfam že sa zadari.

littledesire
1. nov 2014

@butterfly333 alebo si stiahni do mobilu aplikaciu Period calendar .. taka ruzova knizka s kvietkom v strede .. od Abishkking 🙂 tam mozes zaznacovat cokolvek, aj grafy aj testy aj symptomy od vymyslu sveta a ma to potom aj tehotensky mod 🙂 aj ti to pripomenie kedy mas mrsku a ovu..alebo si dat fertility friend... ale mne je lepsie to v mobile.. mobil mam rano po ruke, zapisem hodnotu a hotovo :D ma to aj slovensky jazyk takze super 🙂

butterfly333
1. nov 2014

@littledesire a to cez aplikáciu obchod play?

butterfly333
1. nov 2014

@littledesire stiahla som si tú ružovú knižku no ten graf neviem ako tie dni tam sú po dva napr 2,4,6,8 ...Nieje to od jednotky.