Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@katkatonkova ahoj pozrieš sa mi na to ten spodny dnešný ovu test 15DC .
@butterfly333 zajtra by mala byt ovu...testni este vecer okolo siedmej a uvidis...a aku si mala teplotu?
@katkatonkova teplota 36,5 o 7h ráno to vždy tak meriam no asi o 6h ráno som musela vstať a ísť na wc. Nevadí že som vstala a potom po hodine merala? Lebo som fakt už nevydržala.
@butterfly333 nevadi...pozeram ze je nizsia ako vcera....tak sup vecer aj zajtra aj pozajtra snazilkovat.....nech sa tam dostanu len ti najrychlejsi bojovnici...ja idem dneska na predvolebny gulaaas...u nas v dedine robia...ved je to za nase dane...tak dneska nemusim varit....
@katkatonkova ja sa v tých teplotách nevyznám keďže som si to nikdy nemerala. No dnes sa cítim trošku divne trocha hlava ako by migrena to bude tou ovu asi.
@butterfly333 ano to bude ovu....najlepsie na to zabera ked tak polka paralenu s teplo vodou....aj ja som to mala....viem ze paralen sa moze brat aj ked sa snazite...ibalgin je humus.....ved skus si este vecer urobit test a uvidis.... 🙂
@butterfly333 to tvrdím aj ja , usg je presnejší 🙂
noo takže dnes mi prisli moje dni/aj bez vyvolávačky, ktoré ste čítali hore tak viete/, v podstate mi ako keby vynechali tie predošlé lebo tieto mi prišli ako by som mala tie predošlé..takže sranda...tak musím sledovať hlien a vtedy som najplodnejšia anoo? Ďakujem
@zarita59 áno, pri ovulácií budeš mať na nohavičkách ..ako by som to nazvala..sorry za názov..ako keby ,,sopel,, 😒
@katkatonkova ahoj ja som si nič nedala ale išla som si pospať. No 3h mi stačili a je mi lepšie.
@butterfly333 - no ak si medzi tym vstala je ta teplota uplne zbytocna a nemala by si ju znacit... Musis neprerusene spat aspon 4h pred meranim a merat vzdy v tu istu dobu.
Inak už týžden beriem kys listovú po koľko mi začne v tele "účinkovať"?? 😊 viete niekto? dikí
@patricia128 😂😂😂 super tak a približne koľko po mojich dňoch príde? Či je to zrejme individuálne, že?😊
@katkatonkova jaj, bodaj by si mala pravdu.
@zarita59 anooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 😉
mne skoncil hlien dnes bud je ovulka, alebo uz je po nej, dufam ze dnes vecer si to este poistime v piatok sme snazilkovali, a inac uz neviem. Som zvedava ci to tento mesiac vyjde. teraz to najhorsie cakanie to mna vobec nebaviiiiiiiiiiiiiiii 😠 , ale vsak to snad ubehne,
@mamulienka30 ahoj No musela som súrne na wc išiel mi už mechúr prasknut.
@butterfly333 - tak si mala zmerat vtedy a priratat +1/10 pre buducnost
@mamulienka30 to je koľko +1/10
@zarita59 no neviem..ovulka je u každej ženy individuálna ..ale cca 13-14 deň po MS
@butterfly333 - + 0,1 stupna, teda ak odmeras o siestej 36,5 a normalne meravas o siedmej, tak si zapises do grafu 36,6... ale treba to robit len vynimocne ako mechur na prasknutie ci zobudene vrestiace starsie dieta, to mam ja doma bezne 😀
@zarita59 - kyselinu listovu treba brat uz tri mesiace pred zacatim snazilkovania, aby boli dostatocne zasoby. Ake mas zasoby je meratele aj v krvi z odberu ti vie lekar zistit. Embryo je vo faze delenia buniek a rastu prvych 8-9tyzdnov nenapojene na tvoj krvny obeh, takze zivene zltym telieskom a to uz musi mat tu zasobu komplet spravenu. Zacat brat kyselinu listovu ked uz si tehotna je vlastne dost zbytocne, resp. pomoze az v 8-12-tom tyzdni a to je uz neuralna trubica davno rozdelena a pripadny razstep nezvratne spraveny... takze brat okamzite ked prijde na to, ze o par tyzdnov zacnete pracovat na babu.
@mamulienka30 takže teoreticky by mohla byť ta teplota 36,6. to druhý deň po sebe rovnako len neviem aká má byť ta správna vyzerá že by zajtra mohla byť ovu.
@butterfly333 - graf tu niekde mas? Ja mam nepravidelne cykly mne sa to blbo urcuje, ale vacsinou klesa 3-4 dni pred ovu bazalka kazdy den dolu...
@mamulienka30 graf nemám len si to píšem.
@butterfly333 ved sa zaregistruj a nahadz si to do grafu, potom ti to aj ovu naznaci, je to dobry pomocnik podla mna ;) Ako dlho sa snazite o miminko? My teraz treti cyklus, akurat mi konci mrcha...
@mamulienka30 a na akej stranke kde je ten graf? No začali sme len tento mesiac. Tak dúfam že sa zadari.
@butterfly333 alebo si stiahni do mobilu aplikaciu Period calendar .. taka ruzova knizka s kvietkom v strede .. od Abishkking 🙂 tam mozes zaznacovat cokolvek, aj grafy aj testy aj symptomy od vymyslu sveta a ma to potom aj tehotensky mod 🙂 aj ti to pripomenie kedy mas mrsku a ovu..alebo si dat fertility friend... ale mne je lepsie to v mobile.. mobil mam rano po ruke, zapisem hodnotu a hotovo :D ma to aj slovensky jazyk takze super 🙂
@littledesire a to cez aplikáciu obchod play?
@littledesire stiahla som si tú ružovú knižku no ten graf neviem ako tie dni tam sú po dva napr 2,4,6,8 ...Nieje to od jednotky.

@snubenci08 dufam aj ja...no ked trosku klesne tak to este nic podla nna neznamenaaaa.....takze nemozem byt zas dokonalo grafovaaa...inac podbrusko troska pobolieva a aj kozenky trocha citim...a na dotyk trosku bolia....