icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

katkatonkova
4. nov 2014

@17alisha ahoj...vitaj teda medzi snazilkami...aj beries nejake vitaminy, alebo si merias baz. teplotu?....

17alisha
4. nov 2014

@katkatonkova ahoj..beriem len kys. listovu teraz druhy tyzden

petta87
4. nov 2014

@katkatonkova tam drzim palce hadam ano 🙂 ja mam mat v piatok ovulku tak sa musim pripravit fyzicky psychicky a hadam sa nam to uz tento mesiac zadari.... 😅 mohlo by teda sa zadarit 😝
ja tiez beriem ale len kyselinu listovu tak hdam mi to pomoze 😒

petta87
4. nov 2014

@butterfly333 no tak uvidíme hadam sa ti podarilo 🙂

katkatonkova
4. nov 2014

@petta87 ked si spetne spomeniem na predchadzajuce cykly tak ma este tak kozy neboleli jak teraz...tak uvidime jak dopadneme....a ty pekne cez ovulku sexuvat...sexuvat...sexuvat...jak ujo Lenin hovoril.... 😀 😀 😀

katkatonkova
4. nov 2014

@petta87 ja som predtym brala femibion 800 a potom inofolic...no ten inofolic mi narobil sarapatu...MS som mavala vzdy 5 dni...teraz len 3...a dost som po nom pribrala...tu na fore vela snaziliek hovorilo ze otehotneli vdaka tomu...tak som aj ja skusila...no ten inofolic je vlastne na upravu cyklu...a tie ktore maju problem s PCO...tak uz som ostala verná len kys.listovej....tak teraz uz len cakam ci sa zadarilo alebo ne....a ked nie tento cyklus..tak ten buduci uz urcite....mam taky pocit...no uvidime...

mata1512
4. nov 2014

@katkatonkova Ahoj. Ja som na tom podobne ako Ty... Len mna nebolia prsia, ale picha ma cele podbrusko az do krcov a nejak ma naduva a som nafuknuta...

katkatonkova
4. nov 2014

@mata1512 ja podbrusko citim ...ale nie je to ziadne pichanie....len ho proste citim...no a prsia to som este niky takto nemala...normalne ma pichalo...teraz ma bolia...teda lave viac ako prave...a potom je zas klud a potom znova ma bolia...no na dotyk su mierne bolestive....tak neviem ....

mata1512
4. nov 2014

@katkatonkova ja prsia prave ze vobec. Asi je este skoro na mna. Kolko dni mas po ovu?

misiaciks
4. nov 2014

Ahojte kocky - snazilky, my sa snazime uz dlho aspon mne sa to tak zda ,ale nikdy som si to nejako extra neratala. teraz mi meskala mrcha 2tyzdne uz sme sa tesili a dneska zase prisla. takze od dneska si ratam dni, zdravo sa stravujem, budem sa snazit cvicit MOjzisku a objednala som si aj gynex a budem davat aj môjmu gynex....citam ze gynex vam zabral niektorym, tak snad to vyjde....ahojte a drzim vam vsetkym palceky.... 🙂

katkatonkova
4. nov 2014

@mata1512 som 12 DPO...mam 26 dnovy cyklus tak v piatok uvidime ci pride teta mrcha alebo pojde na dovolenku....dlhuuuuuu

mata1512
4. nov 2014

@katkatonkova drzim palceky, aby isla na dovcu... 😎

katkatonkova
4. nov 2014

@mata1512 drzme kazdej z nas co sme tu...nech idu kludne aj na spolocnuuu..na bermudsky trojuholniik...tam ich tak lahko nikto nenajde.... 😀 😀 😀

mata1512
4. nov 2014

@katkatonkova presne tak. Mas pravdu. 😉

petta87
4. nov 2014

@katkatonkova si vies predstavit ze by tento mesiac polovička z nas čo je tu poslala mrchu na dovolenku??? tak to by uz bol riadny gol

littledesire
4. nov 2014

@petta87 hned by sa zvysila porodnost na slovensku :D

katkatonkova
4. nov 2014

@littledesire sak by skrachovala soc.poistovna ked my mala vyplacat tolko materskyyych.... 😀 😀 😀

katkatonkova
4. nov 2014

@petta87 polovicka nestaciiii...vsetky co chcu dietatko nech poslu mrchu na dovcu.....

petanka33
4. nov 2014

držím palce aj ja... 🙂

mata1512
4. nov 2014

@katkatonkova Alebo nech si ju aspon na tych par mesiacov zoberu nase polovicky... 😀 Aby vedeli, co to je... 😉

butterfly333
4. nov 2014

@katkatonkova moja neboj bude to dobre uvidìš.Aj keď sa v tých grafoch moc nevyznám nikdy som si nemeralaBT. No ddúfam a verím že to bude v poriadku. A kedy by mala prísť ta hnusna mrcha? Ja si tiež meriam aj do grafu zapisujem no mne nejde stiahnuť. No som asi 3DPO a teplota sa drží už tretí deň 37,0 a dnes 37,1. Pred ovu som mavala 36,6 . Ty si ktorý deň DPO?

katkatonkova
4. nov 2014

@mata1512 tak to je super napad....nase polovicky by sa urcite potesili.....

katkatonkova
4. nov 2014

@butterfly333 dobre ranecko....ako po nocnej?...ja som dneska 12DPO a ako som spominala mam 26 dnovy cyklus...tak vo stvrtok ,piatok uvidim ci dojde alebo nie....ja som take teploty mala minuli mesiac....predsa len kazdy cyklus je iny.....tie prsia to je des....teraz si chvilku dali pauzu...no pokial by to malo znamenat tehu...tak nech kludne bolia....

butterfly333
4. nov 2014

@katkatonkova Ajojky no nočná ubehla celkom fajn aj keď som zaspala. No ešte 3nočné vo štvrtok mám voľno idem s malou na kardiologiu. Robím v PSA na kvalite. No a ja mám cyklus 30 tak to sa ešte načakam do 17.11. Tak Dúfam že už nepríde. A od ktorého dňa DC či DPO si cítila nejaké zmeny?

katkatonkova
4. nov 2014

@butterfly333 ved pravda...nocna je na to aby sa v nej spalo..... 😀 😀 😀 kozy citim uz asi cca tyzden.....ale takto intenzivne asi 2 - 3 dni......no este som to takto nikdy necitila....niestami mam aj dost velke pichanie.....tak uvidim.....

budzi
4. nov 2014

@katkatonkova ja by som to uz nevydrzala a spravila tehu test.. preto som na nich minula uz majland:D som robila 3-4 dni pred mrchou..

butterfly333
4. nov 2014

@katkatonkova pýtam sa preto lebo aj mňa trošku bolia ale nie nejako moc ale tak ma bolia od spodu ako pri marche no tá Dúfam že nepríde za dva týždne. Lebo v robote som si ich tak nenápadne chystala že či bolia no dúfam že sme zamiesili a budeme tehu. Tak sa už neviem dočkať. Tak a vieš asi od ktorého dňa DC ta začali bolieť? A cítila si aj uhniezdovanie?

katkatonkova
4. nov 2014

@budzi ja mam lekaren vo vedlajsej dedine....a soferovat neviem....takze ked bude meskat tak potom pojdem alebo si zec net objednam......

katkatonkova
4. nov 2014

@butterfly333 myslim ze to zacalo od 18DC...a uhniezdovanie....no fakt neviem...lebo chvilami ma bolelo podbruchac....potom nie...a tak sa to striedalo....no myslim ze uz by sme si konecne zasluzili byt tehotneeeee.. 😠 😠 😠 ..

katkatonkova
4. nov 2014

@butterfly333 inac keby ta niekto videl jak si chytas prsia...buh vi co by si pomyslel.... 😀 😀 😀 inac to som ti este zabudla napisat....mna bolia v okoli bradaviek...teda prsnych dvorcov.a skorej v tej hornej casti....