Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 tak snad sa zadarilo....testovat nebudem....pockaaaam...bo trpezlivost dieta prinasa.... 😉 😉 😉
@katkatonkova no ja som taká nedočkava a verím že sa zadarilo.
@butterfly333 aj budes testovat ci pockas?....
@katkatonkova moja ja mám času ešte dosť. No až keď mi budú meškať tak potom. Ja ich mám vždy načas tak keď neprídu tak bude to na dobrej ceste. Teda dúfam.
Caute baby tak ja som dnes robila test uz som nevydrzala,som 26 DC a bol negativny 😒 tak cakam uz len kedy pride mrcha ...
@butterfly333 aj ja ich mam presne na cas...vzdy rano ked idem druhy krat na zachod...svinuchyyyyy.....
@kolegina26 a kolko dnovy cyklus mas?.....
@butterfly333
@katkatonkova dievčatá držím Vám palce😊 ja mávam cely život presne 28DC a ovulku tiez presne medzi 12dc-14dc... Tento mesiac 10dc a 11 DC (víkend) sme mali 5x nechránený sex tak uvidíme ako to dopadne... Kvalitne spermie prežijú v tele ženy aj 5 dni vraj tak si pekne počkajú na uvoľnene vajíčko pri ovulke tak som zvedavá či aj naše si počkali😂 nechávame tomu voľný priebeh nič násilím lebo ešte nemám tie vysetrenia vsetky pobehane ale myslím si ak mam otehotnieť tak sa zadarí preto sme uz skusali😊
@kolegina26 ešte nič nemusí byt stratené... Môžeš byt ešte tehotná.. Nemusí nízke hcg zachytiť test.. Ak nepríde menzes správ dalsie testy😊
@katkatonkova 26 dnovy bol posledne 2razy predtym nepravidelny...
@monicka9 dakujem za podporu 🙂 necitim ziadne specificke priznaky, skor take typicke pred mrchou 😒 tak uvidim zajtra rano ci pride...
@monicka9 No moja 5x za víkend? Tak to verím že sa zadarilo a mm aj vládal? 😜. Lebo ten môj už celkom vyčerpaný. 😉
@butterfly333 u nás je to tak ze cez tyzden nie sme spolu manžel chodí v noci domov tak cez tyzden mame sex 1-2x max. Ale cez víkend sa uz nevieme dockat😂😂😂.. Noo my sme spolu 15 rokov a sex je u nás velkaaaaa záľuba sme obaja taký maniaci😃 a hej hej vládze on dost😃
@kolegina26 aha no pri 26dc by uz testik mal ukázal jednu ciarocku//...
@kolegina26 nie jednu ale jemnú čiaročku
Dnes som bola na nákupe v tescu a musela som si pokupit dake mini krásne vecicky 0-3 m no 😂neodolala som...
@monicka9 ahoj,ja som bola 8 az 9 tt,zakrok mi robili 2.jula , dali sme si pauzu 2mesiace ,no doktor vravel 3 az 4 mesiace. menzes prisiel na 30den od zakroku ,od vtedy sa snazime ale zatial nic ,uvidime tentokrat. A na vysetreniach som nebola ziadnych ,iba po zakroku pri svojom, a ty sa ako dlho snazis uz?A to tretie tehotenstvo ,tak to si vzdala koli tej oslabenej jazve alebo nie?A este sa snazite o jedno babo?
@julypetkova no vysetrenia sa zvyknú robiť keď uz ide o opakovaný potrat a to vyšetrenie na hematologii, imunologii,endokrinologii, genetike,... To vysetrenia podstupuje žena... Neskôr sa zvykne muž vyšetrovať... Ja mam dve deticky ale chceme ešte dve aj keď je to odvážny môj cieľ keď ze som tie dva cisárske mala ale ja dako verím ze to zvladnem... No nevzdala som ani za svet.. Bábätku v 8tt prestalo bit srdiečko preto Tak preto ten potrat septembri😔
@julypetkova my sme sa začali snažiť pred 2 rokmi presne no a prišli tie 4 potraty... Na tej jazve na maternici mam malú štrbinu ( oslabené miesto) preto ma toľko strašil doktor... Chirurgicky sa to vraj neopravuje lebo by vlastne vznikla nová jazva... Tak ze tak..
@monicka9 no ty mas aspon dve ,ale ja len jedno ,a nechcela by som zostat pri jednom ,aby to bol jedinacik,dufam ze uz ani ine potraty nezazijem ,dost tazko som znasala jeden ,lebo to mali byt dvojicky ,tak dufam ze ked otehotniem znova ,nic take sa uz neudeje 😉 ,drzim prsty tebe aj ostatnym zienkam ktore sa snazia 😉
@julypetkova je správne dať dieťatku súrodenca. To je super vec veľmi ti držím palce😊 a neboj za chvíľku budeme fotiť testy // a potom veľké bruskaaa😃😊
musim sa vam kusok vyzalovat baby...
vcera rano som bola u gynekologa, tak ze chodi az na 9tu, to ja musim byt uz v praci. a sestra mi krv nezobrala, ze ma vysetri doktor a potom az povie doktor ci treba krv. tak som sa objednala na najblizsi volny termin, co bolo dnes okolo 4tej vecer. dnes sestra sa ma pyta na co vobec chodim ked som mala menzes 6.10., doktor dnu presne ta ista otazka. tak im vravim ze mam 23-25 dnovy cyklus a testy mi vysli pozitivne. tak pozrel, nic nevidel, iba cystu co mam na vajcovode (o tej som vedela, preto chcem cim skor zistit ze vajicko je kde ma byt, a nie zaseknute za nou), tak zase som dostala zdrba ze preco take veci riesim vecer o 4tej a nie rano... no comment... a este skasli 10e za objednane vysetrenie... takze zajtra rano opat tam na krv, a aj tak s tym nenarobi nic zrejme, kym sa bud neukaze mimo alebo nieco v maternici.. mam dojem ze najlepsie by bolo keby som prisla az niekedy v piatom mesiaci, to uz si snad budu isti... 🙄 😠 vazne zvazujem zmenit gynokologa.. .ako sa k vam spravali ked ste prisli o cosi skor ako bolo nieco vydno?
aaaaaaaaaaaaaaa.. vidno! hanba strasna
@nanervy_2 nic si z toho nerob on sa nevie vzit do zeny ,ktora velmi tuzi po babatku, berie to ako rutiny a este je to chlap... lekari su tiez len ludia, ktori maju starosti asi mal horsi den, zajtra to uz bude lepsie uvidis 😉 a drzim palce, aby si bola tehu 🙂
@nanervy_2 už si mala pozitívny tehu test? Super no ja v by som zmenila gyn.
@kolegina26 tak uz mi vyslo asi 6 testov roznych znaciek pozitivnych a ms mi nikdy nemeska... takze verim ze som, len chcem vediet ci je gulicka tam kde ma byt 😕 ale tak aj sestra mala taky pristup, ta by tiez mohla trochu ludskosti ukazat.. neverim ze som prva nedockava zenska co pride ked jej 3 dni meskaju a ma pozitivny test...
@butterfly333 no ano, cokolvek ocikam, ziraju na mna 2 ciarky 😎
@nanervy_2 super ze su dve carocky, urcite nie si ani prva ani posledna nedockava 😉
@nanervy_2 tak to je super gratulujem aj ja to už chcem. No ešte musím čakať dva týždne.

@katkatonkova no by si mysleli robím totiž len s chlapmi . Ja som tiež dnes 18DC no mňa bolia zo spodu. Len dúfam že budeme obe tehu že sa nám zadarilo. Držme si palce . Len to čakanie. Ty by si si už mohla aj tehotná.test spraviť či počkaš? 😜😜