icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

kudusko
7. nov 2014

@julypetkova No super ja som mala 17.6 a bola som v 11 tyzni ☹ a ako si dostala ms ja som dostala 19.7.takze skoro 1 mesiac a tiez som mavala pravidelnu kym som nemala kyret a potom 31 naposledy 42 a teraz uvidime ale pisala som ze tento mesiac citim ovu konecne 🙂

snubenci08
7. nov 2014

@butterfly333 to áno, aj ja už by som sa chcela dočkať

butterfly333
7. nov 2014

@snubenci08 mám otázku čo ak žena neotehotnie keď prebehla ovu a neotehotnela čo sa deje potom to žiadne príznaky až do mrchu nie su len sa pýtam som zvedavá a nikdy som takto nad tym nerozmýšľala.

eri28
7. nov 2014

ahojte baby uz som tu od doktorky ovulka nakoniec bola, ale neskor, cize 20, 21 co je dost neskoro na ovulku, ale hlavne vec ze bola a som zdrava. Snazili sme sa tak uvidime ci sme to trafili.

snubenci08
7. nov 2014

@butterfly333 tak to je individuálne, väčšinou ženy, ktoré moc chcú bábo si domyslia bolesti pŕs, nevoľnosť a veľa iných, ale väčšinou je to naozaj len sugescia, alebo potom už len PMS. 😀

mamulienka30
7. nov 2014

@snubenci08 - ano to domyslanie je strasne, normalne sa zena tak nepozoruje a potom pred testovanim vidi kazdu blbost ;) Treba vyckat testy, na priznaky sa spolahnut neda. Ja mam uz tri deticky a kazdy raz to tehotenstvo zacinalo inak 🤐

snubenci08
7. nov 2014

@eri28 tak potichu držím palce

snubenci08
7. nov 2014

@mamulienka30 presne 😀

eri28
7. nov 2014

@snubenci08 dakujem

butterfly333
7. nov 2014

@snubenci08 no mňa aj znervoznuje to pálenie zahy už týždeň to dom nikdy nemala keď tak 1deň. Vieš my sme sa začali snažiť len tento mesiac. Tak som zvedavá ako to bude dúfam že bude dobre.

snubenci08
7. nov 2014

@butterfly333 tak to je ešte dobre keď len prvý mesiac.

lara1507
7. nov 2014

Ahojte žienky,
my sme začali snažiť presne od 1.11. a včera som dostala horúčky a angínu.. takže som na penicilíne, pretože mi Dr. nechcela predpísať antibiotiká, kedže sa snažíme. Plodné dni absolutne neriešim, pretože mojím dlhoročným pozorovaním viem, že plodné dni mávam zakaždým inak. Užívame si to tak, že to vyjde aj keby sa neviem čo robilo :D akurát ma trápi tá choroba. MS mám dostať 26.-27.11. Držím vám všetkým palce, my si držíme tiež 🙂

butterfly333
7. nov 2014

@lara1507 ahoj vitaj medzi nami držím palce.

dasticka
7. nov 2014

Ahoj, z témy snažíme sa od leta, som preskočila sem, lebo už je november a stále nič. ☹ Teraz by som mala dost MS okolo 15, tak uvidime ci pride alebo nie, ak nepride, tak sa tesime ako besny, ak pride, zacinam chodit na folikulometriu

julypetkova
7. nov 2014

@kudusko ja som dostala od zakroku na 30 den a potom uz sa to vratilo do starych kolaji ,takze 27-28 dnovy cyklus mam 😝

kudusko
7. nov 2014

@julypetkova super ja trosku dlhsi a teraz uvidime 😉

lara1507
7. nov 2014

Kočky a myslíte že choroba má nejaký vplyv na úspešne tehotenstvo? Lebo ma to strašne štve!!! 🙅

monicka9
7. nov 2014

@lara1507 ono vravia aj doktori ze v case otehotnenia a pocas trimestra prveho sa treba chranit pred virusovymi chorobami, chripkou,... Treba si imunitku posilnovat uz pred otehotnenim👍😊

lara1507
7. nov 2014

@monicka9 to znie zle pre mňa. 🙍 čím skôr aby som bola fit. Ja nebývam vôbec chorá.. Toto som nečakala a obzvlášť teraz.

monicka9
7. nov 2014

@lara1507 jaaj choručká si?😣hmm atb neberies? Či? Treba si pomoct akternat.medicinkou; bylinkami a homeopatiou v tehotenstve a na zaciatku ked zena planuje otehotniet... Neboj sa budes fit!!!!😊 uz ste pracovali na miminku??? Kedy mas mat menzes??? Zdravy plodik sa udrzi ked zena ochorie neboj sa urcite...😘

mijama1
7. nov 2014

butterfly333 myslim si ze si tehula mna palenie zahy vobec netrapilo a ked ma na zaciatku tehu palila viac dni zaha stale mi ukazovalo len jednu ciarku ale neskor uz boli dve ale vobec som palenie zahy nepripisovala ze by to mohol byt priznak tehotenstva :D a mna teda to palenie zahy nepreslo celych 9 mesiacov a posledne tyzdne boli pre mna uz neznesitelne a po porode na druhy den som nevedela co je palenie zahy 🙂 tak daj vediet a drzkaj sa

butterfly333
8. nov 2014

@mijama1 ahoj to si ma potešila bolo by to super keby to tak bolo. Lebo pri oboch tehu si to už vôbec nepamätám keďže to je už čo syn má 14r a dcéra 8r tak už ani neviem aké príznaky boli a vtedy neboli kde takto pekne pokecat o všetkom a poradiť sa je to fajn že sa tu dá poradiť a veľa sa tu dozvieme. No veľmi by ma potešilo keby to bola pravda.

butterfly333
8. nov 2014

@katkatonkova Ajoj Moja chcem sa spýtať ten graf čo si robila tak chcela som si ho stiahnuť no tam mi ukazuje len kalendár a aj to nieje po slovensky tak kde je ten graf? A ako sa mi máš?

lara1507
8. nov 2014

@monicka9 Včera som už bola K.O. 😖 dnes bez horúčky od noci a cítim sa lepšie aj keď ešte nie dobre sa mi prehĺta. Pracujeme od 1.11. Takze sme len na začiatku, no plodné dni nesledujeme,lebo ich mam kazdy mesiac inak. Takže si to užívame 😍 užívam penicilín. Doktorku som upozornila,že sa snažíme tak poctivo vyberala to najvhodnejšie. A ešte mám dorithricin (lokálne antibiotikum) na tie mandle. MS mam dostať 27.-28. Ja už by som aj testy robila,čo sa tak teším ako malé dieťa. Dúfam že budeme tento mesiac všetci úspešní!! Bolo by to krásne 🙌🙌🙌

monicka9
8. nov 2014

@lara1507 Jooj tak potom OK za chvíľku budeš fit👍 ja mam uz mat menzes 18.11 alebo 19.11.. Tak som zvedava ako to dopadne😊noo tak to ma byt treba si užívať sex hocikedy SPRÁVNY PRÍSTUP!!! A netlačíť na pilu😊veď ono to raz vyjde😊

monicka9
8. nov 2014

Kocky v DM ku mali zase dvojbalenie PEpino testov za super cenu 1,39e tak som si nakúpila do zasoby😂😂😂

monicka9
8. nov 2014

A tu je dievčatá este taký mini zoznam potravín vhodných na plodnost😊😊😊 u mna je rybi olej každodenný a tiez lanové semiačka v každom jedle aj studenom aj varenom😊😊😊

butterfly333
8. nov 2014

Babenky poradíte mi nejaký graf síce mám jeden no nejde mi ho sem stiahnuť.

rybicka133
8. nov 2014

ahojte kočky posledné 4 dni , mám akosi zbláznené chute, všetko mi pripadá kyslé ako pooctované, neviete náhodou čím to môže byť, alebo len sugescia??? som 26 DC.... ďakujem za rady vopred 🙂

magda_sandorova
8. nov 2014

Ahojte snažilky...Minuly mesiac sme sa s manzelom snazili naostro a to pocas ovulacnych dni...zajtra by som mala dostat menzes...ale dnes som uz rano nevydrzala a urobila som si ten pepino test...najprv bolo vidiet tu druhu ciarku len velmi slabucko, taky duch ako vy hovorite...tak som ho zahodila...ale asi o 3 hodiny neskor som ho isla vylovit, ze pozriem este raz a ta druha ciarka uz silnejsia , ruzovejsia...myslite ze je mozne aby som bola tehu? nemam ziadne priznaky..je to v poriadku ze najprv bolo len slabucko vidno a potom silnejsie?stalo sa vam to niekedy? dakujem vopred za vase odpovede.