icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

butterfly333
9. nov 2014

@petuskaa1 aha dakujem za vysvetlenie a mala alebo cítila si to uhniezdovanie mala si aj špinenie či niečo podobné?

katkatonkova
9. nov 2014

@butterfly333 hej..normalne cez google...ja to nemam v mobile...ja to mam normalne v pocitaci.....tam sa potom zaregistrujes a uz pises teploty.....

butterfly333
9. nov 2014

@babatenko gratulujem to už je podľa mňa pekná čiarka 🙂

katkatonkova
9. nov 2014

@babatenko aj ja tam vidim dusika...tak skus o 2 dnia urcite bude silniet....gratulacia.... 🙂 🙂 🙂

butterfly333
9. nov 2014

@katkatonkova skúšala som na tablete no nejde mi zaregistrovať tak kašlem na to no chcela so sem dať graf. Dúfam že sa teploty udržia mám ešte 9dní do ms. No vobec som nemala žiadne to špinenie nič ☹ To musí byť či nie? Veď sme to za celý cyklus robili 9x naplno a to hlavne pred aj cez aj po ovu tak dúfam že sa zadarilo. A otázka nechápem keď je niekto zdravý obaja a robia to naplno ako je možné že neotehotnie žena prečo? Dúfam že to nebude môj prípad. Som len 8 DPO a 23DC

petuskaa1
9. nov 2014

@butterfly333 zahniezdovanie aj hej aj ma trochu pobolieval vajecnik ale neviem ci to ma a spinit este len mozem zacat kedze oficialne dnes by som mala dostat menzes,kamaratka mi vravela aby som sa toho nezlakla ze to tak ma byt

butterfly333
9. nov 2014

@babatenko a cyklus máš aký?

butterfly333
9. nov 2014

@petuskaa1 lebo čo som tu čítala tak to špinenie býva po ovu medzi 5-11 dňom tak som to aj čítala no asi nie u každej ženy sa to tak prejavuje.

petuskaa1
9. nov 2014

no hej ale kazde telo je ine, moja svagrina ma dve deti a pri kazdom tehotenstve jej proste neprisla menzes a ziadne spinenie sa nekonalo,inak posledne tri dni sami kazdu noc sniva,inak sa mi mozno aj 6 rokov nic nesnivalo a mam pocit ze som zduta ako koza aj ked jem iba raz za den.

katkatonkova
9. nov 2014

@butterfly333 co som citala tak nie kazda zena ma spinenie...je to individualne.....ja som dneska 4DC....tak vecer to istime....

snubenci08
9. nov 2014

@katkatonkova pocitovo nevidím vôbec nič :-/ teda necítim

butterfly333
9. nov 2014

@petuskaa1 no ja zas sa mi zdá že sa mi brucho nafuklo lebo ako som prišla po týždni do práce ledva som zapla monterky no a že by som sa napchavala to nie do teraz som cvičila a to thajský box tak som tam aj dosť schudla čo som si všimla na montérkach no teraz ich ledva zapnem tak dúfam že sa zadarilo a maternica sa rozťahuje.

snubenci08
9. nov 2014

@katkatonkova ja som dnes len 5DPO, teplo t y po ovu 36,5 36,6 36,8 37 a 36,9 je dnes. Snáď sa to udrží.

butterfly333
9. nov 2014

@snubenci08 ni moja pekne máš aj ty tie teploty dúfam že nám To vydrží.

snubenci08
9. nov 2014

@butterfly333 to dúfam aj ja :-/

babatenko
9. nov 2014

@butterfly333 cyklus rozny,tak 29.ty v priemere, dnes som 27DC

butterfly333
9. nov 2014

@babatenko ja len 23 DC tak ešte mám 9dni čas.

katkatonkova
9. nov 2014

@snubenci08 juuuu...pekne ti idu hore....nech sa pekne drzia.....mne akurat muzicek nafarbil lebenku bo mi to uz strasne vyrastaaaaa.....osobny kadernik....no my uvidime jak dopadneme tento mesiac....tak snad sa aj ja dockam tento rok na tehu teste //... 🙂 🙂 🙂

snubenci08
9. nov 2014

@katkatonkova no zatiaľ sa držia hore, ale ešte ich je málo. Keby to tak bolo aj deň pred MS. Aj mne farbí muž hlavu

katkatonkova
9. nov 2014

@snubenci08 inac zacala som pit alchemilku a vcera som si DM - ke kupila taketycinky ze celozrnne zazvorky a obsahuje to aj kyselinu listovuuu.....

snubenci08
9. nov 2014

@katkatonkova ja neberiem nič, brala som inofolic, ale zbytočne, tak som to vzdala

butterfly333
9. nov 2014

@katkatonkova aj mne muž vždy farbi vlasy a dokonca aj melir mi robil. 🙂

katkatonkova
9. nov 2014

@butterfly333 no mame to sikovnych chlapov.....ja som dneska prekyselinovo listova....a este na obed si dam u svokry rezen a salaaaaat...no super mi dneska bude...

butterfly333
9. nov 2014

@katkatonkova no to je super taký šalatik by som si aj ja dala tak dobrú chuť prajem 🙂 😅 😝

mamulienka30
9. nov 2014

@snubenci08 - tie teploty su pekne, drzim palce 🙂 Mne konecne zacali troska tmavnut ovulacne testy, hadam utorok-streda bude ovulka....

rybicka133
9. nov 2014

@snubenci08 neukázalo tak neviem

mata1512
9. nov 2014

Ahojte baby. Kedy je mozne si urobit tehu test? Dnes som este len 7DPO, ale to cakanie je na nevydrzanie... Poradte, dakujem

terezka258
9. nov 2014

@butterfly333
@snubenci08 baby, to mate rodenych kadernikov doma 🙂 ten moj sa mi zas boji co i len podsteihnut vlasy 🙂)

zuzka337
autor
9. nov 2014

@koka231 ahoj tak aj ja si myslim ze nic moc,i ked predvcerom ma tak pobolievalo v pod brusku ako keby uhniezdovanie co by aj sedelo ale pochybujem :( a aj ja som teraz zacala tak trafene robit taham 19,5hod cize cele zle,mno a moja ovulka mna zas neskutocne bolela ale bola som v praci ci ze sme ani az tak sa nesnazilkovali:( ale stale sa nam to mohlo podarit uvidime,15-16.by mi mala dojst nezela nasteva snad ai to rozmysli 🙂

butterfly333
9. nov 2014

@terezka258 áno to máme veď načo platiť za ničo keď to máme doma. 🙂