icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

snubenci08
10. nov 2014

@leren1 to som nechcela...zázraky sa dejú určite🙂... Ja tomu verím. A vždy sú aj výnimky, takže sa zadariť určite môže 🙂

mamulienka30
10. nov 2014

@ivietka - ja este obcas kojim tak mam cyklus strasne divny, ale tak kojit sa nechystam prestat, tak to musi ist aj tak, ja si rada pockam na krpca ;)

ivietka
10. nov 2014

@leren1 noo ved presne!!ak sa da urychlit otehotnenie,preco nie ? 😀 ved uvidime ci to stoji za tie peniaze 😅

ivietka
10. nov 2014

@mamulienka30 tak ano,pri 3 detickach nie je kam ponahlat 😀

leren1
10. nov 2014

@ivietka veru ...ja uz zajtra zacinam tretie balenie...ale treba niecomu veerit nie ?

anitu
10. nov 2014

@leren1 Co som sa docitala,baby s pravidelnym 28dnovym cyklom by inofolic nemali brat.moze rozhadzat cyklus.predlzit.Je dobre na pco,na dlhe cykly aj bez ovulacie.odkedy to beries?No dufam ze nam pomoze 😉

mamulienka30
10. nov 2014

@ivietka - ved presne tak 😀 Ale chceme malemu este niekoho v jeho veku, starsi maju 9+5 a drobec 20 mesiacov, tak s nim sa uz moc nehraju, skor ich otravuje :( Takze niekoho takeho malickeho by sme chceli este pre rovnovahu v rodine..

mamulienka30
10. nov 2014

@anitu - to s tym predlzenim cyklu s inofolicom som tiez pocula, a moj je uz aj tak dlhy podla mna 😖 Tak som ho tento mesiac vysadila.

momamo
10. nov 2014

@koka231 ako? skusala si dalsi test?

koka231
10. nov 2014

@momamo no rano som skusila z ranneho mocu a nic som tam nevidela alebo len taky chvilkovy zablesk neviem ani sama :-/ ale skor nic tam nebolo

leren1
10. nov 2014

@anitu tiez som to citala beriem ho druhy mesiac zacinam tretie balenie....ked tak vysadim a prejdem na kvapky gynex 🙂

momamo
10. nov 2014

@koka231 daj foto

ivietka
10. nov 2014

@mamulienka30 jej tak to je zlate 🙂 aj tak ta obdivujem ze si trufate este na stvrte 🙂

mamulienka30
10. nov 2014

@ivietka - ved preco nie, za blaznov sme uz s troma, tak nech im sanka padne este trochu viac, my sme stastni 😀

ivietka
10. nov 2014

mne cyklus zatial vobec nezmenil,len tu ovulku viac citim

anitu
10. nov 2014

@leren1
@mamulienka30 ja som mala posledny cyklus 40dnovy a mavam 32.Dufam ovulka bola,bude..Minuly mesiac testy neukazali.Dufam mi cyklus da do poriadku.Taky ovu hlien som mala minuly tyzden.Teraz obcas pocitujem vajecnik.Dufam ze tehu priznak 😕

koka231
10. nov 2014

@momamo no teraz som to odfotila dva krat tak neviem ale asi tam nic neni

mamulienka30
10. nov 2014

@anitu - ja mavam praveze blby hlien, lebo este kojim a mam vysoky prolaktin 😖 Ale ovulka posledne tri mesiace co to sledujem bola kazdy raz, tak dufam, ze to bude tak aj tento mesiac... mne skace cyklus 31-40 dni veru 😖

petixa
10. nov 2014

@koka231 podľa mňa tam je 🙂

anitu
10. nov 2014

@mamulienka30 ja tak isto.32-35 posledny 40dnovy c.A zistili mi zvyseny prolaktin.Posledny bol v norme,ale bojim sa ze to bude zle,a hlavne ze sa nepodari otehotniet 😢

koka231
10. nov 2014

@petixa dik za povzbudenie 🙂 ale vcera vecer bola viac vydno ako teraz praveze teraz ja ju vobec nevidim ☹

leren1
10. nov 2014

@ivietka presne u mna je to tak

momamo
10. nov 2014

@koka231 nieco slabe tam je, len aby to nebol kanalik 😒 To je ten isty test co vcera? Mam na mysli znacku

mamulienka30
10. nov 2014

@anitu - no je na to nejaka bylina, tusim vitex jahnaci sa vola... a potom salvia, vitamin E, MACA to je hadam take najznamejsie. Ja ho znizovat nechcem kedze kojim a teraz na jesen je to dobre na imunitu, kedze starsi vlaci stale nieco zo skolky.

koka231
10. nov 2014

@momamo ano presne ten isty test ako vcera pepino 10tkovy

momamo
10. nov 2014

@koka231 vydrz!!! Sprav si dalsi v stredu rano a skus aj inu znacku, co ti ukaze tam.

koka231
10. nov 2014

@momamo je to tazke :-/ ..ale pockam su to dva dni este tak pockam

momamo
10. nov 2014

@koka231 to ti verim 😠 Pocuvaj a vy ste za tych dlhych 5 rokov co sa snazite nic neriesili u doktorov? Lebo podla mna 5 rokov nedarenia sa otehoteniet, je dost dlha doba ..

koka231
10. nov 2014

@momamo ako mne doktor bral krv ale nic viac a v marci som bola na preventivke pytal sa ma ze co teda ze manel by mal ist na spermiogram uz som mala aj listok lenze manzel nechcel ist stale same vyhovorky nema cas a teraz dieta nechce ale hlavne ze sme sa milovali stale bez ochrany ...ale co uz a ako som mu povedala o tom spermiograme hotova katastrofa ☹

momamo
10. nov 2014

@koka231 😒 tak to ma mrzi co sa tyka manzela, ved vcera si spominala ze sa celkom potesil ked uvidel test, och ti chlapi .. Nho uvidis co test povie v stredu rano ..