icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

nanervy_2
13. nov 2014

@butterfly333 dobra otazka.. ale tak 2 deti by ta mohli zamestnat natolko ze nestihas.. nejako ich mas velmi dobre zorganizovane... 😎 tak ale ked sa na to sustredis, trosku sa da nepripisovat kazdej veci nejaky specialny vyznam.... ked mala prist ms tak kazdym malym priznakom ktory sa tvaril ako ms panika... tak si musim vynadat a kontrolovat sa :D

snubenci08
13. nov 2014

@butterfly333 ja myslím že hej, aj ja mám taký pokles 5-6 DPO, ale či to je fakt ono ti nepovie asi nikto na 100%

momamo
13. nov 2014

Ahojte, tak ja som dnes skusila test a nic tam 😀 Tak uz len pockat ked dorazi ms a mozme skusat dalsi cyklus. Nevadi, snad 6 mesiac snazenia uz nieco prinesie, pekne pod stromcek 😅
@monicka9 drzim palce aby test silnel 😅 Prajem ti to!!
@snubenci08 zeny ja osobne z mamatestmy nemam dobre skusenosti, posledne cykly dokonca aj jeden ked mi meskala ms som s nimi testovala a duchovali o stosest 😀 Asi je fakt pravda, ze najlepsie je pockat do terminu ms a potom si spravit test 😉
@butterfly333

nanervy_2
13. nov 2014

@snubenci08 @butterfly mne zas odporucali v lekarni rapid clear. ale aj mamatest mi pekne ukazal....
skusim si spomenut na jednu znacku, vyzeralo to ako fixa, a bol to prvy vyrobca, ktory pisal ze testujte, az ked vam meska MS, dovtedy vysledky nemusia byt pravdive kedze vajicko sa usadza aj 10 dni...

snubenci08
13. nov 2014

@katkatonkova tak ja dnes 9 DPO a teplota 37,1. Strašne dúfam že sa udrží. Príznaky zatiaľ žiadne

butterfly333
13. nov 2014

@nanervy_2 no syn už má skoro 15r ma už svoje záujmy a dcéra 8 naučíme sa spravíme úlohy a ide na chvíľku kamoške. Tak veget navarene upratane 😀

butterfly333
13. nov 2014

@nanervy_2 ja neviem asi ten mamatest 10 tkovy .

katkatonkova
13. nov 2014

@butterfly333 ahojky...hej ten pokles mohol znacit hniezdocko....no vcera teplota 36,42 a dnes ze 36,7....tak uvidime co z toho vznikne....ovulku cakam okolo pondelka utorka...tak zatial si uzivame..aj ked vcera sme dosli domov okolo polnoci a uz sa mi nechcelo....som zaspala jak drevo.....mala by som si asi kavu urobit...bo zaspim aj dnes....uz 2 krat som si robila alchemilkovy caj a ma sa luhovat 10 minut...no tento druhy sa mi uz asi hodinu a pol luhuje...no idem este urobit treti pokus.....inac uz by si aj testnut mohla...podla mna s te aj s nasou snubenicou... @snubenci08 .inac baby moje ako sa to vy vlastne volate???.....no tak podla mna ste tehule jak vysiteeeeee....

nanervy_2
13. nov 2014

@butterfly333 kup si 2 druhy a mas.. a este som kupila taky, kde maju ze 1+1 a tak ked mi vysiel duch, mohla som si o par dni dat test znova, kedze doma zasoby

katkatonkova
13. nov 2014

@momamo neboooj...aj my sa snazime teraz uz siedmy mesiac a cakame co nam jezisko uz dopredu nadeliii 🙂 🙂 🙂

momamo
13. nov 2014

@katkatonkova nebojim, ja si z toho tazku hlavu nerobim 😀
Veru, veru budeme mat najlepsie darcek pod stromcok 😀

momamo
13. nov 2014

@butterfly333 tak ako baby pisu vyssie, kup si ich viac znaciek a mas poriesene 😉

butterfly333
13. nov 2014

@katkatonkova moja zlatučka dúfam že máš pravdu. Tak ja sa volám Silvia volajú ma Sisa teší ma a ty? A snubenica naša??

snubenci08
13. nov 2014

@nanervy_2 ja si myslím že testy sú na jedno kopyto. Každý môže zaduchovať

snubenci08
13. nov 2014

@katkatonkova kiež by si mala pravdu. Som Adriana. Teší ma @butterfly333

snubenci08
13. nov 2014

@katkatonkova ako sem mám šľahnúť graf z fertility? Nijak mi to nejde. Ani keď si ho uložím. Píše mi to zlú koncovku a potrebujem.jpg

snubenci08
13. nov 2014

Kam ste všetci zmizli?

butterfly333
13. nov 2014

@snubenci08 mne to nejde otvoriť 😒 No ja som tu 🙂

katkatonkova
13. nov 2014

@snubenci08 aj ja som tu...som si musela restartnut pocitat bo mu uz hrabalo....ja som tiez mala problem bo to nebolo v jepg....ale potom som to nejak nasla..ale neviem jaaaaaak...

katkatonkova
13. nov 2014

@snubenci08 no kukam a nic tam nevidim ...prazdna strana sa otvorila...duchoviaaaaaaaa...... 😉 😉 😉

snubenci08
13. nov 2014

@katkatonkova to fakt? Mne to hneď zobrazí. @butterfly333

monicka9
13. nov 2014

@momamo ahoj😊 no však este nemáš menzes tak nevieš isto ze to nevyšlo... Test každému inak ukáže tak este vydrž... Cez víkend mas mat menzes???

monicka9
13. nov 2014

@snubenci08 áno presne každý moze ducha nám ukázať to je jedno aká značka.. Ja mam vsetky značky vyskúšané najviac sami pozdával mamatest,gravitest, baby test a tyčinkách woman secret.. A ked uz menzes meškal tak tycinkove pozitívne testy mi potvrdil digi test Clear blue😊

monicka9
13. nov 2014

@snubenci08 aj ja som tu len uz aj druha dcérka prišla zo školy tak som im papať robila😊

momamo
13. nov 2014

@monicka9 ahoj, ale mam ten pocit ze dojde 😉 Aj ma podbrusko dost boli....

monicka9
13. nov 2014

@momamo aha no veď uvidime aj ja si myslím ze tento mesiac nic moj jeden duch na teste nic neznamená este... No nevadí bude alebo nebude😊vyjde inokedy😊

mijama1
13. nov 2014

Ahojte pripajam sa ku snazilkam som 34 DC a 11 DPO a zajtra mi ma prist MS a teda dufam ako vsetky v tejto skupine ze mi nepridu 🙂 od 6 a 7 DPO som mala bolesti a soinenie a tiez pokles jeden den na 36.8 inak sa mi drzi stale 37.0 Dnes som nevydrzala a skusila som si ovu test kde bola tak samo i kontrolna i testovacia rovnako silna.Tehotensky skusim zajtra ak mi rano neklesne teplota dnes som sa bala i ked sa snazime s manzelom prvy mesiac ale nechcem sa sklamat.Priznaky nemam ziadne okrem tych bolesti v podbrusku co som nikdy nemavala.Pri prvom tehu ma od uhniezdenia palila zaha a tento krat nic.Ale jedno je rovnake ako pred prvym tehu moja civava ked som bola prvykrat tehu mi zrazu lihaval na brusko a testy mi vtedy este ukazovali iba jednu / a teraz mi civava zacala opat lezat na brusku dufam teda ze moja civava ma nufacik v poriadku 🙂 co myslite kocky ? Butterfly 333 myslim ze som mozno dva dni po tebe a teda dufam ze nam to vyjde

snubenci08
13. nov 2014

@mijama1 ak už máš ovu test pozitívny, tak si asi tehula. Skús tehu test zajtra

mijama1
13. nov 2014

Snubenci08 dakujem skusim veru ale bojim sa ze ci nahodou nemam dve ovulky v jednom menstruacnom cykle ale asi by to bolo neobvykle ale isto viem ze som ju mala pred 12 dnami kedze teplotu som mala 37,2 a snazili sme sa skoro 6-7 krat pred ovu, ovu aj po ovu tak dufam ze sa nam zadarilo... a za par dni tu budeme viacere pisat ze mame // ciarky 🙂