Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mijama1 nie to určite nie, ak tI drží teplotu dlho hore a máš pozitívny ovu test, určite je to tam 😀
Dufam ze mate obe pravdu vsak zajtra dam vediet ale este radsej sa netesim .... a ty snubenci08 mas kolko dni po DPO
@mijama1 ja ešte len 9DPO, a mrchu neočakávam v nedeľu. Tak v sobotu skúsim test. Inak ja si tiež myslím, že už by ti teraz tehu test ukázal
@snubenci08 precitala som si hore vyssie tvoje teplotky a mas ich pekne hore tak drzim palceky
@mijama1 ahoj no ja som 12DPO a 27DC tak dúfam že nepríde inak mňa tiež pálila zaha tak týždeň tak aj ja dúfam že sa zadarilo. Držím nám obom palčeky 🙂 aj všetkým babenkam čo sa snažia.
Toť môj slávny graf, konečne mi sem ide nahodiť @katkatonkova @butterfly333
@snubenci08 no krásny moja len nech sa nám to udrží.
@butterfly333 neboj ja nám držím päste už niekoľko dní 😀 to musí zabrať. Uvidíš tie čiariská na testoch.
@mijama1 ďakujem. Držíme si všetky. Toľko palcov musí zabrať.
@butterfly333 Urcite budes mat dve ciary este ked sa Ti posledne dni navysuje teplotka hore pekne a pali zaha to ja sa trocha bojim ze stagnuje stale na 37 ale uvidime drzim vsetkym palceky
@mijama1 ty si nerobíš graf
@mijama1 aj ja verím že to tak bude a aby to aj dlho vydržalo. Neviem skúsila by som aj test no ešte neviem či nieje skoro keď sa mi zdá že sa zahniezdilo až na 8DPO no veď uvidíme možno zajtra.
@snubenci08 nie nerobim si graf lebo sa snazime prvy krat o otehotnenie po 13 mesiacoch od cisaraku dost bolestivom hojeni,takze som sa nesledovala ani nemerala iba si meriam bazalnu par dni pred ovulkou az do teraz a ja mavam cykly 30-34 a zajtra je 34 den do ms.butterfly333 mne sa zda ze som mala zahniezdovanie 6-7 dpo tak ale risknem to zajtra ked dnes ovu test krasne dve ciarky
@mijama1 držím palce uvidìš bude to dobre verím že sa zadarilo musí. 🙂
@snubenci08 no nadhera draha...len tak dalej....ten moj je teraz jak internetova adresa.....
no kočky tak mne včera večer došla mrcha tak sa presuniem do decembrových snažiliek, bola som u doc, predpísala mi lieky na viacpočetnú ovuláciu tak uvidíme držím palčeky všetkým aby sme videli čoskoro // 🙂
@katkatonkova a ty už máš len chvíľku do ovu
...tak sa posnažte. 😀
@rybicka133 viacpočetnú ovu? To koľko ich budeš mať v priebehu mesiaca?
@katkatonkova čo to máš za graf?
Ahojte baby... tak tento mesiac z toho určite nič nebude...mam silny zapal močového mechúra a dostala som Monural ATB..takže nepredpokladám, že by sa niečo uchytilo... ☹ takže zase o mesiac 😔 ☹
tak a je to tu ☹ ,dnes poobede dosla mrcha,som velmi sklamana,manzel tiez sklamany ,este sa zlostil, ze to mam z toho inofolicu,a viete co ,asi na tom nieco bude ,lebo som ho uzivala a asi ani netrebalo lebo moj gynekolog vravel ze nemam nic uzivat, aby som otehotnela a citala som na nete ,ze baby ktore maju pravidelny 28dnovy cyklus tak by ho ani brat nemali ,ze im rozhadze cyklus a ovulka je potom bohviekedy ,asi sa to tym pokafralo ved pri prvom tehu aj pri druhom som nic neuzivala a na prvu supu to vyslo a teraz ked len inofolic do seba davam a alchemilkovy caj ,ja neviem jedno s druhym a vysledok ziadny ,uz sa na to vykaslem a budem brat len femibion a nic viac, ovulka by mala byt este tento mesiac ,tak potom na december budem skusat tehu testiky a asi sa presuniem uz tam ,nech sa vam vsetkym cim skor zadari ,dufam ze aj mne to uz nabuduce vijde, drzim vam prsty 😉
@rybicka133 drzim palce ,ja sa uz tiez presuvam 😒
Baby kde ste všetky?? 🙂
@julypetkova ahoj srdiecko....ten inofolic pomaha len tomu kto ma problemy...pokial si zdrava tak je to zbytocne brat...aj ja som sa takto okaslala a verila ze to s nim dotiahneme k babatku....no akurat sme to dotiahli k mrche...takze nic neber...len kyselinku a coskoro sa kazda dockame.... 🙂 🙂 🙂 ...inac mne tiez moja doky povedala ze to nemam brat.....
@snubenci08 ved to mam ten na stranke womenzone.cz....
@katkatonkova aha... 😀
@snubenci08 sak sa na to kukni...je to normalne po ceskyyy...aj ja som tomu porozumela....
No tak ja sa k vam pridavam, podla mojich vypoctov a vypoctov aj mojej mudrej aplikacie v mobile, by ovulka mala byt 18steho... tak som zvedava. Dala som si zavazok tento mesiac netestovat, az kym neude meskat, lebo mne uz dva mesiace ukazovalo vzdy ducha a nakoniec vzdy dosla mrcha. Snazime sa tak zlahka a zvolna, ale prisla som na to, ze psyche je svina :D.Povedala som si, ze rok budem uplne v klude a ze tvorba babatka je na dlhsie lakte... a teraz po dvoch mesiacoch ( co je extremne kratka doba a aj moj mozog a racio to vie, len city nepustia) som si normalne pri menzese poplakala...Hrozna som no.. 😉 A ked mi este niekto z mojho okolia da radu, typu nesustreduj sa na to...asi sa rozplacem, lebo to sa neda a teda fakt obdivujem kazdeho, kto to zvlada mesiace, alebo roky... Asi sa mam kvôli Annicke naucit trpezlivosti...

A ovulku tera nemozem mat ked mi 11 dni drzi teplotu len hore 37.0