Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 ahoj tak ako sa máme?
@katkatonkova my sme tusim hooodne podobne :D ako sa to hovori, topiaci sa aj slamky chyta :D
vzdy si poviem, ze uz nie, nic si nekupim.. ale dlho mi to nevydrzi.. stale mam takeho cervicka, ze co ak prave toto zaberie?
Z Inofolicu som aj ja pribrala.. ziadne zmeny som nepocitila - myslim pozitivne, este aj cyklus sa mi rozhasil :(
jedine co na mna pozitivne vplyva je grepovy dzus.. hlienu tolko, ze konec.. akurat, ze som slamena vdova dva tyzdne uz, takze mi to je na dve veci :-/
@engie2 ja uz sa orientujem len na tu kyselinu listovu...s nou som zacala a s nou aj budem pokracovat...stala len nejake 4 eura a je tak 100 tabletiek...niekedy by aj mne prospelo keby moj muz isiel niekam na 2 tyzdne...ale viem ze uz by mi behom dna chybal....ale ked chcem byt sama tak sa zavrem do nejakej izby a tam vegetiiim....a kde mas draheho?...
@katkatonkova Dakujem 😉 Už sú to tri mesiace. Pijem alchemilku a dávam si aj femigard. Tak uvidíme...
@snubenci08 Dakujem. Zatiaľ len 3 mesiace, ale nedarí sa a nedarí...
ahojte baby, pridávam sa tiež, nám sa 4. mesiac nedarí :( už mám pocit že to nepojde nikdy.
Skúšala som aj tu kyselinu brala som to sporadicky, nepomohlo...s malou to bolo na prvý sup, neverila by som ze to bude tak dlho trvat druhýkrat...držím nám palce
@butterfly333 den cyklu znamena ze 1 DC - 1 den menzesu....niekedy sta stava ze ovu pride skorej ako by mala byt....ja netestujem ovu...len podla hlienu....kedy si mala ms?....lebo takto sa to neda urcit...ked ratam ze si mala 1DC okolo 17. 10 tak dnes by si mala byt cca 8 DC....ked testujes tak ti musi ukazat pekne dve ciarku...ale vidno ze ovu sa blizi....cize skus testnut zajtra a uvidis ci ti bude tmavnut...aj si merias bazalnu teplotu?
@mata1512 tak to je este v poho...my sa cca 6 mesiac....no je tu kopec takych co uz aj dlhsie...no kazda stale verime a dufame...
@chelsee vitaj medzi nami...4 mesiace su v pohode...ja som toho brala viac no ostala som pri kyseline listovej....pockam este do konca roka a potom uvidime co bude dalej....uz aby sme kazda mali //....
@katkatonkova dakujem, kyselinu som brala prvý krát až ked som zistela že som tehu, myslela som že sa to dáva až pri tehotenstve, že by to malo nejaké účinky ored otehotnením, neviem aký to má význym, kedze to je len krvotvorba, ale tak skusme, kolko sa snažíte vy?
@katkatonkova ahoj no ja som si nikdy ovu testy nerobila len dnes po prvý krát preto sa pýtam. No ms som mala 28.10. Tak dnes je to 7 DC? Ja som ho ten test urobil len na skúšku chcela som zistiť či ovu je nablízku keďže podľa výpočtu na nete by mala byť ovu okolo 2.11 do 6.11 tie plodné dni. Tak som chcela vedieť či nie sú nablizko .
@katkatonkova a bazalnu teplotu si nemeriam ani som to nikdy nerobila. No mám ešte niečo včera v robote ma začalo pichať v ľavej strane ako je vaječník no neviem prečo sex sme mali včera tak skúšame či to tento mesiac vìde.
@butterfly333 ahoj, na oči teste budú vždy dve čiarky. Len V tomto prípade ovu testy fungujú inak ako tehu. testovacia čiarka na ovu teste musí byť rovnaká, prípadne ešte silnejšia ako kontrolná. Len vtedy je výsledok pozitívny
tak od septembrovych a oktobrovych snaziliek prechadzam sem. uz mam pocit, ze budem kazdy mesiac len prechadzat od skupiny do skupiny 😢
@mata1512 tak to sme na tom rovnako, aj my teraz budeme snažilkovať 3.mesiac
@melania1 tak ťa tu vítam. Snáď sa čoskoro zadarí.
@chelsee sme na tom rovnako. My máme už dvoch krpcov, oboch na prvý šup. Teraz 3.mesiac snaženia.
@snubenci08 dakujem, prve dieta som mala na prvy sup a teraz uz niekolko mesiacov nic:( a to uz pol roka beriem inofolic..... na hormony este akosi nie som pripravena, tak neviem ako dlho to este potrva:(
ale tak drzime si palce, snad sa podari.
@melania1 aj ja som brala inofolic ale vôbec k ničomu mi nepomohol, tak som ho vysadila.
@snubenci08 hm, bolo nan dost pozitivnych ohlasov, tak veru to asi nie je taky zazrak...
@butterfly333 tak to bola asi predzvest ovu...mna vcera dost aj podbrusko bolelo...len ovu by som ala podla kalendara mat az zajtra...no mne sa zdalo ze som ju ala skorej...asi vcera....tak uvidime co z toho nakoniec bude...ale pevne verim ze sa uz kazda dockame //....
@melania1 jasne ze mohli byt pozitivne ohlasy...upravil im cyklus...v niecom pomohol urcite...ale ziadny liek to nepomoze otehotniet....len moze nakopnut vajka tym ktore s nimi maju problemy....tak preto je vela ohlasov ze im pomohol otehotniet...
podla vypoctu by som mala mat teraz niekedy ovu ale boli ma brucho ako keby som to mala dostat, od kedy sa snazime sa vela pozorujem a myslim ze si vela veci nahovaram, poznate to? lepsie je to neplanovat a pak si priznaky uvedomi clovek az ked pozera na pozitivny test, ako takto som z toho nervozna
@snubenci08 to áno no fotka mi to zlé odfotil ale keď naň pozriem tak sú skoro rovnaké. Veď ešte budem testovať len som chcela vedieť ako som na tom.
@katkatonkova no čo myslíš ta bolesť a tak skoro? Veď dnes je 7 DC veď budem snažiť ďalej.
Baby a má niektorá z Vás skúsenosti s mikroskopickým ovu testom? Ja som si ho objednala a dnes by mi mal prísť...
@butterfly333 srdiecko kedy si mala MS????...ved 28.10. este nebolo....mas to zle vyrataneeee

@mata1512 tak ťa tu vítam... Snažíte sa dlho?