Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 ja uz pomaly citim trocha podbrusko...takze nedela pondelok a utorok by tu mala byt ovulaaaa....
@katkatonkova no verím že tam niečo bude veď aj teploty pekne tak dúfam že nedorazi trochu má ako by matrnica sa roztahovala také čosi cítim.Alebo niečo také ako keď ms ma prísť no to nemávam iba v deň ms.
@katkatonkova tak dufam ze sa zadari darcek pre chlapa pod stromcek 😉
ahojte žienky, mám miernu bolesť v podbrušku, skôr cítim vaječníky ale test mám negatívny. Je síce pravda, že je asi ešte skoro testovať, mám 24 DC a 12 dní po ovulke. Cyklus mám pravidelný 27-dnový ako hodinky,, začala som dnes poobede špiniť, ale ten test..Myslíte, že v den očakávenej menštruácie, t.j. nedeľaa, by už mohol test zaznamenať tehotenstvo, čiže o dva dni? :o ďakujeeem za Váš čas
@adrianna23 urob si test az ked ti ma prist ms mozno sa ti uhniezdovalo neskor a teda este nic neni vidno ja som dnes 12 dpo a mala som uz slabucku ciaru ale zajtra skusim rapiclear a uvidim
@adrianna23 ahojky...v den ms je idealne testovat.....vtedy ti uz ukaze pravdu....
@mijama1 veď to, že je to už 12 dpo a nič..že prečo sa tak dlho uhniezďuje? pritom mám 27 dnový cyklus a ovulku v 13 den. Taká dlhá doba... a tebe blahoželám aj ku slabučkej čiarke 🙂
@mijama1 ved to aj ja dufam...bo este nic pre neho nemam pod stromcek.....a ty si ako na tom?...
@mijama1 @jankes tak tak..inofolic je svina....pokial mas problem s cyklom tak on je na to urceny..a preto potom baby otehotneli a pre nich to bol zazracny inofolic...no ked mame cyklus normalny tak neni dovod ho brat...aj mne as zblbol ms..mala som 5 dnovu a teraz len cca 3 dni a dost som po nom pribrala....
@adrianna23 ja som dnes 13DPO a 27DC a test negat teploty vysoké 37,0-37,3 a uhniezdovani bolo asi 8DPO.
Baby, som 28 DC a 12 DPO, ms ma prist v pondelok. Mohol by mi test uz ukazat nieco?
@katkatonkova ahoj 🙂 v nedeľu skúsim a kúpim mamatest, dnes som testovala s testom dr. max, možno je predsa len nejaký rozdiel
Ahoj baby dnes som strasne cely den unavena, spinila som uz som myslela, ze dosla mrcha, ale zastavilo sa to, tak asi sa az rano rozbehne. Uz som mala aj spinenie potom tyzden pauzu spinenie a az potom mrcha, a kedze bola ovu neskor tak asi aj mrcha neskor.A urcite teraz netestujem, uz som vyhodila vela penazi za testy a nic a teraz momentalne ani nemam.Mrchu cakam v nedelu podla meskania uvidim.AJ ked nadej mam stale pokial este nedosla. 😀
@mijama1 no vidíš aká som koza. Myslela som si, že už mám dosť rokov a vraj po 30-ke tomu treba pomôcť, tak som sa nechala zlákať. Tiež som sa bila po hlave. Už 3 cykly som mala 25, 25, 24. no už je neskoro plakať nad rozliatym mliekom......snáď sa to raz upraví..... Teraz je to 5-ty cyklus snaženia. Už som nešťastná ☹
@adrianna23 kazdemu sa uhniezduje inak niekomu kratsie niekomu dlhsie ....dakujem ti ale zajtra budem istejsia ked mi bazalka neklesne 🙂
Oprava aj ja som 28DC a 13DPO
@adrianna23 a bazalnu mas kolko vies?
@butterfly333 mala si príznaky uhniezďovania? tak to sme na tom skoro podobne 🙂 len mne to uhniezdenie nejako dlho trvalo, ale čo natom, hlavne aby to dobre dopadlo, no nie?
@adrianna23 a výsledok? Mala si ducha? Koľko si DPO?
@katkatonkova no ja som tiež tá naivka, ktorá naletela na "propagáciu" inofolicu a akurát mi skrátil cyklus. Asi vekom prichádzam o rozum. 😀
@eri28 ahoj a čo teplota?
@katkatonkova mno zatial nijako nam na zajtra prichystani rapiclear a rano sa tesknem ked budem mat bazalnu pekne hore lebo dnes som rano davala testy gravitestu a bolo tam vidno cosi ale nechxem sa tesit predcasne
@adrianna23 neviem bola som v práci no cítila som také ťahanie na pravej strane a teraz má tak jemne pobolieva cítim podbruško.
@mijama1 nikdy som si nemerala bazalnu teplotu...zatiaľ..je to prvý mesiac snaženia, nakoľko sme sa sťahovali už do vlastného, proste kooopu veci okolo toho..som rada, že to máme za sebou 🙂

@butterfly333 tak jasne ze to nechaj na nedelu....a hlavne rano testuj...mozno je tam zatial len malinkaty dusik...