Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mamulienka30 vieš že ani neviem lebo to bolo že zatocila sa mi hlava a tak som spravila tehu a hneď dve. Tak ani neviem ako.
@butterfly333 Dostala som zápal močového mechúra... no a k tomu o týžden v piatok to mám dostať... a poznám si telo, čiže mám PMS...chute, nervy...jednoducho cítim, že to príde a keďže mám ten zápal, tak je nulová šanca, aby sa tam dole niečo uchytilo...také mám blbé pocity, som smutná 😢 ale to prejde...presunieme to na december a hlavne si v hlave musím dať dokopy, že nejde o nič a že raz sa to podarí...len to čakanie 😨
@butterfly333 - jasne chapem, no ved uvidis, ci bude rano silnejsia, dufam, ze mas kopu testov do zasoby ;) Ja dnes asi konecne ovulka (aj ked 58h po pozitivnych ovu testoch do kelu), manzel siel na pivo s kamosmi, takze nist nebude... bud spermosky zo vcera vydrzia, alebo je to v haji... uz to neovplyvnim...
@vierkaaa85 tak to ma mrzí no nádej zomiera posledná verím že sa ti to podarí hlavne aby si bola zdravá.
@mamulienka30 práve že nemám zásoby len dva mi ostali jeden pepino a mamatest. Ten si nechám na nedeľu.
@butterfly333 - drzim velmi palceky, nech posilnie ;) Mna boli cele podbrusko a krize 😝 Ovu testy boli pozitivne ako blazen uz v stredu rano/obed... a nist... ja sa uz v sebe nevyznam, ale bazalka dnes bola dolu :(
Pridávam sa. 12dní mi mešká ms a 2 testy pozitívne. Už aj objednaná gynekologičke na 26.
@butterfly333 no ja na tom tvojom tiež niečo vidím. Ja mám ten istý test, tak som aj ja testla. Nevydržala som no...a fotku prikladám. Fotím telefónom, takže fotka strašná, ale naoko je to ako duch a je ružovej farby. Snáď tam niečo uvidíte, keďže ja aj manžel vidíme. Neviem už, hlavne mám nafúknuté brucho a aj ma bolia vaječníky, alebo maternica. Neviem, poraďte
@katkatankovať
@mamulienka30
@snubenci08 - je taaaam 🙂
@matka412 - preco sa pridavas k snazilkam, ked si uz tehotna 😀 😀 😀 Gratulujem a bez sa pridat k julovkam 😎 😎 Prajem pohodove tehotenstvo 🙂
@butterfly333 sisi neskúšala si ovu test?
@snubenci08 moja super tuším tam niečo vidím sme na tom rovnako to si robila teraz?
@snubenci08 nie moja žiadny doma nemám. Teším sa sme rovnako 😀
@mamulienka30 dúfam že máš pravdu...len nechápem ten ovu test. Ten je negatívny
@butterfly333 mno moja ja tam vidim daco 🙂 fakt skus nedelu alebo v pondelok opat
@butterfly333 nie ešte cez obed, ale nebola som na nete
@snubenci08 - robila si si ovu test z ranneho mocu? A vies, ze to s ovu testom funguja az od hodnoty hcg nad 60?
@mijama1 áno skúsim v nedeľu dúfam že to bude len lepšie
@snubenci08 hmm tak teraz neviem preco nie nestresuj sa a rano mi daj vediet aku mas teplotu ja by som skusila test tehu az v pondelok mozno sa ti neskor uhniezdilo
@snubenci08 tak to sme na tom úplne rovnako len nech to zosilňuje.
@snubenci08 ja na tej druhe fotke vidim pekne 🙂
@mamulienka30 ty tam fakt nieco vidis na tom teste? baby ako to pozerate...lebo ja som asi slepa :D Dufam, ze aj ja tu taky pridam a budete tam vidiet, to co ja ani nahodou :D
@elinka112 - ale ano len si naklon obrazovku a nekukaj na to v telefone 😀 Je tam duch a ked ho vidim, tak ho vidim 😀 😀 😀 😀
@mamulienka30 ze budes vidiet aj toho mojhoooo ?🙂)) Boze ja to uz nevydrzim a to som len 3 DPO...to je hrozneeee
@elinka112 - ty mas aspon po ovu, ja ju mam asi fakt az dnes a chlap siel na pivo, no nezabijes ho? Zdrha pred vlastnou sexu chtivou manzelkou 😀 😀
@snubenci08 tak to nechapem ani ja ze preco ovu test nic beukazal ked ten ukaze skor ako tehu ako aj mne riadne ciary a tehu nic az dbes mi tehu ukazal ale nic to mozno ma mamulienka 30 pravdu a funguje to na vyssie hcg
@mamulienka30 podla mna uz bola ;))) Inak picha ma dnes cely den v lavom kolene a trplne mi noha...:D ja len ze som ovulovala z laveho vajecnika, tak sa smejem :D to asi priznak tehu nebude..ale clovek by to najradsej videl uz vo vsetkom :D
@elinka112 - ja fakt neviem, mna uz od siestej straaasne tahaju krize, az to nechapem. podbrusko ani tak neboli, ale krize tahaju od vajecnikov.. ovu testy su dnes uz slabsie, teda nie pozitivne, este stale silne... len ta bazalka potvorska nizka mi ide na nervy takze sa fakt bojim, ze akurat vajicko skace od radosti a spermosky kde nic tu nic 😀 A to poznam s tymi priznakmi tehotenskymi, clovek sa tak nenormalne pozoruje a dufa, ze nieco zbada 😀
@mamulienka30 inak tie krize citim aj ja...len to zas neviem uz fakt comu pripisovat...kedze som dnes za volnatom stravila 2 hodiny, tak to moze byt aj z toho....co ti javiem uz... :D

@mamulienka30 ďakujem no dnes som 13DPO