icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

katkatonkova
24. okt 2014

@chelsee to ze ta boli podbrusko ako pri ms...je naozaj predzvest ovu....

katkatonkova
24. okt 2014

@butterfly333 jasneee..nie si prva a ani posledna co ma ovu posunutu skorej.....no ovu moze byt kludne aj za 2 dni....

butterfly333
24. okt 2014

@katkatonkova moja čo som zas napísala zle dátum že? Nie začala 18.10.

butterfly333
24. okt 2014

@katkatonkova vieš nikdy som to na sebe nesledovala a pichalo ma len na ľavej strane a to skoro celý deň v práci až som sa tam musela chytiť tak to zabolelo vždy.

katkatonkova
24. okt 2014

@butterfly333 keby ta len trosku pichalo tak je to ok...no ked ta to viacej aj pri dotyku tak by som to asi aspon po telefone riesila s doky....

butterfly333
24. okt 2014

@katkatonkova nie to nebolo také že na doktora len to zapichalo a potom nič potom zas ale asi tak 6x ale to tak s odstupom mne to pripadalo ako vaječník. Ale už niečo necítim je dobre.

engie2
24. okt 2014

@katkatonkova
skus este aj tie dzusy - grep alebo ananas, je to super na zenske veci.
Veru, priatel mi chyba, ale vzdy najviac prve dni, potom si ako tak zvyknem :D
No a je v zahranici na sluzobnej ceste - akurat tento tyzden som mala ovulaciu - v stredu.. po dvoch mesiacoch konecne! lebo predtym som myslim nemala - ani podla testov, ani podla bolesti... a na just je prec :( pride az v nedelu, takze je to pase. Co je horsie je to, ze buduci mesiac je prec presne tiez kedy mi vychadzaju plodne dni. Takze sa presuniem isto iste aj do decembroviek. Ale nic to, vsetko je ako ma byt hadam.
Kyselinu listovu inac beriem aj ja + plus pijem alchemilkovy caj a tie dzusy co som spominala.

snubenci08
24. okt 2014

@melania1 ja som to brala tiež na základe ohlasov. Skôr ide o reklamu. A pritom je to drahé jak hovado. 🙂

chelsee
24. okt 2014

@snubenci08 ano pozeram, akurat ty uz mas aspon dve a od seba malo, moja uz je velka a o nicom inom nehovori ako o surodencovi ze preco nema, tiez by som inak brala este dve 🙂 si dost mlada mamina na dve deti, mne sa mala narodila tiez skoro a je to super nemenila by som, akurat sa hnevam na seva ze sme tak dlho cakali

snubenci08
24. okt 2014

@chelsee to tak býva, hlavne keď sa blíži menzes, vtedy mám všetky príznaky tehotnej

leren1
24. okt 2014

@empathia Adi vraj to vychadza ak niesu ziadne zdravotne problemy... skusam uz vsetko

snubenci08
24. okt 2014

@chelsee presne, ja by som tiež nemenila, my sme chceli skoro 🙂

snubenci08
24. okt 2014

@leren1 no ja to skúsim vyrátať cez net na skúšku Auvidíme. Len musím vyzistiť, O koľkej som sa narodila.

leren1
24. okt 2014

@snubenci08 ajoj to cez net je nespolahlive vraj...neviem

chelsee
24. okt 2014

@snubenci 🙂) no ja mam príznaky už od ovulky .D uz mi z toho šibe, vsetci ze nemysli na to , to teda neviem ako sa dá ale tak verim ze to niekto dokaze ja to ale niesom

chelsee
24. okt 2014

cez net to mám spočítané :D ale fakt že sme to zrovna vtedy nikdy nerobili, takže asi tam bude pes zakopany :DD

mata1512
24. okt 2014

@chelsee Nemyslieť na to sa nedá...

katkatonkova
24. okt 2014

@engie2 ja tiez pijem ten grepovy dzus a fakt to zabera na ten plodny hlien...o tom anansovom som to nejak nepocula...to je blbe ze cez ovu je prec...no trwba skusat stale...sak motyka vystreli urcite....pocula som ze vela bab otehotnwlo aj pocas MS...teda ze keksovali v 1 DC....som myslela ze to bude nejake nechutne...ale je to normalne...tiez som to skusila teraz prvy krat......no uvidime co z toho bude....mam pocit akoby ma stale cely cyklus bolelo podbrusko.....

empathia
24. okt 2014

@leren1 no to je pravda ze mam zdravotne problemy taj asi preto to nevychadza 🙂

leren1
24. okt 2014

@empathia uvidime musim verit nic ine nezostava ☹

snubenci08
24. okt 2014

@leren1 mne by stačili tie plodné dni. Myslíš že to ráta zle? Nepotrebujem rátať chlapca, dievča A podobné. Mne stačia fakt len tie dni.

leren1
24. okt 2014

@snubenci08 no neviem ci je to zrovna ten jonasov vypocet...idem to kuk

leren1
24. okt 2014

@snubenci08 to je vseobecny vypocet,nie individualny...podla mna to je jakasi napodobenina jonasovho vypoctu... aj objednavky su na stranky ktore s jonasom nemaju nic spolocne a su financne prehnane..uz sa tu niekde pisalo ze je vela podvodnikov a vypocet ti urobi len Dr.Jonas ...neviem skus 🙂

snubenci08
24. okt 2014

@leren1 A ty si to už objednala? Kedy ti to má prísť?

leren1
24. okt 2014

Uz som objednala ,musom este previest peniazky a do dvoch dni to prijde 🙂

katkatonkova
24. okt 2014

@snubenci08 presne toto iste som si aj ja nasla......

snubenci08
24. okt 2014

@katkatonkova tak to som zvedavá, či to vyjde, lebo mne vychádza plodný deň 6 dní po ovu.

snubenci08
24. okt 2014

@leren1 pozrieš potom keď ti to príde, či máš zhodné tie plodné dni s internetovym výpočtom ?

katkatonkova
24. okt 2014

@snubenci08 mne vychadzala podla jonasa na 5 den cyklu....no niekde som sa docitala ze je lepsie ked keksujete 24 hod pred terminom....tak neviem....pockame na @leren1 a uvidime aky ucinok to na nu bude mat....hihihhihi 😉 😉 😉