Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 skús naďalej merať teplotu a uvidíš. Ale inofolic určite nekupuj. Stojí veľa peňazí a je to len reklama, ja som ho brala.
@kudusko ma prísť zajtra no a test len jemnučky duch. Tak asi príde keď aj teplota klesla na 36,8 no takú som mala na 9DPO. A možno som aj spala odokrita keďže v izbe nekurime. No neviem.
@lissbeth tak na čo potom sa snažíš tu poúčať? Ty snáď vieš čím si prešla každá jedna z nás? Nehnevaj sa, ale ak nemáš nejakú dobrú radu, tak sem neprispievaj. Takéto príspevky tu ani jedna nepotrebujeme čítať.
@lissbeth neberiem to ako utok prepáč ak to tak vyzerá. No ty tiež nevieš nič o mne. A ver že by si to nechcela zažiť ležať na porodnom stole a vedľa teba leží tvoje práve porodene mŕtve dieťa a prežiť ďalšie 4potraty.
@snubenci08 áno ráno skúsim zmerať.
@butterfly333 veď ešte uvidíš, nevešaj hlavu, ak nie teraz tak budúci mesiac sa zadarí určite
@mata1512 no aj to môže pomôcť. Čo sa má stať sa stane.
zlatko viem ako sa citis ver mi ale 36,8 je krasna teploty horsie keby bola 36,5 myslim taka ako pred ovu a vela robia odokryte nohy bola taka baba tu v grafoch dala si na druhy den ponozky a hned jej stupla teplota na 37C a ako vyzera ten test? Pozeraj ho a nezahod ho to ti hovori skusena v tychto veciach sama som tak bola smutna ze nic tam nie je a potom som bola tehu inac mne ciarku ukazalo ked mi meskala 3 dni skor nie
@mata1512 to nie je zlý nápad
@snubenci08 moja presne si to vystihla áno je krásne super gratulujem každej ktorej sa zadari. No zrazu sem nejaká príde už tehu a ide poučat. Nepoviem keď mi to napíšete vy lebo ste tu somnou a ja s vami od začiatku vieme niečo o sebe viac od vás to beriem všetko v pohode veď nato vás tu mam.
@butterfly333 presne. Aj ked ja som test mala uplne že snehobiely, Ty si tam mala aj ducha, takže myslím, že máš väčšiu šancu, že si tehu.
@snubenci08 nepoucam, vyjadrujem svoj nazor, nikto ti nekaze reagovat
Dnes mi ma nema dojst ta hnusoba neviem ci si mam spravit test alebo pockat do zajtra este lebo mam 25kovy test ukazalo by tam aj teraz volaco?priznaky na mrchu nemam ziadne co mam robit
@kudusko zlatko moje ďakujem dúfam že máš pravdu. No ak príde tak hlavu hore a ide sa bojovať ďalej. Ďakujem zlatìčko moje.
prajem kazdej z vas aby sa vam podarilo to štastíčko
@kudusko mne tiež nejde do hlavy že by nebola @butterfly333 tehu. Veď sme tú čiarku všetky videli. 😲
@lissbeth tak isto ako sa teba nikto nepýtal na názor 🙂
@lissbeth ďakujem vážne a Dúfam že sa nehnevš.
@butterfly333 ja to tiež tak beriem, veď sama napísala, že nevieme čím si prešla a teraz keď sa jej zadarilo, nás tu ide poúčať. Pochybujem, že keď sa snažila ona, tak na to nemyslela hodinu čo hodinu.
@snubenci08 Každá na to myslíme a nie len každú hodinu. Mne to behá v mysli asi nonstop 😢
@koka231 ak chceš vyskúšaj, mne ukazuje slabé čiarky už 3 dni a ne-mám dostať dnes tiež ako ty. Kedy si mala ovu?
@mata1512 to aj mne. Tiež mám ešte strach a neverím ničomu, dokiaľ to nebude potvrdené od lekára
@snubenci08 Ved to. Ale vy máte aspon slabé čiarky a ja nič. Stále bielučké... No čo už.
@mata1512 aj ja na to myslím stále no budem sa musieť prestať sledovať a kašlat na to.
@snubenci08 no to neviem lebo som ziadne priznaky ovu nespozorovala ale co mam taku aplikaciu v mobile ty mi ukazala ze som 15dpo
@butterfly333 moja len keby to išlo... Že kašľať na to a nesledovať sa, ked ma to tak žere...

neviem preco to hned beriete ako utok.....a nesudte mna ked neviete cim som si doteraz presla