Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@koka231 tak to už by mal test ukázať pekne aj keď je to 25
Tak ako citam,zajtra mame viacere dostat ms. Tak drzim palce nech vam nedorazi ( ak ano budeme spolu bojovat za decembrovky ) A zienky s pozit. testami piste info ako sa vam dari 🙂 tak peknu nedelu vam prajem, buduce tehulky 😀
@mata1512 veď aj mňa to žerie no s tym asi nič nenarobím.
@snubenci08 juj normalne neviem teraz som v pomykove 🙂 bojim ale keby si ho spravim tak si budem asi istejsia ci je to tam alebo nie
@ivietka aj tebe držím palce nech sa nám zadari a ak nie ďalší mesiac je náš.
@koka231 ja som to tak tiež spravila. Buď tam bude alebo nie, aj tak s tým nič neurobím. Musíš to zobrať tak 🙂
@koka231 správ a hotovo. Čo sa ma stať stane sa. Aj mne dnes klesla teplota a tak idem ďalej.
@koka231 to už je skoro týždeň, tak aspoň budeš vedieť na čom si
@koka231 presne, čakáme fotku a držíme palce
@snubenci08
@butterfly333
@mata1512 no tak pojdem na to akonahle sa mi bude dat ist na wc inak od rana som bola uz asi 4x a to som sa o osmej zobudila 🙂 ..co ja chodim max dva krat za den 🙂 ...ale spravim ho 🙂 a nech uz bude vysledok akykolvek ....drzím nám palceky aby sme si nasli konecne uz tie dve vytuzene // .....skor ci neskor to dáme urcite 🙂
@koka231 samozrejme 😀 akú máš značku testu?
@snubenci08 muž mi práve vraví že som mala v noci nohy odkryté. Tak uz neviem no cítim ako keď má prísť.
@koka231 aj ja som od 7h hore a na wc chodím stále. Tak držím nám palčeky.
@butterfly333 a to bruško, cítiš ešte takú bolesť ako rozťahovanie vnútri? Ja ešte áno
@butterfly333 aj ja tak cítim, ale cítim sa tak divne... Tak inak ako v ostatné mesiace.
@snubenci08 DipStick hCG QUICK TEST 25kovy
@butterfly333 no sak toto 🙂 uvidime co bude
@snubenci08 ja neviem čo to je zač ako to správne definovať ale také ako roztahovanie nie bolesť kŕče. Tak neviem.
@butterfly333 - inofolic pokial nemas pco budes brat uplne z zbytocne, navyse efekt sa dostavi az po troch cykloch. Mrzi ma, ze bazalka klesla :( Hadam to vyjde nabuduce, drzim velmi palce.
@mata1512 ako inak? Mne brucho ostalo stále ako keby som v treťom mesiac a zdvihli sa mi prsia nie zväčšili len zdvihli.
@eri28 - ja mam na fertility friend graf, platim si VIP, takze je to dost dobra pomocka. Maju aj aplikaciu do mobilu tusim
@butterfly333 - inak ja uz mam tiez 35... a dufam, ze to pojde aj tak neboj nic, s vekom to ma pramalo spolocne.. niektore maju problem otehotniet aj uplne mladucke, my uz aspon vieme, ze deti mat mozeme.
@butterfly333 tak to som zvedavá, čo sa z toho vykľuje.
@koka231 skús odfotiť za 5 min, ešte je moc Ružový
@butterfly333 Aj mne brucho zostalo. Neviem to vysvetlit. Som taka nesvoja. Ako keby mala prist ms, ale tak inak. Bože, už píšem jak debil. 😖

@mata1512 no musíme už len čakať :-/