Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 ok jasné že tu budem a ako sa cítiš čo podbruško? Ja to cítim stále ako pred ms.
@butterfly333 ja si aj tak myslím že si tehu. Jedna teplota nič neznamená. Koľko máš ty teraz? Skúšala si?
@butterfly333 vidis sama, že aj @snubenci08 teplota klesla oproti rannej. Takze mozno aj motyka vystreli... 😲
@snubenci08 skúšala som poobede aj teraz a to len ležim celý deň a 37,3
@butterfly333 mňa bolí úplne celé podbruško, a to dosť, ale nie stále, len občas. A stále mám v ňom pocit, ako by som ho mala tak preplnené, že mi o chvíľu praskne.
@butterfly333 tak to je potom jasné podľa mňa
@mata1512 ale mne stúpla o 0,5 tak to nechápem.
@butterfly333 a snubenci08 sa mam baby 37 teraz teplotu a rano 36,8 ale to neratam pretoze som bola do druhej rana na zure a pak po deviatej si merala co obvykle meriam uz pred siedmou.... proste verim ze sme vsetky tri tehule
@snubenci08 no ja neviem no verím a dúfam že to bude dobré všetko v poriadku. Už nech je ráno a teplota vysoká.
@mata1512 mne každý deň klesne oproti rannej. Niekedy aj o 0,3 stupňa. To je úplne normálne podľa mňa. Ja spím zakritá poriadne, lebo mne je stále zima, takže určite môže odokritie spôsobiť pokles teploty.
@butterfly333
@mijama1 presne, aj ja si myslím
@snubenci08 meriaš si aj cez deň? Ako vieš že ju máš cez deň inú.
@butterfly333 niečo za tým musí byť, memôžeš mať len tak teplotu 37,3. Pri celodennom ležaní. Takže buď tehu alebo choroba. Ale chorá určite niesi či?
@snubenci08 čo že to mohlo byť tým odokrytim?
@butterfly333 meriam veľa krát aj cez deň, ale len tak z nudy. Tusi nezapisujem
@mata1512 neboj myslíme
@snubenci08 ja som dnes prvý krát merala len tak poobede a teraz.
@snubenci08 jasna na hlavu 😕
@mata1512 😀
@butterfly333 niečo to bude určite znamenať. Veď uznaj, 37,3 nie je normálna telesná teplota. Tá je tak 36,5-36,8
@mata1512 prepáč, nechápem 😀
@snubenci08 myslíš že by to mohlo predsa len byť tehu? No merala som zo spodu tak ako vždy každé ráno.teraz som si merala pod pazuchou 36,6.
@butterfly333 ja si od začiatku myslím že si tehu...teraz už len čakať na rannú teplotu
@snubenci08 moja tu teplotu čo som si merala 37,3 od vtedy Ležim nevstala som z gauča vyše hodiny a teraz som si zmerala zasa zo spodu a 37,4 no chapeš to??
@butterfly333 ja ti to furt hovorím, určite to je tam
@butterfly333 napíšem okolo tej 9
Baby prosim vas aky to ma vyznam si merat prevadzkovu beznu teplotu??? Uplne ze ziaden. Ja mam nad 37 kazdy vecer a co, nic. Rano kludne aj 36,2 a ovulka, vecernu mam pocas mesiaca vzdy taku istu, par krat som si zo srandy merala, nema to ziadnu vypovednu hodnotu..
Ahojte srdeeenka moje drahe....mala som tu 2 dni navstevu tak som sa neozvala....baby ak to nevyslo teraz nezufajte.....ked nie dnes tak nabuduce....a co sa toho INOFOLICu...pokial mas pravidelne cykly a vsetko je ok tak ho netreba brat....lebo potom narobi len problemy s cyklom...pomohol len tym ktore mali s nim problemi....a inac som sa rozhodla...ak to tento mesiac nedame tak nemeriam....idu predsa vianoce tak sa budem venovat upratovaniu, stromceku a rodine....jedine co pouzijem su ovulacne testy.....merala som si len kvoli doky aby zistila ci mam ovulku...takze ked budem merat po ovulke tak sa potom budem len stresuvat ze teplota klesla a bla bla bla...blizi sa cas vianoc....takze ked budeme mysliet na vianoce tak sa nebudeme tolko stresuvat..... 😉 😉 😉 inac som vcera prvy krat robila pecene buchty...a za pol hodinku neboli...dneska vepro, knedlo zelo....zjedeneeee a potom babovka ku kavicke....no som proste sikovnaaaa...uz sa tesim na vianocne pecenie...ako si s maminkou dame trochen rumu s kofolkou, pustime si vianocne a bude nam fajn...a vecer si pojdem podar ruku s muzovym najlepsim kamaratom...hihhihihihihihhihihihihhihihihih.....

@butterfly333 ja si myslim, ze sa Ti bude držať hore.