Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mijama1 super moja gratulujem veľmi veľmi moc a držím palce aby to vyšlo.
@snubenci08 gratulujem aj tebe no vám sa super darí dúfam že sa zadari aj mne niekedy. Prajem vám všetko dobré hlavne krásne tehulkovanie.💖
@butterfly333 ahoj moja. Ďakujeme. Verím, že december bude Tvoj... A možno náš, keď ešte mrcha dorazí...
@butterfly333 ahok not to ma mrzi :-/ ale december je nas ak aj mne dojde nahodou co verim ze asi dojde :-/
@butterfly333 tak to je škoda. Ale ďakujem, aj tebe sa čoskoro podarí, neboj, veď to bol len prvý mesiac. Ja som to tak mala 6 mesiacov :-/
@butterfly333 ďakujem moc <3
@mata1512 ty už si si nejaký test robila?
@snubenci08 ano. Pred dvoma dňami a bol úplne snehovobiely :'(
@snubenci08 ja viem no som z toho trochu smutné no život ide ďalej možno sa to do vianoc podarí.
@mata1512 tak uvidíš, skús počkať či potvora dorazí
Babenky moje ktorá mi poslala 💝 ? Ďakujem
@butterfly333 ja ťa chápem, tiež už som bola zúfalá, keďže sme mali obe deti na prvý šup
@butterfly333 jak sem dávaš tie srdiečka?
@butterfly333 to aby si nebola taká smutná. Snáď Ťa to aspoň trochu potešilo ♡♥
@butterfly333 Jedno srdiečko so želaním som poslala pre teba aj ja, ale neviem, či prišlo...bolo to ešte v priebehu týždňa 😔
@snubenci08 to v mobile to mám 💕💖💗💘💞💝
@mata1512 Ďakujem moja zlatá potešila si ma veľmi 💘💗💖💕💟💝
@butterfly333 aj ja prišlo?

@koka231 No, držím palce, aby neprišla. Máš aj nejaké bolesti, alebo cítiš, že sa blíži?