Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 ja tu nič také nemám :-/
@vierkaaa85 áno prišlo mi ešte cez týždeň no nevedela som od koho komu poďakovať tak veľmi veľmi pekne ďakujem 💘💖💗💕💟💝💞
@snubenci08 áno prišlo ďakujem veľmi pekne aj tebe moja a tíško gratulujem 💘💗💖💕💟💞💝🚼
@snubenci08 to v klavesnici mám ako píšem 👸💜💛💚💙❤💓💝💞💟💕💖💗💘
Ja to nemám ☹ len obyčajných smajlov
@mijama1 moje uz ste ma predbehli ja vás už nedobehnem no dúfam že do vianoc sa zadari aj mne. Budem na vas myslieť a chodiť sem za vami aby som vedela ako sa mi máte.
@snubenci08
@koka231 Ja som mala tiež také kŕče ako pred MS, a divne mi bolo a vyšili mi //...
@patricia128 a kedy si si robila test? Uz Ti ms meskala?
@patricia128 juj ale uz mi je starsne divne a to je trosku skoro aby som mala nieake priznaky
Babenky moje zlate...dostala som od niekoho srdiecko....moooc potesilo...tak dakujem....
@snubenci08 moja a vy ste sa snažili tento cyklus aj pred ovu cez aj po? Super že vám to vyšlo. Ja tiež tak a nič nechápem ako je to možné veď aj cez ovu a nič?? ☹
@butterfly333 no budeme skúšať naďalej my sa nevzdávame. Aj mne prišiel dnes menzes v noci uz som 2 dni cítila take tlaky v bruchu a chrbte ze som vedela ze pride no ale o 3 dni skôr. To mi este nikdy tak skôr neprišlo.drzkaj sa vyjde nam to v decembri💜🍀💜🍀💜🍀💜🍀
@snubenci08 testy mas prenadherne👍👍👍vyslo to tesim sa stebou🍀💜
@butterfly333 aj my sme mali aj cez ovu aj pred ňou aj po nej no nic z toho.. Netráp sa vyjde to nabudúce. Všetko je tak ako ma byt. Za chvíľku budeme tehotné uvidiš🍀💜
@monicka9 mne prišla presne aj som to včera cítila no tak ma bolí strašne brucho tak ma nikdy nebolo. Moja budeme skúšať ďalej tak do vianoc to dúfam sa podarí.
@butterfly333 aaaano no stres!!!!! My budeme tehotné a naše deticky budú mat súrodenca tesim sa na to🍀💜🍀💜🍀💜🍀💜
@monicka9 aj ja sa teším no radšej moc nie lebo to zase nevide. Tak mi je dnes divne a tie bolesti dom ešte nemala takéto. Fuj
@monicka9 ozaj ten alchemilkovy čaj sa kedy pije v čas ms ci po nej?
@snubenci08 ci je graf ok, ci sa da z toho urcit ci prebehla ovulacia, kedy su tie najplodnejsie dni atd....
@katkatonkova nie je za čo 😀
@butterfly333 moja tento cyklus sme sa snažili len 2 dni pred ovu a v deň ovu. Keďže sme sa sťahovali, boli sme radi, že si večer ľahneme. Takže som teoreticky tušila, že z toho nič nebude.A vidíš 😀
@monicka9 ďakujem pekne 😀
@snubenci08 tak to je super asi to netreba silit. My sme boli aj pred cez ovu aj po cca 10x a nič tak tomu nechápem.
baby tak mne dorazila MS, presuniem sa asi teda do decembroviek a vam, kt. to vyslo uspesne tehulkovanie 🙂
@butterfly333 aj mna boli brucho od včera tiez dost velmi a to ma nebolieva nikdy tak.. Nahrievam si macka plyšového na brucho to mi dobre robí ale musela som si aj panadol femina na kŕče brucha dat... Neboj bude dobre.. Cajik alchemilka počas menzesu a do ovulácie sa popija😊ja teraz zázvor pijem ten milujem😊🍀

@butterfly333 Tak to som rada 😉