Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 ani ja. Ale hovorí sa, že treba skúšať každý druhý deň, nie každý, aby boli spermie silnejšie
A tym kockám co včera,dnes prišiel menzes a majú 26-28DC tak este aj tento mesiac majú ovulku cca posledný a predposledný den v mesiaci😊 či ze aj ja tak mam pozeram akurát do kalendarika ovulka okolo 29.11-30.11.😊🍀🍀🍀
@monicka9 tak som si spravila ten čaj no je mi tak na prd..
@snubenci08 no veď sme aj tak skúšali. ☹
@katickaaa už je skupina vytvorená??Hlásim nástup.
@snubenci08 hahahhaaaa...potvoraaaaa...dakovala....takze do tretice vsetko dobre???..no gratulacia...ja uz som si povedala ze nemeriam...takze dnes rano som uz nemerala.....v noci som sa este so starkym chytila a potom to udobrovanieeee....hihihhihihi....
@butterfly333 asi nie je tak môžeš budeme radi💜🎄💜🎅💜🎁💜🎄💜🎅🎄💜🎄💜🎅💜🎁
@mata1512 @butterfly333 @monicka9 ahojte monicka nasla nejaku ja som nehladala, este zostanem tu...posledny nov. den by som mala mat ovulku...ale sama neviem co ako bude...bo moj priatel mal min. rok zly spermiogram (malo a pomale spermie) ale i tak sa nam v apr. podarilo ale potratila som, tak viem ze sa da ale asi to zacnem riesit uz aj nejak inak, bo to bude dva roky...
@monicka9 No som už tam budúce snazilky december 2014.
@butterfly333 ok idem kuknut😊
@katickaaa ja mam plodné dni od 28.11 dúfam že sa zadari.
@butterfly333 ja mam od 27 tak pojdeme zase na to, no sa snazime kazde 2 dni...hocikedy 😝
@katickaaa neboj podarí sa nám to a bude to vytúžené prvé 🚼 .
@katickaaa jasné moja takže každý druhý deň. A musí sa to podariť.
@monicka9 vidíš aj ja som mala akého ducha a nič z toho.
@butterfly333 @monicka9 ja som radsej ani netestovala, asi je lepsie pockat ci pride alb nie, lebo je to sklamenie potom...ja idem piect nieco sladke nech sa rozveselim a potesim 😝 papa
@katickaaa tak sladké by som si aj ja dala 😋
@katickaaa
@butterfly333 pekny a harmonicky jesenný den Vám prajem kocky papa🍀💜🍀💜🍀💜
@monicka9 aj tebe pekný dnìk. pa 💐🍛🍱
@butterfly333 dakujeeeem pekne🌿🍂🍃😊

@katickaaa tak aj ja budem v decembrovkach/vianočkach😃🎄🎁🎄🎁🎄🎁