Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 dobre to dopadne bud dojde mrcha alebo nie 🙂
@butterfly333 ja mam tiez super ovu testy ao baby tu z MK za 0,40€ za kus
@koka231 veď to buď alebo. Ja viem je to na nervy. A test je negatívny? Robila si digi?
Ahojte ja dnes stale nist moc - 4dpo.. len mam vela kremoveho hlienu, intimka to isti 😀 @butterfly333 @lauritka predava ovu testy a su vraj velmi kvalitne za dobru cenu ;) Deti sli zo svokrou von, boze take ticho doma, ze si aj pocitac mozem zapnut 😀
@kudusko od ktorej ? Lauritky?
@mamulienka30 ďakujem už som jej písala tak aspoň tie si obj.
@butterfly333 no aj ja som ju myslela
@butterfly333 - ona je fakt zlata, potom aj poradi, ako s nimi narabat 😀
@butterfly333 ja som NZ alb aj NR, je som objednala od jednej holky co to tu predava...vzdy sa snazime okolo tej ovulky, bo to citim na sebe a aj ked som bola naposledy u dr mi povedal ze mam ovu nech sa snazime, len ze to bude pracnejsie bo ten moj ma malo a aj z tych par co ma tak su pomale tie spermie... 😉
presne od nej som aj ja objednala....tak dobre referencie ma 😉
@katickaaa - vcera som to tu pisala, na pomalsie spermie ci horsi hlien su dobre tie gely - conceive plus alebo pre seed... aspon podla recenzii je tam vysoka uspesnost, ze sa s tym zadarilo... ja podam moju recenziu o tyzden, ci nam to pomohlo ci nie 😅
@mamulienka30 @kudusko a v kt. den je dobre zacat testovat? budem aj merat tak snad to odsledujem vsetko 😀
@mamulienka30 aj gel som objednala dnes 😀 vyzbrojena budem len ci sa ten moj nezlakne 😝
@katickaaa - ja mam 31-40 dnove cykly 😝 Testy som si robila od 11-ho dna, pri tej cene mi to nebolo luto.... ked zacali silniet, robila som aj dva-tri denne, aby som vystihla vrchol, minula som tento cyklus asi 15-20 testov 😅 😅 😅
@katickaaa ďakujem aj som si myslela že ona už som jej písala.
@katickaaa - gel sa ma aplikovat 15 minut pred sexikom, takze vlezies do kupelky, das gel a potom sa ide na to ;) Pokial to neprezenies (urcite nedavaj celu tu odmerku), tak si to partner mozno ani nevsimne, ze sa nieco zmenilo ;) Gel sa ale natahuje vnutri pekne aj po hodine, takze to stihnete sa dostat do nalady 😉
Ahojte baby. Tak ja som dnes 32DC a 16DPO. Zajtra rano budem testovat, tak drzte palce. Dufam, ze uz nebude bieeely 😒
@butterfly333 digi som nerobila len ten pepino s tesca ano je negativny teda vidim tam len jednu ciarku 😒
Baby chcem sa spýtať keď mám cyklus 30 a mrcha prišla teraz 17.11 tak ďalšia by mala byť na 30ti deň čiže 16.12 nie? Mne kalendár ukazuje 17.12. A ovu som mala tento mesiac na 15DC a ďalšiu mi ukazuje až 17DC som z toho jeleň. Radšej kúpim ovu testy.

@koka231 nie moja krčok som si nesledovala. Uvidìš dobre to dopadne.