icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

snubenci08
18. nov 2014

@dasticka no z lekárne jedine oscillo, alebo homeogene. Sú to homeopatiká, nič iné na hrdlo nesmieš, aksi tehu

smileeek
18. nov 2014

my sa snazime nieco cez pol roka tak tiez dufam ze sa to podari aj ked uz to vyzeralo nadejne ale nakoniec ta mrcha po par dnoch aj tak prisla , prave ovulujem tak hadam sa podari 🙂

adrianna23
18. nov 2014

dievčatá ahojte, tak nám to tiež nevyšlo nakoniec :( v nedeľu došla menštruácia ...prvá dcérka pred 8-mimi rokmi na prvý šup, takže teraz sa asi potrápime..je to asi aj vekom..ale hlavu hore 🙂 ťuťu-muťu už o týždeň :D

adrianna23
18. nov 2014

@snubenci08 gratuluulujem ku vytúženým dvom čiarkam :D

adrianna23
18. nov 2014

@butterfly333 ako sa máš? mne došla mrcha v nedeľu, tebe už tiež? mali sme tuším spoločný dátum 🙂

snubenci08
18. nov 2014

@adrianna23 ďakujem 😀

mikema
18. nov 2014

@dasticka no vidis, kolky krat ste skusali?

mijama1
18. nov 2014

@dasticka gratulujem 🙂

dasticka
18. nov 2014

@mikema vies co,snazime sa od juna a teraz to konecne sa asi podarilo

mikema
18. nov 2014

@dasticka no vidis, tak to je krasne, inak vacsina parov, ktore nemaju zdravotne problemy, vraj otehotneju do pol roka, tak krasne spadas do priemeru 😀 drzim palce!

mijama1
18. nov 2014

@kudusko joj moja je mu to luto a popri tom si mala peknu teplotu :( ja nemozem tiez nic povedat zle na meranie bazalnej teploty vdaka tomu som dufam tehu na prvy sup a tiez uz nie som najmladsia... mozno to bolo i tym ze si mala mat sexik aspon kazdy druhy den a nie po sebe a skusaj pred ovu ovu aj po ovu.I ked niekedy ani to nepomoze :( drzim Ti palceky a mysli pozitivne ja viem lahko sa mi to pise ale neboj skus ked vies ze mas ovulku si nasadit potom duphaston hmm porozpravaj sa s doktorom co by ti poradil. Druhy mesiac je tvoj aj s butterfly 333 verim tomu

butterfly333
19. nov 2014

@adrianna23 ahoj No mne prišla v pondelok. No dúfala som že to tam je a nič. Tak ide sa ďalej. Pekný dnìk.

koka231
19. nov 2014

Dobre ranko dievcata no este nic nedoslo skusila som bt a 36.8 tak ako predvcerom rano ...prajem vam pekny den kocky 🙂 <3 <3 <3

melania1
19. nov 2014

@katickaaa
@lara1507
@mamulienka30
tak baby, tie kramy mi trvali presne jednu noc. tak reku co je toto.
spravila som test a som tehu.

mamulienka30
19. nov 2014

@melania1 fakt??? Vraj niektore zeny spinia v den ocakavanej menstruacie a potom uz nie. Gratulujem 🙂

snubenci08
19. nov 2014

@mata1512 ahoj, ako testla si?

snubenci08
19. nov 2014

@koka231 to neni zlá teplota, kedy si robila test?

snubenci08
19. nov 2014

@melania1 jeeej ďalšia tehula? Hoď sem foto 😀

koka231
19. nov 2014

@snubenci08 v pondelok a nic neukazal

snubenci08
19. nov 2014

@koka231 máš ešte nejaký?

koka231
19. nov 2014

@snubenci08 no manzel mi donesie teraz dva mamatesty som mu nakazala 🙂 ...ty sa ako citis?

snubenci08
19. nov 2014

@dasticka nezabudni sem prilepiť fotku testu z rána

snubenci08
19. nov 2014

@koka231 teraz ok, zatiaľ žiadne nevoľnosti, tak usudzujem, že bude asi chlapec 🙂

koka231
19. nov 2014

hihi no som zvedava co bude somnou ako to dopadne ...mam trosku krce ale nieje to nic strasne odtestujem sa a uvidim ak tam nic nebude zavolam doktorovi nech mi pichne vyvolavacku nech sa mozme zasa snazit

adrianna23
19. nov 2014

@butterfly333 tiez ste sa zacali snazit od minuleho mesiaca? Inak uzivam calibrum a mojmu som kupila zinok a kyselinu listovu. Zevraj to ma dobre ohlasy, mate nejake vedomosti ohladom tohto?

melania1
19. nov 2014

@mamulienka30
@snubenci08
tu je fotka.
baby, mozno ma niektore odsudite, ale napriek tomu, ze som tolko plakavala ked sa nedarilo, ja som vam chytila nejaku paniku alebo co. neskacem 2 metre radostou, skor mam obavy ako to zvladnem, ci nebudem zas musiet lezat hore nohami v nemocnici, co bude s mojou malou, ci budem aj druhe dieta lubit....ach. som ja normalna?

snubenci08
19. nov 2014

@melania1 neboj, aj ja som mala také pocity pri druhom, nesmieš na také veci myslieť. Aj ja domsa obávala ako to bude s deťmi a teraz majú 4 a 2 a pol a hrajú sa v izbe. Nikdy by som ich za nič nevymenila. No a teraz na ceste ďalšie. Takže sa neboj, je to len prvotný stres 😀

snubenci08
19. nov 2014

@koka231 a kedy budeš testovať?

melania1
19. nov 2014

@snubenci08

jaj dakujem, dufam, ze rychlo pominie, nerada by som bola 9 mesiacov v panike. ach, normalne mam stiahnute vnutro.

snubenci08
19. nov 2014

Žienky od koho mám ďalšie srdiečko? Ďakujeeeeeeem