Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mata1512 vôbec ani duch?
@koka231 tak ja už tomu nechápem :-/
@koka231 skús ten plastový test odfotiť ešte raz
@snubenci08 vobec nic.
@mata1512 sakra jak je to možné?
@nynyky ja som mala aj lieky na udrzanie lebo som v 7tt zacala spinit, no povedali mi aj v nemocnici, ze telo zrejme vylucilo plod, lebo bol poskodeny...zdravotne som fit aj sa tak citim, cyklus mam 28, a dr povedal, ze mi nechce davat zbytocne nijake hormony, nech skusame, ze som este mlada 😉 tak budeme skusat este par mesiacov...
@snubenci08 ani ja tomu nechapem
baby, ako sa správne zaznamenáva bazálna teplota do grafu? Ak si ráno nameriam v ústach 37,0 stupňa, mám si do grafu zaznamenať 37,0 ako som namerala alebo 36,5 (37,0 - 0,5st.) ako sa ráta telesná teplota?
Zeny moje co mi poradite. Ked som bola wc tak na papieri som mala take hnede spinenie ale len trosicku. A teraz neviem co robit. Rano sa tesim s testu a teraz panika :( rozmyslam ze zavolam lekarke a nepojdem ani do roboty
@gabikula - bazalku meraj radsej vaginalne a nemusis nic odratavat, zaznamenavas presnu hodnotu, tie digi teplomery na dve desatinne miesta stoja len 3-4e... ja zaznamenavam priamo nameranu teplotu.
@nynyky - urob to tak, zajdi k lekarke po duphaston a ascurtin, ved tym nicomu neublizis, len posillnis babo.
Ah, dnes sa mi snivalo, ze sa nam narodila dcerka, bola krasna, mala velke ociska a bola taka drobnucka. Nosila som ju celu dobu v ruzovej darcekovej taske,v ktorej som ju dostala 😀 chlapcov davali do modrych tasiek 😀 a ona si tam spinkala a ja som sa nevedela dockat, kedy sa zobudi a nevedela som sa vynadivat. Viem ze som bola este sklamana, lebo som musela 10 dni ostat v nemocnici a ja som chcela ist domov... no a postavu po porode som mala ako modelka 😀 skvely sen. 😀 dnes si robime s manzelom krasny vecer. I ked este nemam plodne dni, ale vsak treba si toto obdobie aj uzit, nie len odmakat 😀 prajem vsetkym snazilkam vela lasky v tomto predtehotenskom obdobi 😉
@mamulienka30 duphaston mam doma ale zavolam jej po obede ked bude ordinovat nech ma aj vypise na pn
@snubenci08 ahoj moja ? Co mas nove ? Presuvame sa do decembroviek ,ci ?
@snubenci08 ja neviem. Co to moze byt? Preco meska a nic tam nie je???
@snubenci08 no tak posielam foto testu z rana 🙂 dnes som ostala doma, nesla som do roboty, kvoli tomu hrdlu ze ma boli, aj som sa citila dost vycerpana, a musim sa teraz predsa setrit....volala som dr, tak mi povedal ze mam prist iba o 2-3 tyzdne na sono, ze teraz by aj tak nebolo nic vidiet.
@dasticka gratulujem 🙂
@mata1512 ozaj a tebe kedy mala dojst mrcha ja som dnes 32dc ....pojdes aj k doktorovy aby ti pichol vyvolavacku ked ti nedojde mrcha ja rozmyslam ze ak mi do rana nedojde ze zavolam dokimu co povie ...inak ja uz tiez kaslem na to nemam sil uz ani testovat clovek sa tesi z ducha pred tyzdnom ze to bude uz len silniet a figa stoho ked tam neni nic vydno teraz ...taka som bola v kutiku duse stastna ze konecne sa podarilo a nic ☹ ja len nachapem preco meska a nic sa neukazuje ☹ len ta jedna / ☹
@nynyky ahojcek. Kolko dni od ovulky si mala pozitivny test? sledujem to tu od zaciatku len sa nezapajam 🙂 ja som mala ovulacny test pozitivny 11steho, ms by mala byt v pondelok. Dnes som testla a nic :( stale verim ze je to este skoro aj ked ty si testovala tusim velmi skoro a tehu uz ukazalo.ja aj tie priznaky neviem posudit 🙂 lebo vajecniky ma sice bolia uz druhy den od ovu ale boli ma hrdlo, ci nahodou nie som prechladnuta.prsia ma tiez bolia ale moj drobec ich stale macka tak to mozno z toho 🙂 ,drobec je syncek. A BZ mam vzdy rano 37,1 ale to tu mali tusim aj tie co nakoniec tehu nie su. Takze mi zostava si uz len verit a dufat :(

@mamulienka30 to dufam aj ja ze sa uz spustia ☹