Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@lzusak mala som taký krémový, teraz už len trošku hustejší, ale je ho veľmi málo na intímke
@2ivka3 no test vyzerá byť na dobrej ceste, skús ďalší o dva dni
@koka231 Prajem Ti, aby to bolo tehotenstvo 😉
Len som chcela napisat, ze je dost mozne, ze cyklus Ti rozhadzal Inofolic, mne inac krasny 28 dnovy rozhadzal riadne.. a aj som pribrala za 3 mesiace 3 kila. Raz som mala kratsi o 4 dni, potom zase o 5 dlhsi... tot moja skusenost. Daj urcite vediet co povedal doktor
mne prave MS skoncil, takze vzhuru do dalsieho mesiaca pripravy potomka 😀 skusame od septembra, tak zatial to nevnimam tragicky i ked sme si naivne mysleli, ze to dame na prvy pokus 😀 ooooch tolko sebaklamu 😉 ...drzim palce vsetkym
@zuzkaa8855 no mam taky pocit ze asi sa stahujem do decembra ☹
@wewika1 no mne tiež teraz skončil MS a mali by sme sa začať snažiť, nakoľko do marca by som mala byť tehu. Ale ideálne by bolo otehotnieť až v januári, ale to je moc kombinácii na jedno tehotenstvo 😀 . Ja tiež predpokladám, že "to"dáme na prvýkrát ( aj s prvou dcérou som tak otehotnela), ale tak ako píšeš nebude to až také jednoduché (už citím že starnem 🙂). Keď som si prečítala tvoj príspevok tak asi teda začneme skôr, i keď dnes ráno som bola presvedčená, že ešte mesiac počkáme 😅 .
@akinorev30 tak zevraj pri druhom potomkovi to ide rychlejsie ako pri prvom 😉 teda aspon zo skusenosti mojich kamaratok...fuuuu, tolko terminov na jedno tehotenstvo? drzim palce nech vam ten timeplanning vyjde 😉
@wewika1 no veru, čo sa týka termínov tak je to až šialené, ale hold tak to vyšlo tak čo už. Možno z toho nakoniec nebude nič a budeme mať termíny vybavené, veď tak to väčšinou býva. No šak uvidíme. A ja držím palec nech sa Vám čoskoro zadarí. 😉
@koka231 aj ja tam vidim duchaa....tak nech krasne silnie a nech sa uz konecne dockate maleho vrestadla.... 🙂 🙂 🙂
Ahojte, ja som tu nová, tiež sa s priateľom snažíme už skoro rok, len stále nám do toho niečo prišlo, či už choroba, alebo priateľov úraz a tento mesiac sa konečne môžeme opäť naplno snažiť o bábätko... Dnes mám len 17DC, tak sme ešte vo fáze snaženia sa poctivo každé dva dni 😵
Aaach, dúfam že koncom novembra si nájdem //. A gratulujem Vám dievčatá, čo ste si už našli čiaročky 🙂
Ahojte spolu-snazilky,snad vam nebude vadiť ak sa pridám😉dnes som 13DC,ovulacny test pekne pozitívny,ale poctivo snazilkujeme od 11DC.vsetkym nam drzim place a verim ze sa uvidime v spoločnej téme augustovky2015.
@2ivka3 podla mna je to tam,druha čiarka je sice slabá ale to iba preto,ze si testovala príliš skoro,urcite bude silnejšia o pár dni😉
ahojte mozete poradit? vcera ma zacalo pobolievat podbruskom a dnes s ami objavil hnedkasty vytok , svoje dni mám mat az okolo 01.12. je mozne , ze mozem byt v tehu? mam strasne nutkanie si spravit test, nie je to este skoro?
@monicka2510 ahoj. je skoro ja som vcera pri upratovaní natrafila na jeden a nevydrzala som to a skusila ale nic tam nie je vidiet ☹ . dnes som tak 7-8 DPO a tiež som rano zaspinila ale iba trošku na toaletný papir take hnede ako keby končila ms. bruško ma bolí - nebolí skor take trnutie ako by od vaječníkou a mam citlivé bradavky. takže neviem ale celkovo sa citim tak nejak divne a som celkovo niaka podráždená
@88martina88 tak mne moje dni majú prist tak okolo 01.12. , a tiez mam podobne pocity, take zlastne, pretoze este sa mi nic podobne nestalo, sestra je v ocakavani a stane sa mamickou na jar bud. roka a ona tiez odporuca test az tak ked bude meskat cca 4 dni ... ja som unavena a citim sa tak ako keby choro a pritom chora niesom, ale ten vytok ma vystrasil...
@koka231 to je duch 😀 chceš na porovnanie foto?
@88martina88 ak máš špinenie kvôli uhniezdenie, tak ducha na teste by si mohla mať tak o cca 4 dni, skôr určite nie
@snubenci08 a nieje???? 😲
No dievcata moje 🙂 pan dr mi povedal ze mam vysoko sliznicu a zajtra mam ist na krv rano tak budem vediet vysledok 🙂
@koka231 počkaj, ty si to zle pochopila 😀 ja som ti oznámila že to je duch na 100%. A či chceš foto môjho prvého ducha. Lebo vyzerá tak isto, aby si sa netrapila či tam je. Lebo určite je😀

@koka231 uz teraz Ti silno moc drzim palce!!! 🙂 🙂