icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

nynyky
19. nov 2014

@88martina88 nic :( este skoro

mamulienka30
19. nov 2014

Priemerne uhniezdenie je vraj na 8dpo... moze byt medzi 5-10dpo... a potom 2-3dni kym je hcg meratelne v moci... takze to chce trosku trpezlivostiiii 🙂

mojezlate
19. nov 2014

@sissi5 Ahoj aj ja sa tiez stale snazim aj ked mam ci nemam ovu a stale nic tak cakam ci sa uz podarilo ms by som mala mat okolo 24 teho a som nervozna
😉

anitu
19. nov 2014

@lucka1025 aj my rok.. 😠 mohlo by sa uz no..

lucka1025
19. nov 2014

@anitu ja mam momentalne po plodnych dnoch 😁tak uvidim co bude dalej...

anitu
19. nov 2014

@lucka1025 ja som 28dc,no cykly mam dlhsie,ale uz podbrusko obcas zaboli.toto bol moj prvy mesiac s inofolicom.no test dnes nevativny.samozrejmeee 😠

petkakv
19. nov 2014

Aj my sa snazime, buduci tyzden by som to mala dostat ale ja dufam, ze nedostanem a drahemu muzickovi dam pod stromcek thotensky test....Filipko sa nam podaril na prfy sup ako sa hovori, tak snad aj to druhe babo pride tak rychlo, drzkam palce vsetkym my to dame 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mamulienka30
19. nov 2014

Inak skupina snazilky uzas, pisala tam kocka, ze mozno caka dvojcata a ak to tak bude, tak ide na potrat 🙄 Dovolila som sa ozvat a mile adminky to zmazali ze treba sa tolerovat... co dodat... cenzura neopustaj nas... co ja vlastne na tomto fore robim 😝

88martina88
19. nov 2014

Ja viem ze je skoro a ani nemam doma testy ale musel byt niaky zapadnuty tak som skusila 😀

mikema
19. nov 2014

@mamulienka30 pre Boha, ved to je krasne, dvojcata! A hlavne ako moze niekto, kto sa snazi o dieta, ist na potrat lebo dvojcata? Kym tu by mnohe dali aj zivot za dietatko...

leren1
19. nov 2014

@snubenci08 noooo nam to stahovanie asi nepomohlo 🙂 ano skoro v posl.dobe uz 7 dni pred MS Dnes len par kvapiek uvidime co zajtra sa na mna chysta :-/

snubenci08
19. nov 2014

@mamulienka30 tak to je dobre trafená koza

snubenci08
19. nov 2014

@leren1 tak potom daj info 🙂

misdan
20. nov 2014

Baby, ja vas tu sledujem uz par tyzdnov, no este som sa nezapojila nakolko sa este nesnazime..aj ked 🙂 Dieta sme este neplanovali, chceli sme este rok pockat kvoli mojej praci a stavbe domu (teraz zaciname)..ale prislo to ako blesk z jasneho neba 🙂 minuly mesiac mi totiz dlhsie nechodila MS, aj ked ja mam nepravidelny cyklus..a potom sa zacalo len take spinenie, no a vsetky "priznaky" tehotenstva som si zrazu zacala pripisovat a vnutorne sa tesit! Dokonca sme s manzelom par dni vyberali mena 😀 Kupila som i test a bol negat.- prislo sklamanie, velmi luto mi to bolo.. 😢 vtedy som si uvedomila, ze hups, co to aka vnutorna tuzba..a odvtedy nie a nie odist.

muskamala
20. nov 2014

@misdan u mňa to takto bolo minulý rok, a ešte ma to neprešlo, skôr je to stále silnejšie. Snáď sa už čoskoro dočkám 🙂

koka231
20. nov 2014

No dievcata moje 33dc a staaaale nic...

snubenci08
20. nov 2014

@koka231 to už je podivné 😲

koka231
20. nov 2014

@snubenci08 ked dojdem domou z roboty tak volam doktorovi ze co mam robyt

red_kika
20. nov 2014

@petkakv vidim, ze mame rovnako starych syncekov 🙂 aj my sa snazime, ale uz par mesiacov,,tak dufam, ze nam to tento mesiac vyjde 🙂 drzim palce aj vam

lzusak
20. nov 2014

@snubenci08 ahoj.aj si mala resp. mas nejaky vytok? Sa az moc sledujem ale tak topiaci sa aj slamky chyta 🙂

2ivka3
20. nov 2014

Ahojte dievcata,
kukam, ze Vy ste uz od rana akcne 🙂 🙂
Ja som takmer celu noc nemohla spat...stale som sa budila a kukala na hodinky, ci uz je rano...tak strasne som bola zvedava ako dopadne test, ktory si urobim...uz mam za sebou a skoro som odpadla...ciarka tam je opat...sice zas slabulinka ale uz viac viditelna ako vcera 🙂 🙂 🙂 🙂 Sa tu vyskieram, keby ma niekto sleduje, si musi mysliet, ze som kmasnuta...ja uplne nechapem...snad sa nam to podarilo...My sa teda nesnazime...ja mam uz 35...ale ja som vnutorne velmi velmi tuzila po babatku....
Este pofotim a prihodim testik...
@koka231 volaj doktorovi este z prace....to uz je obrovske meskanie...podla mna uz necakaj. Moc Ti drzim palce, aby to bolo babatkom 🙂 🙂 🙂
@88martina88 ja som tiez bola vcera len asi 6 dni od styku a uz som videla ciarocku....sice taku slabulinku...a navyse asi len ja :( Ale ta dnesna ma uplne nakopla...este to nevzdavaj 🙂 🙂 🙂 Mna to chytilo tiez necakane, pred par cyklami mi meskali 10 dni....tehu som byt nemohla, ale uplne ma to rozhodilo a odvtedy nemyslim na ine...manzel uz velmi dalsiemu babatku nakloneny nie je....tak som zvedava ako to vsetko dopadne
zatial papa

mata1512
20. nov 2014

@koka231 Ahoj. Tak mne ms uz dorazila... Haraburda jedna 😢

2ivka3
20. nov 2014

@snubenci08 @nynyky
ja tomu stale neverim....myslim, ze uz je to dnes lepsie vidiet ako vcera....

88martina88
20. nov 2014

@2ivka3 alo by tam nieco bolo. No ja som 26DC ale ovulka prepehla minulý piatok podla sona no a naviac mam dnes hnede spinenie ako ked končí ms a bolia ma bradavky. A ms mam NEmat buduci tyzden.

2ivka3
20. nov 2014

a este klasicke foto

2ivka3
20. nov 2014

@88martina88 MS nebude!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 spinenie byva aj pri uhniezdovani, ak by vsak trvalo dlhsie a test pozitivny, urcite sa skontaktuj s doktorkou

monicka2510
20. nov 2014

Ja mám od včera rána občasné pobolievanie v podbrusku a citím sa tak choro , merala som si aj teplotu a mám jú zvyšenú, občas sa mi zatočí hlava z nicoho nic, myslela som si aj ci to nemoze byt nejaky zápal , ale po konzultácií s lekarkou to zápal nie je na to príznaky nemam, pred 6 dňami mi začali plodne dni a na 5 den od zaciatku mi zacali tie obcasne pobolievanie v podbrusku, tak by som sa chcela spytat či mal niekto podobne skusenosti, pretoze je mozne, že može byť 5-6 dni od oplodneniaemoticon dakujem za odpoved🙂

koka231
20. nov 2014

@2ivka3 no volala som dr a mam dojst na sono ....vcera uz som mala bolesti ze ze uz dosla a nic :-/ a takto dlho mi este nikdy nemeskala raz mi dosla na 32den ale to bolo uz daaavno a dnes 33 no a test negativny :-/ jaj ma to ja stresy ale uz dlho nebudu lebo dnes mi doktor povie ze na com som 🙂 aj sa tesim nech mi povie cokolvek 🙂

koka231
20. nov 2014

@mata1512 mne stale nic ale idem k dr

koka231
20. nov 2014

@mata1512 ozaj mala si aj niejaky vytok ja mam taky jemny cisty taky slabo biely