icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

2ivka3
20. nov 2014

@iuno No ja zatial ziadne vyrazne priznaky nepozorujem....akurat ma pichali uz po ovu vajka..to preslo a trosku sa mi zda, ze sa m,i prsia zvacsili...ale nebolia....no par dni po ovu som lahla popolom a totalne ma zdolala chripka (bolave klby, krize, hrdlo, teplota).... ale v mojom pripoade je asi este skoro hovorit o tehu priznakoch....
a pises, ze si 6 DPO....kedy si mala poslednu MS??? Mne to vychadza tiez tak nejak 🙂 🙂...neviem kedy presne ovulka bola....
A priznaky su u kazdej ine....jedna ich ma skor, druha neskor....to si asi nechcela pocut :( Mne sa to tiez zle citalo...ale zas ked som nasla nieco co na mna sedelo, hned som sa toho chytila a to rozvijala a dalej hladala 🙂 🙂 🙂
Urcite Ti to teraz vyslo!!!! 🙂 🙂 🙂

snubenci08
20. nov 2014

@zuzkaa8855 ja 2 dni pred MS. Niečo sa tam mihá, ale neviem isto. Koľko máš do MS?

snubenci08
20. nov 2014

@petkakv nikdy nie z ranného moču. Najlepšie okolo 2 poobede, kazdý deň približne v rovnaký čas. Aspoň 2 hodiny pred testovaním obmedziť tekutiny.

mamulienka30
20. nov 2014

@2ivka3 - ja som tiez 6dpo, budeme spolu testovat 😀 Meras si bazalku? Ja som kazde rano na nervy ked pozeram na teplomer 😀

2ivka3
20. nov 2014

@petkakv ahoj, skus pozriet na tento link....
http://www.ovulacne-testy.sk/ovulacny-test/
a v skratke...OVU test je pozitivny ak su obe ciarky rovnako intenzivne zafarbene, prip. testovacia je silnejsia. Jednym testom nikdy nezistis ovulku, resp. pravdepodobnost pokial svoje telo nepoznas je nizka. Preto treba kupit celu sadu OVU testov...cca 6ks (aj tu na konovi ich predavaju, alebo v lekarni sa daju kupit...aj v DMke), alebo OVU mikroskop a testovat aspon 6 dni...ak mas cca 28 dnovy cyklus tak testuj od 10 dna pokial Ti vyjdu testy. A treba sledovat ako sa ciarka vyfarbuje postupne. Ak si nezaregistrovala ovulu...v dalsom mesiaci je vhodne zacat skor. prip. neskor. Ale pozor nie vzdy prebehne ovula v rovnaky den v cykle :( Je to cela veda...ale ked sa v tom zorientujes, zistis, ze sa to da zvladnut... skus si sledovat aj hlien...prip. teplotu meraj....
Snad som kustik pomohla...ak mas dalsie otazky...kludne sa pytaj.
Drzim hlavne palce, aby Ti to vyslo ako si prajes! 🙂 🙂

2ivka3
20. nov 2014

@mamulienka30 ja nemeriam...na to som prilis leniva :( ja som si sledovala hlien a minuly cyklus som skusila OVU testy 🙂
Poslednu MS som mala 1.11. a sexovali sme 11.11. a 14.11. tak to odhadujem na toho 14teho...cize cca 6DPO...ale naozaj neviem presne, lebo hlien ma tento mesiac natahoval akosi.... bol, nebol, bol, nebol....som sa nevedla podla neho vyznat a pri predoslych tehu som mala ovulu vzdy az kdesi po 18tom dni cyklu....
A teraz ti moji duchovia (lepsie povedane dusikovia) na testoch....no pre mna je toto co teraz prezivam uplna scifi situacia 🙂 🙂
Uvidime co bude 🙂 Zajtra rano robim dalsi test....nejdem zaspat, co som tak napata ako mi vyjde test 🙂 🙂

mamulienka30
20. nov 2014

@2ivka3 - ja mam hlienu strasne malo, takze na to sa spolahnut vobec nemozem :( Ovulacne testy boli od 12-ho pozitivne a 14-ho prebehla ovulka podla bazalky... sexik bol len 12-ho a 13-ho... .tak neviem, ci to stacilo no. Robis uz test? Fakt? Aj ja chcem 😅 Ale pockam, co bazalka rano, slubila som si, ze do nedele vydrzim.

2ivka3
20. nov 2014

@mamulienka30 uuuuha a teraz kukam, ze ty 3 deti a ides na dalsie 🙂 🙂 Gratulujem! No mas moj repekt obrovsky 🙂 A sme rovesnicky 🙂 Snad nam to dobre vyjde...

mamulienka30
20. nov 2014

@2ivka3 - chceme este jedno aby sme mali do paru, ale dcera mi povedala, ze ked jej urobime dalsieho brata, ze sa stahuje k mojmu bratovi k sesternici 😀 😀 😀

2ivka3
20. nov 2014

@mamulienka30 No ak ovula bola ako pises...tak jasne, ze ten sex by mal stacit.... A inac ja tiez ako si tak telo sledujem, tak mam pocit, ze mi hlienu odbuda ako sa cykly minaju....:( :(
Ja som tvor extra netrpezlivy :( ja som sla testy robit skoro po styku 😝 ale vydrzala som do 18.teho (4 dni od posledneho styku)...a odvtedy uz ubehli 3 dni a ja by som len testovala....uz som to tu spominala, ze v DMke maju testy za velmi prijemnu cenu...tak testujem ako splasena 🙂

2ivka3
20. nov 2014

@mamulienka30 som spravila preklep ako citam spatne...ale snad si pochopila, ze repekt znamena respekt 🙂 🙂 A jake mile od dcery 🙂 Ja ked som sa mojich pytala, ci by chceli domov este babatko....tak mi doniesli asi 5 babik, ze to by mohlo stacit 🙂 Tak som sa bavila, ze tolko by sa mi do bruska nezmestilo 🙂 🙂

mamulienka30
20. nov 2014

@2ivka3 - my sme mali pre seed gel a pila som robitussin a aj grepovy dzus na hlien, tak sa smykalo ze dovidenia 😅 Viacej sa spermoskam uz asi pomoct neda. A to s tym najradsej testovat hned po sexe poznam, ale clovek je potom len sklamany 😝 Do nedele vydrzim, potom ma uz nic nezadrzi 😀

mojezlate
20. nov 2014

@mata1512 dakujem aj ja tebe drzim palceky mozo pod stromcek dostaneme uzlicek 😉

zuzkaa8855
20. nov 2014
leren1
20. nov 2014

@snubenci08 myslim ze bude problem ked uz to trva 2,5 roka ☹ a mam jeden vajcovod...uvidime co na to dokyno povie...v decembri idem...

koka231
21. nov 2014

Ajojte no dnes idem na krv som zvedavaaa na vysledok ...mrcha este nedosla 🙂

snubenci08
21. nov 2014

@zuzkaa8855 skús o 2 dni, to už bude silnejšia čiarka

snubenci08
21. nov 2014

@koka231 daj potom vedieť držím palce

snubenci08
21. nov 2014

@leren1 aha, tak držím palce, nech sa podarí

mamulienka30
21. nov 2014

@koka231 no som zvedavá čo to nakoniec u teba bude, držím moc palce.

2ivka3
21. nov 2014

Dobre rano dievcata 🙂 a konkretne @snubenci08 Ahoj pisem iba Tebe takto sukromne, az stihnes...no ako na potvoru...vecers om nemohla zaspat...az niekedy po pol druhej sa mi podarilo no a rano som rozlepila oci az o siedmej....
Dnes som sa poistila dvoma testami, lebo mi je to cele podozrive s tymi lacnymi testami....ale veruze, po piatich minutach ani jeden test ziadna ciarka.....ten lacak z DM ma po 10 min dusika a taky kazetovy z lekarne Woman secret nic :( Asi to neplati ked to stale odcitavam az po 20 min :( :( No este napisem, ale som akasi sklamana :(
zatial pa

mamulienka30
21. nov 2014

@2ivka3 veď je strašne skoro testovať veď babo sa možno este ani neuhniezdilo... Mne dnes trolinka stúpla bazalka tak dúfam ze to bude takto pokračovať nech o 3-4 dni možem test skusit

2ivka3
21. nov 2014

@mamulienka30 ja viem, ze je skoro....ale ja uz som raz taka netrpezliva 😒 😒 a ked som tam mala vcera aj predvcerom tych malych dusikov, tak ma to motivovalo...aj mi to bolo podozrive, ze tak skoro...ked pri prvych tehu aj po MS nic....
Som trosku klesla na duchu...ale ved este je skoro na nejake zavery.... 🙂 🙂 🙂
A Tebe stupa...no pekne pekne... 🙂 🙂 Tesim sa s Tebou 🙂
Inac ja som na tom kazetovom nasla dusika malinkeho asi po hodine....ale to je uz nie velmi vierohodne :(
Ved uvidim...
Idem sa ja pekne tesit z nakupovania darcekov 🙂 Tak Vam tu vsetkym prajem velmi pekny den a ked dorazim domov, hned si u vsetko precitam a budem sa vytesovat z Vasich uspesnych tehu 🙂 🙂
papa 🙂

2ivka3
21. nov 2014

@koka123 a este osobne napisem...Drzim Ti dnes silno palceky na krvi 🙂 🙂 🙂

mamulienka30
21. nov 2014

@2ivka3 - joj nedrazdi aj ja by som uz chcela testovat, rano som si aj vzala test do kupelky a potom kukam, ze do kelu to je ovulacny, tak som to brala ako znamenie, ze mi sibe 😀 😀 Jej super, ze nakupovat darceky, ja mam zatial len tie pre manzela, pre deti viem, ze co, ale este som nebola pokupovat... ale uz by sa patrilo, potom bude vsade plno. A ano bazalka stupla, ale len trosicka, ja uz chcem vidiet 37 na grafe 😀 Priznaky zatial absolutne ziadne...

2ivka3
21. nov 2014

@mamulienka30 juchuchuuuu 😀 😀 😀 pekne sa Ti to skriabe hore 🙂 To nutkanie na test je sialene silne, vsak? 😉 Ale Ty vyzeras byt taka rozumnejsia ako ja.... treba vydrzat 🙂
Ja uz mam tiez darky predbezne vybrate...chcem ist zacat nakupovat, lebo potom bude plno a vsetko vypredane 🙂

mamulienka30
21. nov 2014

@2ivka3 - jasne to nutkanie je strasne, ale ja sa bojim ze tam nic nebude a ta depka potom 😝 Ten graf je oproti tomu, co som mala minuly mesiac uplne super, tam mi po ovulke ani poriadne bazalka nevyskocila, cele to bolo divne 😖 Tak verim, ze je nejaka sanca, ze by to mohlo vyjst... moje decka si vybrali kazdy po tri darceky s toho jeden dost mega a rozdiel v cene kulminuje +-50e v roznych obchodoch, coz je dost, tak rozmyslam, ci uz kupit alebo pockat lebo rozdiel je to teda dost..

2ivka3
21. nov 2014

@mamulienka30 Neboj sa...teraz to isto vyslo 🙂 🙂 🙂 Ani nemysli na to, ze nie...lebo to vyslo 🙂 🙂 🙂 Ved to je graf ako z knizky 🙂
Ja mam male deti 🙂 Takze nastastie este nie velmi narocne na darceky 😀 Ja som im povedala, ze jeden darcek si vyberu oni a dalsie darceky im k tomu pribali Jezisko podla toho ako posluchali 🙂

mamulienka30
21. nov 2014

@2ivka3 - moji su uz vacsi, dcerka ma 9 a maly mal pred par tyzdnami 5 rokov, tak oni uz maju zoznam riadny napisany, ale tak vsetko zasa nedostanu 🙄 Najmensi si zatial nevybera, ten dostane len to, co potrebuje, po starsich mame tolko hraciek, ze obcas sa v chalanskej izbe neda kde stupit 😝

Joj inak s tym grafom kiez by si mala pravdu. Stale sa pozorujem a hladam nejake priznaky a nic no 😖

2ivka3
21. nov 2014

no a este jedna obligatna 🙂 🙂 Ten kazetovy som rozobrala a vybrala tycinku....ale po ciarke ani stopy :(