Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@koka231 citala som, mrzi ma to 😒 Ale hlavu hore, nech ta optimizmus neopusta !!!
A ty si podstupila nejake vysetrenie? Lebo co ja viem, tak vzdy ide ako prva na to zena a potom chlap. Nemoze ti dr spravit pocas cyklu folikumetriu? Aby sam odsledoval vajicka a ich dozrievanie, ovulaciu? Skus to este takto, tak budes vediet na beton kedy prebieha a sam doktor ti povie kedy je najlepsie cas snazit sa o dieta 🙂 Drzim palce
ahoj. tak včera ráno na papiery hnedé špinenie a potom celý den nic a dnes ráno zase ružové špinenie a už zase nič. Ovu prebehla podla sona v piatok 14.11 a som 27 DC. može to byt uhniezdenie?
@88martina88 - mohlo by byt, ja som tiez mala v piatok ovulku a zatial nijake priznaky nepocitujem 😝
@88martina88 ja som to takto mala tri dni po sebe(25,26,27) a nakoniec MS na 28DC...tiez som tajne dufala...
@mamulienka30 tak tajne důfam že by mohlo byt nieco 😉
@katickaaa ja ale dufam....nadej umiera posledná 😉 beriem 1 mesiac gynex tak smad mi pomoze 🙂
@2ivka3 test musíš odčítat vždy v casovom limite uvedenom v letáku
@koka231 to snad nie
@engie2 tak já som si tiez začala uvedomovat' že to bude asi tým ze som nejak nedufala ze to mohlo vyjst pri vsetkych tych vybavovackach 🙂
@leren1 priznaky v obec ziadne 🙂 zatial fajn, uvidíme ako dalej
žienky otazka asi si namyslam mozno ja viem 😀 ale
v utorok som mala teplotu 36,8 , v stredu 37,0 stvrtok 37 a dnes 37,1 a to uuuudajne by som dnes mala dostat môze to byt aj tym? bud mam dostat tento týžden alebo na buduci tazko lebo minuly mesiac mi meskalo presne týžden
@snubenci08 ale ano ☹
@snubenci08 to hej to je skoro sme ale nedockave ja idem az toho 3.12 dufam ze vsetko je v poriadku ty uz aspon vies ze mas gestacny vak 🙂 a kedy si mala poslednu ms a ovulku?
@88martina88 ja mam pocity na mrchu... ale take "divne" proste cele podbrusko tlaci ako keby malo nieco vypadnut, keby som sliepka tak je to asi pocit pred tym, nez chce zniest vajce 😀 Ako fakt dufam, ze s toho nieco bude, ale toto je jednoducho divny velice divny pocit aktualne 😀
@mamulienka30 presne takto teraz opisovala cerstvo tehotna kolegynka - akoby z nej malo nieco vypadnut.. ze mala pocit, ze kazdu chvilku sa z nej nieco vyruti.. takze dobre znamenie si myslim
@engie2 - kiez by si mala pravdu, mne sa to totiz nejako nezda, ze by to bol nejaky znak tehotenstva 😀 Boze snazime sa o stvrte a ja som rovnako nervozna, ako pred desat rokmi, ked sme zacali snazilkovat prvy krat o prve babo 😀 Neverila by som, ze mozem na to zabudnut, ake to tie prve dni pocitovo je... ale zabudla 😀
@mamulienka30 tento pocit mam ja od konca ovulky. V pondelok neocakavam mrchu. Testy negativne. Vcera ma bolelo velmi podbrusko a aj dnes. No uvidim co z toho. Inak kaslem ako stary chren tak ci tam nebude problem.dnes som bola aj u dokiho ci nemam zapal pluc lebo vnoci som isla dusu vyplut. No uvidime.
@margaretka07 a kedy si mala dostat mrsku? gratulujem 🙂
@lzusak - cierny kasel mat nemozes? Dost sa ta pliaga teraz siri 😖 Kazdopadne aj ja mam ten pocit uz od ovulky, len sa to stupnuje. Ja som len 7 dpo takze ziadne testy este nerobim, najskor v nedelu, ak vydrzim tak pondelok.
@mamulienka30 dufam ze nie.vraj mam zapal priedusnice.no ale gol je ze nas dedinsky lekar uz je informovany o nasom snazeni aj nasa lekaren - cela dedina 🙂 nebudem sa predsa dopovat atb lebo co ak nahodou? 🙂 jedine co som na pochybach je ze pri prvom tehu uz som o takomto case tusim dveciarky na teste mala a teraz ani naznak, stale sa ale utesujem ze este styri dni mam. A chyba je qj tak ze sacsnazime prvy mesiac a to by bol snad zazrak. Nemam odsledovane vobec moje telo tak neviemani priznaky zhodnotit ale cudne mi je ze ma boli podbrusko tak dlho. Musime verit a dufat 🙂

@katickaaa si to vystihla, u vela parov to vidim - ako keby to bola len zalezitost zeny. Niektori chlapi su zial taki jesitni. Ako keby sa bali vysledku. To riadne dokaze naburat ich ego, ak sa zisti, ze ich plodnost nie je taka idealna ako si oni predstavuju. Ale treba to urcite riesit, super, ze Tvoj partner sa k tomu postavil zodpovedne. Drzim palce!