Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@kudusko tak to je ťažké neviem a niečo na úpravu cyklus ti gyn nedal? Začnem si aj ja asi merať BT no keďže chodím do práce na 3smeny tak nemôžem merať vždy v tu istú hodinu iba po spánku ako sa vyspim zmeriam.
žienky, chcem len poradiť.. v utorok som bola u dr. Vajíčko malo 24mm takže tesne pred prasknutím.. čiže ovulka prebehla. Zaujímavé že až tak neskoro, ja som sa tento mesiac nevedela zorientovať kedy mám plodné dni, lebo už po skončení MS(začala 28.10.) ma bolí ľavý vaječník doteraz.. ale to nič, po utorku ako som bola u dr., som v stredu mala také bolesti, že som myslela, že mi urve kríže, vaječník ma bolel strašne, bolesť strieľaľa až do slabín a stehien.. My sa snažíme už od 1.11. lebo ja nič nemeriem,ani nerobím ovu testy.. teraz ma bolí ľ.vaječník stále a mám pocit akoby mi kompresorom nafúkal niekto do tela, cítim pri chôdzi každú vnútornosť - normálne otrasy!!!! MS mám dostať 27-28.11....moja otázka znie, kedže ovulka bola takto neskoro, kedy si môžem urobiť test? rada by som na meniny 25.11. ale sa bojím, či si nepokazím sviatočný deň :/ A ešte veľká gratulácia všetkým ženičkám s dvoma // 🙂))
@kudusko moja idem spať pa zajtra.
@butterfly333 pa beries mi slova aj ja za chvilu ja mam len zapnuty noteook tak papa
@lara1507 Ak si mala ovulku okolo 18.11, pockaj aspon 10 -12 dni. Inak sme na tom rovnako. Ovulka v case od 17 -19 ( nemam sajnu, kedy presne, nemeriam teplotu a grepovy dzus nezabral a nikdy ma nic nebolelo ani pri menzese, ani pri ovulke - vraj som stastna zena) a z minulych cyklov viem, ze treba cakat aspon 10 - 12 dni idealne, az kym nemeska. Nema zmysel to robit skor, vajicku trva len 5 -7 dni, kym sa zacne uhniezdovat. Myslim, ze najhorsie je to cakanie...:D
@butterfly333 ďakujem, pozrela som to a myslím, že to zvládnem 🙂
Ahojte dievcata🙂 Ja som dnes mala hekticky den...nestihla som vobec za PC zbehnut...klasicky som rano zacala testom a ciarka je opat silnejsia 🙂 Ale opat az po uplynuti cca 15min :( V nedelu uz budem 23. DC som zvedava kedy sa ciarka vyskytne... Pre mna je to teraz tazke psycho.
@butterfly333 Uzasne torticky 🙂 By som sa ani nechcela zahryznut, luto by mi bolo 😀 A mnam karamelova plnka....dala bych si aj teraz o pol noci povedat.
@lara1507 ja som mala pri predoslych tehu tiez az takto neskoro OVU...mne doktor v utorok na preventivke povedal, ze tam mam vajko tesne pred prasknutim a to bol 18. DC a den predtym sme mali tutu-mutu....a je z toho dcera 🙂 Test som si robila v den ocakavania MS ale pozitivny veru nebol :( Asi kvoli tomu, ze ovu tak neskoro mi naskakovala.... a este cykly som vetdy mavala 28-31 dni
Drzim palce!
@2ivka3 ďakujem
@lara1507 - ked je ovulka len teraz tak testovat mozes najskor o 11 dni neskor.
Ranecko inak. Zistujem, ze to moje meranie o pol siestej je dobre blbost, teplota je o 3/10 nizsia ako keby meriavam o siedmej, to by ten graf vyzeral omnoho lepsie. Ale tak nezmenim to, to, ze dnes deti spali tak dlho bol zazrak. Mam pocit, ze na mna tak ci tak nieco lezie, bolia ma krize, vsetky decka su prechladnute, chytene spojivky do toho (na toto sa fakt "tesim" ked od nich chytim), tak neviem, aky to ma vplyv na bazalku, teplotu som nemala a nemam, len ma v hrdle trocha skriabe... dnesny graf
@alby2014 ja som si tento mesiac 1x robila ovu testy ;) zo zvedavosti 🙂 a vysiel mi 19.11 pozitivny ovu test 🙂 MS by mala prist 4.12 ... . Tak ako citam .... sme mali podobnu ovulaciu ;) Velmi drzim palce ;) A presne ako pises... to cakanie je na tom najhorsie :P Skusim 1.12 urobit test.. ci naahodou :P Boli by pekne Vianoce keby sa to podarilo teraz ;)
@veronikax - ja som mala pozitivny ovu test az 58 hodin pred samotnou ovulaciou... tak aj to moze este posunut cely graf a testovanie mimo.
@lara1507 ahoj ja mám taky istý ciklus ako ty sa mi zdá. 🙂 ja som mala moje ovu dni 10.11-16.11 keďže k nám prišla moja mati tak sme sa snažili len 10-13. 14 sme mali stred ovu dni tam sme to ale nezvládli. 😀 Už som si robí 4 testy a stale nič. 28 mám dostať MS tak som sa rozhodla že už počkám do vtedy. Inak má tiež zaujímalo po akej dobe si robia baby testy.inak este mám v podbrusku stale nejaké tlaky. Vôbec neviem čo to má znamenať.
Ahojte. Maly ma pred pol hodkou silno kopol do podbruska.ak by tam bolo nahodou mimi,aka je sanca ze sa udrzi? ach jaj :(((
@lzusak - jasne neboj to je tam ako v bavlnke. Ale malemu vynadaj, to sa fakt nerobi :(
Ahojte kocky ako sa mi mate? 🙂 ja som bola vcera v polsku na nakupy a svagor robil zabijacku tak som mu isla pomoct 🙂 som 3dc ale nemam bohvie aku mrchu ako nemam ju ani slabu ani silnu ako mavam v prve dni 🙂 pekny dnik vam kocky prajem 🙂
@koka231 ahoj moja ja dnes 7DC no nemeriam BT lebo ten stres neviem radšej asi nebudem.Berieš duphaston? Ja som ho brala minulý mesiac a asi som ho dala skôr ako bola ovu a stopla som ju takže som si to pokašlala sama. No už teraz budem mudrejšia
@butterfly333 nie nie ja neberiem len kyseliny listovu aj tu som uz tri dni nebrala lebo nebolo kedy som zabudla a nestihala som .....ja tento mesiac si budem len uzivat s manzelikom a hotovo necham tomu volny priedeh
@koka231 áno to je najlepšie. No mne ten duphaston dal preto lebo som už mala 4x potrat tak ja ho budem brať neskor po ovu až keď si budem istá že bola ovu.
@koka231 a bola si aj na sono čo povedal gyn ?
@butterfly333 na sono som bola este vo stvrtok tam mi povedal ze mam vysoko sliznicu ale ze este nic nieje vidno v piatok som bola na krv a ako som cakala na vysledky tak mi dosla mrcha :-/
@mamulienka30 teplota pekne stupa 🙂 kedy budes testovat? 😉
@koka231 škoda no tento alebo ďalší mesiac sa určite zadari. Ešte pár týždňov do práce potom od 17.12 konečne voľno a budú vianoce trocha zhonu pečenia tak nebudeme na to stále myslieť a vìde to.
@butterfly333 no sak jasne 🙂 uz nech su len sviatky trosku si oddychnut od roboty
ahojte kočky tak som sa presunula do decembroviek.... a pokračujeme dalej som 12 dc. takže budeme skúšať a uvidíme možno sa zadarí 😉
@veronikax Ahoj, ja mam dostat MS 2.12....tak aspon v tom testovani nebduem sama....ale musim povedat, ze minuly mesiac ma to viac bralo, teraz mam kopu pracovynch veci na hlave a este aj koncom novembra letim sluzobne do Srbska tak nejak na to nemyslim. Jedine, co som si vsimla mna boleli prsia od ovulky az po cyklus...a teraz nic...vobec nic...

@butterfly333 ja ti neviem vzdy mam poslednej dobe iny odkedy som mala kyret takze neviem predtymto 42DC a teraz 23DC tak ako si to mam ratat? HM?