Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mamulienka30 neviem, teplotu ovplyvní všeličo, ale ja som mala cez ovu aj po nej silnú nádchu a teplotu mi to nezmenilo vôbec, tak uvidíš, zatiaľ máš pekné teploty 🙂
@snubenci08 ja som bola chora skutocne kazdy jeden zaciatok tehotenstva, ako keby moje telo kvoli babu znizilo imunitu ci co. Dufam v tehotenstvo...ale nemam ziadne priznaky okrem bolavych krizov... tak neviem...este skoncim s chripkou a mrcha do toho pri mojom stasti. Este chcem aspon tie dva dni s testovanim vydrzat, mozno aj dlhsie, nechcem duchpv nahanat.
Tak ste ma ukecali 😁 urobím test vo štvrtok a to čakám že ako naschval bude biely ako sneh 😊 ale stale mam pocit,že mi vypadnú vsetky vnútornosti. Dnes som manzelovi povedala v Auparku, že keď k tomu dôjde, nech mi ich rychlo pomaha aspon tie orgány, kt.transplantácia je problematická alebo nemožná, hádzať do kabelky ako prvé! 😁😁😁
A este ma napadla taká vec... Na zasmiatie..😁 kočky predstavte si,že neexistujú teh.testy ale určiť by sa to dalo podla zmeny pachu moču... Čo uz by sme cítili v tom domnení,ze nieco velmi chceme 😊 a horsie ze si to nemame ako skontrolovať medzi sebou cez net 😊 prajem vam krásnu nedeľu 😘
@lara1507 ten pocit ze zo mna niečo vypadne mám tiez
@mamulienka30 no a dedukcia že čo to môže byť je na litánie
@lara1507 ja si vravím ze to normálne nemavam tak je to hádam dobrý znak
@mamulienka30 presne tak, u mna byva mierne bolestivá ovu,ale v porovnani s MS to je slaby odvar... Ale tento mesiac cely je neakutocne divný... Taký na poznavanie
@lara1507 ja uz by som najradšej odratavala dni do pôrodu 🙂 Ale tak uz tých pár dni do testovania vydržím nejako
@lara1507
@mamulienka30
Ja mam zase taky pocit... ako keby mi nieco roztahovalo panvu 🙂)) V sprche sa to kusok ukludni .. a potom zase 🙂))) a skrabanie .. pichanie... aj bedrove kosti ako keby ma boleli 🙂 a vcera ked som sla spat.. som si vsimla.. ze ma prsia zacinaju boliet... z vonkajsej strany... na bokoch 🙂 Tak bude to bude MS jak sklak .. alebo sa nam to podarilo ! 🙂
Kedy si budete robit tehu testy ? 🙂 ja sa snazim vydrzat aspon do 1.12!!! ...
@veronikax ja som 9dpo este aspoň dva dni vydržím netestikovat. Áno aj ja cítim prsia na bokoch ale len trošičku....boh vie,snáď to fakt vyslo
Ja som 32dc,test pred chvilou negativny,mam tak 32-5dnove cykly,podbrusko pobolieva obcas,prsia sa naleju len vecer,co je zaujimave.na zaciatku tyzdna som bola chora troska.preco nemam nikdy // ciarky?
ahojte babule tak my sme už dosnažilkovali a tešíme sa na naše prvé miminko 🙂 dúfam že onedlho sa budete podobne tešiť aj vy ostatné 🙂
@alby2014 Ja tak isto chodim behat ... akurat som prestala brusaky robit 🙂 Aj ked to vraj nic na tom nezmeni 🙂 dam si kusok pauzu .. a uvidim po 4.12 .. ;)
@mamulienka30 videla som uz aj vysledky 9 DPO ... a bolo vidno uz krasnu ciarku :P ja si este pockam do 1.12 🙂 Ovu podla testu som mala 19.11 ;)
@anitu mne stale hovorila jedna pani ... ze vsetko je tak ako to ma byt ... ALe ja pevne verim .. ze uz coskoro uvidis svoje vytuzene dve ciarky ;)
@ruzovyslonik gratulujem !!!! 🙂 Prve babatko ... kraaasa 🙂
@lara1507 potom daj vediet ;) ako to dopadlo ;)
Juuuj baby 10 den po ovulke a som akasi furt nervozna uz druhy den neviem preco ☹
@lara1507 aspirin nechces skusit ? U mna je to jedina tabletka co mi zabrala na krami ked som pred tehu mala neskutocne bolesti ... a teraz ked ma hlava boli tak toto mi pekne zaberie 🙂 skuus ;) aj nejaky caj .. keby ti mohol niekto urobit... vraj prieduskove alebo urologicke kusok zmiernuju bolest hlavy 🙂
@veronikax výborne, urologický doma mám a ešte k tomu sypaný. Dám si ten. Žiaľ aspirin nemám doma, dokonca ani brufen (ale ten nechcem jesť - je to sajrajt!) ale zaobstaram si ten aspirin.. Inak sa cítim fakt mizerne a to ešte musím so psom von tak na hoďku, lebo máme weimarského stavača a ten potrebuje neustále behať a lietať.. taký nezmar 6 mesačný 🙂
@veronikax ďakujem 🙂 veľmi sa teším a dúfam že bábätko bude zdravučké a plné síl 3.12. ideme k dokimu tak som zvedavá čo mi povie 🙂
@lara1507 na ibuprofen mam uplne rovnaky nazor :P paralen mi zase neucinkuje.. tak preto je u mna aspirin TOP ... ked uz musim nieco zjest od bolesti ... tak len toto ;) weimarsky stavač - kraaaaasny dunco 🙂) U mamky mame len gulase ... stredna velkost :D aaa u svokrovcoch .. kde byvame s manzelom a malou .. mame zase gulasa maleho z utulku 🙂 Chceli sme velkeho .. ale vybrala si nas malicka :DD ... najhorsie su prechadzky... ked by clovek naozaj len lezal pod perinou s vylozenymi nohami :P
@ruzovyslonik 3.12 uz mozno aj ja budem vediet na com som :D ak vyjdu testy :P Drzim palce ;) Dufam ze bude mat len dobre spravy 🙂)
@lara1507 kraaaaaaaaasna torta !!!! 🙂
@veronikax tak držím palec 🙂 a ďakujem 🙂 no dúfam aj ja hlavne som zvedavá v koľkom som týždni lebo nemám ani šajnu že kedy sa to vlastne stalo 🙂
@veronikax aspirin zuzuje cievy takze pred uhniezdenim urcite nie... ibuprofen pokial nie je dieta napojene na krvny obeh kludne... a paracetamol sposobuje adhs dokazatelne u deti podla najnovsej studie,takze ho gynekologovia po novom zakazuju.. v tehotenstve asi fakt najlepsie ziadne lieky.. Ja mam teplotu, normalne chripka do kelu 😖 Nie vela, ale na meranie bazalky sa uz nebudem moct spolahnut 😖 Zajtra 10dpo..
@lara1507 ti to len skopirujem 🙂 aspirin zuzuje cievy takze pred uhniezdenim urcite nie... ibuprofen pokial nie je dieta napojene na krvny obeh kludne... a paracetamol sposobuje adhs dokazatelne u deti podla najnovsej studie,takze ho gynekologovia po novom zakazuju.. v tehotenstve asi fakt najlepsie ziadne lieky.. to mi napisala mamulienka30 🙂 tak pre istotu neber nic ! 🙂 cajikuj 🙂 dufam ze ti to skoro prejde ;)
@mamulienka30 dakujem za informaciu 🙂 za dolezitu informaciu 🙂 Si teraz ochorela?? aj cele telo boli ? Lebo ja mam dnes druhy den okolo 37.2 teplotu ale nie je to bazalna... normalne pod podpazusim merana 🙂 keby na mna nieco liezlo .. uz by som sa z postele nepohla ( mne staci malo ..36.9 a konec )... a teraz som len unavena 3 dni a nic sa mi nechce :D

@iuno netusim vobec, najskorsie asi 11dpo ak sa bude hore drzat 😉