icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

mamulienka30
23. nov 2014

@veronikax - hej mam 37,8 aktualne. nepaci sa mi to :( fakt sa citim pod psa, cele telo boli :( Musim to skusit nejako zabit v zarodku tu chorobu :(

anitu
23. nov 2014

@lara1507 Aj mna bolela kazdy den hlava.posledne 3dni uz nie.tiez nezabral paralen..ine som si nechcela dat..a to pobolievala dost.ale uz neverim ze to bude tehu..skoda no ☹

mamulienka30
23. nov 2014

@anitu - -nadej je vzdy, nezufaj 🙂

veronikax
23. nov 2014

@mamulienka30 u nas doma je kazdy chory .. Svokricka... svokor.. manzel .. Babka ... len my s malou sme v pohode :P

lara1507
23. nov 2014

@anitu presne tak nezúfaj.. Mna to prechadzalo pred pol hodinou a zas som tam kde na začiatku.. Treba vyčkať a predstavovat si ze všetko vyšlo... Ked pesimizmus dokáže zničiť vsetko,tak aj optimizmom sa da privolať co chceme 😍

mamulienka30
23. nov 2014

@veronikax - ja mam dcerku najstarsiu s kaslom, soplom, zapalenymi spojivkami, maly uz tiez, len najmlaadsi zatial nic... ked chori, tak vsetci do radu 😖 Nevadi nejako to zvladneme uz. Aspon ma to neberie rano testovat ked som chora 😀

veronikax
23. nov 2014

@mamulienka30 mate troch drobcov ?? 🙂 Tak to je paraada ;) musi byt veselo 🙂) Vedia o tom ze chcete dalsie babatko? 🙂 ta choroba je riadna retazovka ;) Svokricka robi v skolke... uz je chora viac nez mesiac.... to tam vsetko koluje ... ma nabeh na zapal pluc ... ani marodovat nemoze ist ;P tak nam nosi domov zo skolky choroby :P

mamulienka30
23. nov 2014

@veronikax - jasne vedia, doma sa mnozia hlasy, ze to chce okamzite sestricku 😀 No kiez by to bolo take jednoduche ;) Veru zo skolky si deti ponosia kadeco, aj ked tentoraz to dovliekla dcerka zo skoly :( Chora polka deti :( A potom si to posuvaju :( A najhorsiu imunitu zo vsetkym mam samozrejme ja 😝

2ivka3
23. nov 2014

Ahojte dievcata....ja som rano zacala uplne standardne testom...a na moje velke nestastie na nom nebola ziadna ciarka...ani len duch ci nejaky naznak :( :( Uplne mi to pokazilo naladu.... :( Tak uvidim, co bude neskor.
@winzy...mame rovnaky cyklus, ja ocakavam MS tiez 28.11.... drzim Ti teda palce... 😉

veronikax
23. nov 2014

@mamulienka30 a uz dlho sa snazite o stvrte ? 🙂 ked sa vam to podari ... tak to budes mat ale pomocnikov ;)) Ja ked sa obcas spytam malickej ... ci by brala do partie babatko 🙂 tak povie stale ano ... braceka :DDDD ze bude pomahat :DD Skore uzdravenie prajem rodinke ;)

mamulienka30
23. nov 2014

@veronikax - snazime sa len od leta, ale kedze sa nam vsetky deti podarili velmi rychlo, tak som nejaka sklamana 😖 Nie, ze by nas vyroba nebavila, to nie 😀 Ale najmladsi ma onedlho dva roky a chceli sme surodenca v jeho veku, kedze starsi su od neho dost starsi :(

mamulienka30
23. nov 2014

@2ivka3 - ved je skoro testovat, sme na tom v cykle rovnako a este minimalne dva dni treba cakat...

2ivka3
23. nov 2014

@mamulienka30 ved ja viem 🙂 ale ti predosli duchovia mi dali nadej a uz som bola v takom klude..vysmiata a teraz toto...
Si teda pockam do zajtra rana zas 😀 😀 😀

mamulienka30
23. nov 2014

@2ivka3 - no ja nie, este aspon dva dni cakam, nohy v suchu a ruky prec od testov. Ale asi ma to aj tak bude rano sialene lakat 😀

veronikax
23. nov 2014

@mamulienka30
@2ivka3
Keby nerobili Tehu testy... take lacne.... tak by sa tak netestovalo 🙂))))
som zvedava ako vam to dopadne 🙂) Ja si este musim pockat aspon do konca mesiaca ... 😝

mamulienka30
23. nov 2014

@veronikax - ja mam kopu tych lacnych pruzkovych a potom este dva clearblue, ale tie si setrim 😀 Tie spravim az ked bude riadna ciara aj na normalnom 😅 Joj kiez by to tak bolo 😵 Este 5 dni do mrchy...

veronikax
23. nov 2014

@mamulienka30 heheh 🙂 ja som si minuly cyklus kupila 3v1 ... a 1 Clear Blue .. alee nie digi ;) .... minuly cyklus som si den pred MS urobila ten 3v1 ... samozrejme negativne :P .. takze mi este dve ostali :D a presne tak isto si ten modry nechavam na krasnu silnu druhu ciarku :DD Ten sa bude manzelovi lepsie ukazovat... ako tie papieriky :DDD uz len 5 dni ? 🙂)) Jednej slecne ukazalo peknu viditelnu ciarku uz 9 DPO :P stastena :D

mamulienka30
23. nov 2014

@veronikax - no ked pozeram graf, tak ja tam nejake uhniezdenie moc nevidim, ked tak mozno vcera, tak odvtedy treba tri dni pockat, takze najskor pozajtra test. Nelaka ma to ani neviem preco teraz. Bojim sa, ze vsetky priznaky mozem pripisat prechladnutiu 😝 Ale rada by som uz mala istotu, ze co sa deje... taku alebo hentaku.

jankes
24. nov 2014

@snubenci08 @mijama1 @katkatonkova @kikuska3 @monicka9 @lussya @dandy17 @kudusko a všetky ostatné snažilky, je to tam ??? 🙂

5-ty mesiac snaženia. Ružové a modré sú ovu testy, ktoré som si robila len tak, lebo ich mám veľa. 😀 Skúšala som, či silnejú. Sú však inej značky, čo je aj vidieť na intenzite sfarbenia. Tehu test som si robila 22 DC, ale "duch" bol taký slabý, že som ho videla len v určitom uhle. 24 DC už bola čiarka aj ružová a 26 DC zosilnela. Teším sa. 🙂

snubenci08
24. nov 2014

@jankes no jasné že to tam je 😀

lulu24
24. nov 2014

@jankes super,krásne silneju,gratulujem😉ked si tie ovu testy používala na zistenie tehotenstva,testovala si hned rano,alebo tak ako sa odporúčajú,tj od 10hod?zostali aj mne nejake,tak rozmýšľam,ze vyskusam😉

jankes
24. nov 2014

@lulu24 tak odporúčajú na zistenie tehu hneď z ranného moču, ale ja som robila hocikedy cez deň. niektorý o 10 hod, niektorý okolo obeda. Presnú hodinu som nesledovala. Šlo mi hlavne o to, či bude čiarka silnieť. Keďže som začala testovať 10 DPO, tak som to riskla iba s ovu testami.

lulu24
24. nov 2014

@jankes dakujem,vyskúšam,snad budú aj moje takto krásne silniet🙂

dasticka
24. nov 2014

@koka231 to ma mrzi, dalsi mesiac budem drzat palceky 🙂

lara1507
24. nov 2014

@jankes jeeej to je krasne!! To by som si dala do nejakej špeciálnej krabičky ako spomienku 👍 ukážkové 🙌🙌🙌

lzusak
24. nov 2014

Tak ahojte,hlasim ze tento mesiac to nevyslo,prvy mesiac snazenia neuspesny :( ale neberiem to tragicky,bola som strasne chora,brala aj atb,atd. Tak som si aj myslela. A hlavny dovod je, ze som sa na to moc sustredila,uz to tu budem len pasivne sledovat a aj to len semtam, lebo to bolo tento mesiac ako psycho 🙂 stale sa len pozorovat,priznakov som mala viac ako tie co uz su tehotne 🙂)) podla mna 99percent uspechu je psychika tak si idem vychutnavat vianocnu atmosku s rodinkou,hlavne s mojim malym trojrocnym drobcekom a verim ze Boh nam posle druhe miminko prave v tom najlepsom case. Drzim Vam tu vsetkym palceky a hlavne budme v pohode ak sa da. P.s. keby moj drahy cital toto nase forum tak nepochopi co tu my riesime 🙂 gely,robitussiny,teploty..... mat chlapsku flegmaticku povahu tak rodime jak jablone 🙂 papa

lara1507
24. nov 2014

@lzusak to mi je ľúto... A dobre si si na to odpovedala. Velmi rozumne. Uzivat si to snaženie a pride to ako z jasného neba 👌 ja by som skor povedala,ze chlapi to riešia ale nie navonok. Mne siel moj muž prave kupovat testy... Takze kto nevie vydrzat? 😁😁😁

janulka999
24. nov 2014

@lzusak ani mne to nevyslo, dnes dosla mrcha.. :/ uz len na vianoce dame prispevok, ze mame // 🙂

lzusak
24. nov 2014

@lara1507 moj to zatial naozaj neriesi, on je asi aj rad lebo ma aktivnejsi sex.zivot 🙂))

kikuska3
24. nov 2014

@jankes Gratulujem je to tam supeer tesim sa s tebou ja som dnes tiez skusala tehu test a bola tam slabulinka ciarka tak uvidime o par dni ci zosilnie.Dufam ze ano 🙂