icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

mamulienka30
24. nov 2014

Ja som este tehu test nerobila, ale ovulacny bol dnes úplne pozitívny tak je to hádam dobre znamenie

kikuska3
24. nov 2014

@mamulienka30 to ano skus zajtra tehu test kolko si po ovulke?

mamulienka30
24. nov 2014

@kikuska3 dnes 10 dpo

kikuska3
24. nov 2014

@mamulienka30 ja tiez tak nejako 10,11 neviem uplne presne ale posledne dva dni som stale vnutorne nervozna.

mamulienka30
24. nov 2014

@kikuska3 ja jednoducho nemám pocit, ze to vyšlo :( neviem je to asi úplne iracionálne zmýšľanie...zajtra ráno budem mudrejsia

katkatonkova
24. nov 2014

@jankes gratulacia...je to tam..... 🙂 🙂 🙂

kikuska3
24. nov 2014

@mamulienka30 uvidis zajtra ale ked ti ovulacny vysiel silny ako pozitivny tak aj tehu by mohol byt

mamulienka30
24. nov 2014

@kikuska3 do rana uz vydrzim predsalen je este skoro na testy... nervozna som z toho :( Mam chut sa sustredit na predvianocne pripravy s detmi a myslim stale len na seba :( Uz nech je o par dni viac a vsetko jasneee

monicka9
24. nov 2014

@jankes no jasne ze je to tam😊 uz len nech sa mimi udrží a menzes nech nepride😊krásna ciarocka ružová😊 gratulujem🍀🍀🍀

lara1507
24. nov 2014

No mne muž stále .. Sprav si,sprav si! Jasne ze biely ako sneh... A este sam zhodnotí,ze vsak je este skoro!!!

kikuska3
24. nov 2014

@mamulienka30 ja sa uz tiez tesim na pecenie medovnickov. Buduci tyzden zacneme ale tento sa musime inakzamestnat.

snubenci08
24. nov 2014

@mamulienka30 to je super znamenie. Koľko si DPO?

snubenci08
24. nov 2014

@mamulienka30 aha už viem, ja som mala 10 DPO už pozitívny tehu test. Skús zajtra

mamulienka30
24. nov 2014

@snubenci08 kukni ovulacne testy jeden ranný druhý teraz robeny. snáď to fakt niečo znamenala

veronikax
24. nov 2014

@mamulienka30 zacali ste pridavat ovu testy 🙂)) tak mi to nedalo a pred par minutami som si aj ja urobila 🙂) Som len 5DPO :P 19teho som mala ovu...a 20teho uz poriadne nebolo vidno 1ciarku... kruci!!! Musim s tehu testom vydrzat do 1.12!!

veronikax
24. nov 2014
veronikax
24. nov 2014

@mamulienka30 prepac.. nieco mi blbo .. oznacilo ta... ale foto nepridalo 🙂 tu su moje dnesne OVU testy 5 DPO

jankes
24. nov 2014

@veronikax aj ja som mala takýto na 5 DPO, tak som sa zľakla, že som netrafila ovu. A ono sa to asi už začalo uhniezďovať, potom mi test zoslabol a od 10 DPO začal znova silnieť. Tak hádam sa pridáš. Držím palčeky

jankes
24. nov 2014

@mamulienka30 ja mám tiež takého a už aj tehu je pozitívny. Síce ešte slabučko, ale určite bude silnieť. Držím palčeky a určite daj vedieť ako si dopadla

veronikax
24. nov 2014

@jankes kraasne pozitivne slova ;) Dakujem ;) tehu test si budem robit asi az zaciatkom decembra ... 4.12 by mi mala dojst MS ... ;) Dufam ze ju uz par mesiacov neuvidim ;))) Pri malickej som vedela presne ze sa vajicko uhniezdilo .. nasla som si to na gatkach 🙂 Teraz mam podobne stavy .. len na gatkach nic nevidim :P A gratulujem k tehu !! 🙂

snubenci08
24. nov 2014

@mamulienka30 tak to si buď istá. Skús zajtra ten tehu test a uvidíš. Máš nejaké kúpené?

monicka2510
24. nov 2014

Ahojte, chcela by som sa spýtať ci by mi niektora nevedela odporucit gynekologicku, nakolko, dnes som sa chcela objednat na vysetrenie ohladom mozneho tehotenstva a ona mi povie, že volný termín má az 14.01.2015, neskutocne a ja ci sa neda objednat prednostne, ze nie, to je strasne s tymi sukromnými klinikami...budem vam vdacna...

mijama1
24. nov 2014

@jankes jasne ze je pekne silneju gratulujem Ti 🙂

katkatonkova
24. nov 2014

@monicka2510 a s kade si?...skus cez google vyhladat gynekologicka ambulancia a zadaj mesto a ono ti to vyhlada.....ved ked si tehu tak ta nemoze dat az na polovicku januara...co je mesuge.....

monicka2510
24. nov 2014

@katkatonkova Vysvetlila som jej situaciu, že mám podozrie , že som tehotna, a vsetko som jej vysvetlila a ona, ze no tak ak ste akutny pripad ako hovorite, tak dojdite bez objednania pon, str. abo pia, ale nezarucujem Vám ze vas vezmem, neskutocne toto a som z Bratislavy

katkatonkova
24. nov 2014

@monicka2510 to je jaka krava....ja mam tiez gynekologicku v BA: Mudr. Václaviková Marta, Vajnorská 62, a kontakt na nu je 02/4425 9255...dneska je tam od 15:00 - do 17:00 tak tam skus zavolat a dohodnite sa...a uvidis....

katkatonkova
24. nov 2014

@monicka2510 a k tej doktorke sa vobec nemusis objednavat...len jej povedz co a ako a ci ta zoberie...ale myslim ze by to nemal byt problem...

bosoriak
24. nov 2014

@monicka2510 A to v akej klinike? Inak ak mas poziadavku na rychlejsie vysetrenie, treba si pytat rovno ambulanciu, na recepcii castokrat netusia ani aky volny termin maju lekari 🙂

butterfly333
24. nov 2014

@mamulienka30 krasne a čo to znamená keď sú na 10DPO také krásne //.

monicka2510
24. nov 2014

@katkatonkova Ďakujem skusim jej zavolat, tak to by bolo fajn este raz dakujem