Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@snubenci08 Ahaaaa no už som o niečo múdrejší a. A ty ako sa máš?
@mamulienka30 verím že to tam bude treba veriť. Ja som si povedala že nebudem testovať až kým nebude meškať. Ale či to vydržím.
@butterfly333 - mna to tiez napadlo, ved uz tie 3 dni vydrzim, ja mavam LF trinast dni... aspon by som tak nestresovala cely cas 😀 Pod vianocny stromcek by to bol skvely darcek pre deti a manzela 😵
@mamulienka30 to áno vydržať to je ťažké. Ja som dnes len 8DC v piatok idem na folikulometriu uvidím či mi toaj ttento krát pomôže dúfam verím že áno.
@butterfly333 - tak dufam, ze v piatok tam na teba bude svietit ukazkovy folik ;) Ja si idem zahnat deti do postele, manzel dojde az v piatok, a to ako naschval ked sme vsetci chori, no ved klasika 😝
@mamulienka30 ja som práve vstala a teraz idem na nočnú a tak sa mi nechce 😠
@butterfly333 - mne ide zasa hore teplota, parada toto 😝 No ale na nocnu uz by sa mi nechcelo vobec, u nas je o chvilu klud, vsetky deti o osmej padla 😀
@mamulienka30 veď ani ja už tie nočné nejak nemusím hlavne prvú nočnú. No ešte že máme len 4. No slúchadlá nachystane pustím hudbu tak hádam to ubehne.
@mamulienka30 ahoj, aj si skúšala test?
@snubenci08 - nic tam nie je :( Takze ja cakam mrchu :( Uz testovat nebudem len ak by nejakym zazrakom meskala. Ovulacny je uplne pozitivny, graf sa drzi hore, tak nechapem :(
@mamulienka30 tak ako? Skúšala si alebo ťa prešla chuť? 😒
@mamulienka30 aha az teraz mi nacitalo spravy z dneška 😖 to ma moc mrzi!
@lara1507 - biely test.. takze bud sa zabiatko zahryzlo velmi neskoro, alebo tam ziadne nie je... uz nech dojde ta mrcha a mozeme ist do toho nanovo :(
@mamulienka30 to je zvlastne. Este sa mohlo uhniezdit neskor, ktovie. Ja som tiez 11dpo a testovala som dnes rano a tiez beloba. 😒 a teplota dnes rano 36, 59 😖 Tak cakam na ms, dufam ze pride cim skor.
@mamulienka30 ovulacny je vzdy skor pozitivny ,nemas tehu testy s nizkou citlivostou?Ja som si urobila tieto a normslne lacne pruzky ledva ukazovali
@iuno - ja som mala rano 37,0... pekne sa to drzi hore... preto ma to tak stve 😖 @happyfrog80 gratulujem k tehu. Testy som mala dostatocne citlive a kvalitne, tym to nebude ☹ A ovulacne testy predsa nie su po ovulacii uz az tak pozitivne, mne je jasne, ze na ovulacnom teste je ta druha ciarka pritomna vacsinu cyklu, ale nie az tak, ze sa da povedat, ze je pozitivny... no ved uvidime, 11dpo vraj ukaze len polovici zien tehotenstvo... tak este svetielko nadeje zije.
@mamulienka30 no, neviem, možno ti len HCG pomaly stúpa, tie ovu testy nemáš pozitívne len tak na 11DPO. To snáď ani nie je možné.
@mamulienka30 ja si myslím že si tehu.
@snubenci08 - si zlata kiez by to tak bolo :( Z grafu vychadza ak uhniezdenie, tak az na 8dpo... tak to mozno chce len trosku viac casu.
@snubenci08 - akurat som si spravila kvalitnejsi ovulacny test a je tiez pozitivny. Tak ja tomu uz skutocne ale ze vobec nerozumiem. Dobijem fotak a odfotim. @lauritka prosim ta okrem tehu preco mozem mat pozitivne ovu testy na 11dpo????
@mamulienka30 hmm to som teda z toho paff.. viem ze teda, pred MS sa moze zvysovat hormon LH a testy mozu dokonca tmavnut.. ale zeby a take pozitivne boli ?? 😕 jedine budes asi svetla vynimk,a ktorej sa zvysi na vysoku hladinu.. lebo ved ovulacia uz bola, teploty hore.. ani pco nemas.. nechapem fakt 😨 😨 😨 😨
@mamulienka30
ovu testy pozitívne, teploty hore, podľa mňa si tehu.
Si ešte málo DPO. Malé sa mohlo neskôr zahriezdiť a zrejme ti hcg stúpa pomaly.
Ovu testy to už odhalili ale hladina je zrejme ešte nízko na tehu testy.
Skús testnúť tak o dva dni. Podľa mňa bude všetko ok 🙂
@lauritka - ved toto a tie ruzove lacne pruzkove su dnes uz na oci vybitie pozitivne tak som si radsej aj normalny ovu test spravila. A teplota 37 nemoze byt hadam ovulka, ci? Na 28dc? Ved to vobec nejako nesedi :( A pco nie nemam, podla doky som uplne v poriadku.
@petra212 - otestujem prvy den meskania mrchy, uz som s toho len vynervovana a vystresovana, takto som si snazilkovanie nepredstavovala :( Stacilo, pockam do piatka a ak neprijde, tak v sobotu testnem. A dnes sa pre istotu polubime, ked uz teda ma byt ta ovu 😅
@mamulienka30 nie, nesedi to absolutne ☹ a na tehu ani duch ?
@mamulienka30
mno ja teda neviem, ale nemyslím si, že by v mesiaci mohla byť ovu dvakrát,
čo som čítala, tak keď aj je dvakrát, tak je to ale vždy v priebehu 48 hodín a ty si ovu mala už pred 11 dňami
hmmm
@lauritka - nie ani duch, uplne bielo a to som to naklanala na milion uhlov ver mi 😖 Teraz uz asi len cakat a dufat, ze tam predsalen niekde bude take male krpate zavrtane a s tvorenim hcg si dava nacas.
@petra212 - ved ovulka dva krat je podla mna nemozne s takymto casovym odstupom, ved ja mam LF trinast dni, tak cakam o dva dni uz mrchu... Ale tak pre istotu sa s drahym pomojkame, ved na skodu to nebude 😀

@katkatonkova nie neplatila preco??