Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@petta87 ahoj no ja neviem ak nedojde zajtra tak testnem aj ked mam silne bolesti na mrchu a test z pred troch dni kanalik :( tak testuj ved mas pravidelny cyklus tak aj ja chcem vidiet testik 🙂
No brucho uz boli :( Takze mrcha na ceste :( Takze presun do decembroviek :( objednala som si gynex, tak som zvedava...
@butterfly333 docela kratce.Uz jsem asi 4tt+4,ale k dr.az za dva tydny
@mamulienka30 Mna zacalo brucho boliet od 1DPO az doteraz... najprv ma napadlo: ... vyslo to ??? a teraz.... zeby krami ?? Som 7 DPO ... uz tyzden ma boli ... krabe .. picha .. a natahuje v maternici ... V piatok si skusim urobit tehu test.. :P ALe neviem ci nieco tak skoro ukaze... ak tam nieco bude .. Tehu si uz nerobila ? Ze isto cakas MS ?
@veronikax - hej uz cakam, kym sa spusti, je to na spadnutie, na tehu nemam jediny priznak, tak viem na com som ;) Nevadi co uz, aspon nenatahuje. Aspon este stihame predvianocne kolecko ;)
@mamulienka30 U nas by len to snazenie bolo decembrove :P Ale vysledok by som vedela az v januari :p ... ako to mam aj teraz :D Drzim silno palce ;) Aby to vyslo 🙂) Ja si nebudem teraz robit ziadne Ovu testy 🙂 Tento mesiac som to 1x vyskusala :D a staci to :D lebo to je navykove neskutocne :D A tak by som si len mala uzivat svojho chalapa... a mozno zeby to vyslo aj skor 🙂)) Tak drzim palce ;)
mne tak napadlo ze tieto vianoce po dlhych rokoch ziaden domaci punc, ani vajecny liker.. tak tie co vam to vyjde v januari, tak aspon mozete vianocne lakocinky ;)
@veronikax - uvidime aky dllhy bude cyklus, ale ked dojde mrcha v noci tak mame sancu, ze na stedry den mozem testovat alebo najneskor na silvestra 😵
@nanervy_2 niektore ani tie lakocinky nemozeme ;D ci uz babatko bude alebo nebude ;P ... mam naordinovane zdrave papanie ;)) pomahalo to ... potom som porusovala si vsetko co sa dalo ... a vaha zase brutalne stupla ;D tak som musela zase nakopnut zdrave papanie ;D kiez by mi to uz vydrzalo dozivotne :DD
@mamulienka30 kolko DPO si teraz mala ked si si robila test ?
@veronikax - dnes 12dpo, vcera som robila test posledny. Minuly mesiac dosla na 13dpo uz mrcha... a teraz to bude asi tiez tak 😝
Ahojte kočky chcem sa spýtať beriem inofolik 3 balenie lebo mám PCO a nepravidelnu MS minulý mesiac sa mi cyklus skrátil zo 70 dní na krásnych 25 čo je super no ale teraz K veci S mm sa snažíme O druhé baby už 9 mesiacov a tento mesiac mi MS mešká už 9 dní a testy sú negatívne bolesti mám akurát V krížoch a taký divný biely výtok bez zapachu. Neviete čo to môže byť? Za každú odpoveď dakujem
@merien259 ahojky...ten vytok pokial je bez zapachu by mohol byt aj tehotensky...no aj ked to meska tak niekedy este nemusi test ukazat tehu...takze pekne krasne sup k doky a tam ti uz potvrdia ci si tehu alebo nie....
@katkatonkova ja len dúfam že to bude tehu ak mi mrcha nepríde tak skočim K dokimu a dakujem
@mamulienka30 no ja som na tom tak isto, dnes 12DPO, robila som si test a nic...min pia som mala slabe spinenie, teraz v pondelok zase a odvtedy nic...pobolieva ma v pobrusku, svrbi ma pokozka, doobeda sa mi tocieva hlava, tak cakam ci mrcha pride alebo nie...no my sme sa nesnazilkovali, ale mm to uslo zrovna v moje plodne dni, tak som sama zvedava, ci to bude taka rychlovka ako pri prvom 😀
@butterfly333 v pondelok som bola 12DC a pregnyl sa picha ked je dozrete vajicko aby prasklo cize vyvolalo ovulaciu...je na predpis a stoji 12eur
@linee tak to gratulujem a držím palčeky.
@isabella22 to ta jedna injekcia stála 12e?
@sissi5 ja som v podstate isla za dojtorom s tym ze by sme chceli babo predtym ma par mesiacov odsledoval ale vzdy som mala foliky len okolo 17mm a pktom nedozreli vstrebali sa a nepraskli..nasledne mi bol dany clostilbegyt na ovulaciu aby folik pekne narastol a pregnyl aby praskol. Dnes poobede mi ho pichli a do.36hod by mala byt ovulka. Tak sa prave chystame keksikovat. Ano uvadza sa ze rok sa caka prirodzenou cestou normalnym.zdravym parom. Ja mam.sice vsetko v poriadku aspon myslim.iba cystu mi.operovali ale chceli by sme babo hned preto to.riesime touto.cestou.
Ahojte, my sme sa rozhodli tiez pre 2. potomka. Zacali sme minuly mesiac a dr. zistil, ze mam malo progesteronu. Predpisal mi utrogestan, mala som ho brat 10 dni, potom vysadit. Cca 10. DPO mi test ukazal negat. vysledok na 14. den ked som sa rozodovala ci vysadit utrogestan alebo nie, lebo som mala vecer bolesti a myslela si ze mi blokuje menzes,tak som si spravila test, ze isto nie som v tom. No objavilo sa toto. Tak sa mozem tesit?
@butterfly333 ano jedna injekcia 12 eur keby aspon zazrak urobil...
Ahojte 🙂 citam vas tu uz dlhsie, a paci sa mi ako si tu pisete, radite a pomahate;) Kedze dnes prisla mrcha, presuvam sa do decembroviek... :(
Idem k vam tak aj trosku po radu... pri prvom tehotenstve nam to vyslo na prvy raz a teraz sa akosi nedari... preto som doteraz niake plodne a neplodne dni ci teplotu a podobne neriesila... Preto sa chcem spytat, ci by mi niektora z vas nenapisala aj IP na co treba davat pozor, ako je to s tou teplotou, naco je potrebny graf atd. ...
Moc vam dakujem a vsetkym nam zelam uz coskoro test s dvoma ciarkami ;)
@isabella22 a ta folikulometria koľko sa za to platí?
@druhe pekné gratulujem.
@butterfly333 dakujem. Dufam, ze bude vsetko ok, lebo nejak sa teraz vsetkeho desim.
@butterfly333 ked ma zmluvu s poistovnou tak zadara aspon u nas to tak je..ale chodim kazdy 2.den od 10DC
@isabella22 ja budem v piatok 12DC tak dúfam že to bude všetko v poriadku a podarí sa to.
@butterfly333 a uz sa aj pribezne snazite??najlepsie je ze vraj este pred ovu aby si spermijky pockali...
@isabella22 áno snažili sme aj dnes to som dnes 10DC tak každý druhý den. Cyklus mám pravidelný 30dňový aovu asi tak na 15DC veď skúšam aj ovu testy tak dúfam že to neprešvihneme. Tento mesiac ani nemeriam BT nechcem sa stresovat zbytočne.

@linee a vy koľko sa snažíte a ako si na tom? Si už DPO? Či len DC? Ja 10DC.