Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mikema - dnesna doba je omnoho lepsia, ako bola kedysi, mame viac penazi, dostatok jedla, komfort - susicku, umyvacku riadu, po vodu nechodime do studne a podobne 😀 , len sme spohodlnneli a ocakavame a chceme pre seba luxus, pokoj, oddych a nehodlame sa podriadovat detom... je to v podstate smutny trend... mne to, ze sa nabeham okolo deti vobec nevadi, ze na niektore veci musime setrit mi nevadi tiez, manzel vdaka bohu zarobi dobre a aj ja robim popri materskej, takze zijeme slusne. Hypoteka na krku, ale kto taku nema 😀 Mame domcek, mame zahradu, tri deti a kopu zverov, je nam skvele, aj ked keby poviem svokre, ze sa snazime o stvrte, asi skolabuje 😅 Ta uz tretie brala ako velky omyl 🙄
@butterfly333 drzim ti palce veeeelmi 🙂
@snubenci08 lebo minuly mesiac som mala niečo podobne a prisla ta svinčucha 😠
bojim sa spravit ze mi to tento mesiac znova nevyslo... i ked fakt su to take ani neviem jak opisat take skubanie, pichanie v tych prsnikoch neviem mozno preto ze mrcha neviem 😖
@petta87 - uz to neoddaluj a supom testovat ;) A ak mas nepravidelny cyklus, treba zistit, ze preco sa to deje...
@mamulienka30 presne to som myslela touto dobou, ze ludia su pohodlni, chcu mat deti, karieru aj hoby. A preto sa casto rozhodnu pre dve deti. Ja nie som bohuzial lepsia, neviem, ci by som brala velku rodinu, lebo tiez by som sa bala, ci im dokazem ponuknut dostatok, ale kto vie ako sa nas zivot obrati, mozno po druhom este stale nebude koniec. Zacnem pekne pomaly prvym a uvidime 🙂 Domcek, vela zverov a deti, to znie uzasne. Ja mam zatial len psika a akvarium 😉 ale tiez by som brala celu zologicku 😀
@mamulienka30 asi mas pravdu tak zajtra rano asi skusim ak nie este dnes i ked lepsie je asi rano čo?
@petta87 - ved ti uz dlho meska, ti kolajnice oci vybiju uz aj poobede ;)
ahojte babulky tak pripajam sa k vam... 🙂 prave som 14DC 20mm folik a prave mi bol pichnuty pregnyl....je to sice prvy pokus ale bola by som rada keby vysiel a mali sme krasne vianoce 😉
@isabella22 ahoj bola si na folikulometriu? Ja idem v piatok to budem 12 DC lebo na 115DC mám ovu teda tak to vychádza. Ty si bola na tom dnes v 14DC?
@mamulienka30 vies ky strach teraz mam ze mi tie oči nevybiju a budem si v hlave dokreslovat tu druhu čiarku 😀
@petta87 - ale aspon budes mat istotu. Nebud poserko 😀 O chvilu chcem vidiet fotku testu!!!
@petta87 aj ja čakám fotku testu
@butterfly333 ja som bola v pondelok na folikulometrii a tam mal folik 18.6mm a povedal ze nech pridem v stredu aby mal aspon 20mm cize dnes. Aj tak bolo pichnuty pregnyl bol zadok boli 😀 kiezby co si mi vsetko zeny pretrpime aj za nieco stoji 🙂 teraz nwm ale kedy prebehne ovu ale tusim po pregnyle praska do 36 h vajicko takze ais by bol dobry keksik aj dnes aj zajtra....ty sa uz priebezne snazis??
@isabella22 a v pondelok si bola koľko DC ? Lebo ja budem v piatok len 12DC a ovu by mala byť 115DC . A koľko si platila za to? No snažíme sa len druhý mesiac.A pregnyl ja na čo dobrý?
@butterfly333 @isabella22 ahojte, ak som dobre pochopila tak sa snažíte tak 2 mesiac, a doktor Vám meral aj folikul alebo teda bude merať. to ste si o to požiadali sami alebo vám to navrhol doktor??
my sa snažíme 2 mesiac a pred 3 týždňami som bola na kontrolu, tak sme aj debatovali o tom že sa snažíme o bábätko, a hovoril že sa máme prirodzene snažiť 10 - 12 mesiacov a ak sa nepodarí, tak že riešiť to budeme až potom. teraz som asi 6 DPO tak v kútiku duše verím že to vyšlo, dávala som sem aj graf BT.
držím Vám palce 🙂
@sissi5 mne to nikto nenavrhol. Jednoducho som v pondelok volala na gyn že či má môžu objednať na folik. Bez problémov ma objednala na piatok. No ide o to že mám za sebou už 4x potrat a raz som rodila mŕtve v 6mesiaci. A potom konečne keď som chcela bábo absolvovala som operáciu maternice kúpele v Lúčkach a po tom mi gyn spravil folik.A presne povedal v ktorý deň máme mať sex a ta sa stalo a kázal za dva týždne na kontrolu malé sa ujalo na prvú šupu a dnes má 14rokov. Tak preto chcem aj teraz pomôcť. Malá sa podarila hneď aj keď obe tehu som mala rizikové a ležala som zašita v nemocnici no mám dve zdravé deti.
@butterfly333 juj tak to som nevedela ze cim si si vsetkym presla...silna zena musis byt. mas moj obdiv. si priklad ze sa to da. ja nemam este deti a to som planovala tri...
@butterfly333 @katickaaa ach dievčatá tak vy toho už máte viacej za sebou, aj to smutné aj to dobré, o to viac vám to prajem 🙂 tak si držme palce aby sa nám to čoskoro podarilo 🙂 snáď na Vianoce budeme mať ten najkrajší darček 🙂
@katickaaa Ďakujem áno prežila som si toho dosť a najhoršie na tom bolo kde som porodila dieťa mŕtve a oni ho nechali vedľa mňa ležať. Vieš čo to bolo? Niekoľko rokov som sa z toho dostávala. Bolo to velmi ťažké. No ešte aj teraz na to myslím na to sa skrátka zabudnúť nedá. No chcela som dieťa tak som sa musela vzchopiť. No a dúfam že sa zadari aj teraz.
@snubenci08 citam, ze by si mala byt 6tt, si si sama vypocitala? Kedy si mala poslednu MS? Uz teraz v pondelok ides na sono? Mna uz bolesti v bruchu presli, len dost casto chodim na WC, a vytok mam stale. Ja pojdem k dr. asi iba o tyzden,
@sissi5 držím palčeky aj tebe aj nám všetkým aby boli na vianoce krásne //.
@dasticka áno podľa kalkulačky na nete som 6.tt. Posledná MS bola 18.10. Výtok mám aj ja a na sono ma objednali 1.12.
ja by som tiež skúsila, na čo čakať? Ak tam má byť, tak bude či dnes, či o týždeň. Netreba čakať, aspoň budeš vedieť. Ak by aj nebola aspoň budeš vedieť, že máš dosť rozhádzaný cyklus a treba ho poriešiť s lekárom @petta87
@petta87 ak ti už mešká, tak je úplne jedno či ráno alebo teraz
@butterfly333 mas muj obdiv. Tvoje laska k detem musí byt nekonecna. Po tom vsem, co si prozila jit do toho dotretice, klobouk dolu...
@linee ďakujem veľmi pekne. No určite nie som sama čo si toho prežila. Milujem svoje deti milujem deti celkovo. A mojim sno bolo rrobiť s deťmi na novorodeneckom oddelení no žiaľ nerobím. Túžim ešte mať jedno dieťa tak sa modlíme že sa to podarí a nielen mne ale nám všetkým čo chcem dieťa. Držím palčeky nám všetkým. Ďakujem
@butterfly333 Ja tobe také, at se ti to splni a brzy se dockas!🙂

@mamulienka30 no to ti verim, ze s 3 detmi to nie je take jednoduche, ale ked este neskusate dlho, tak veru neries a uzivaj si. Obdivujem ludi, ktori sa neboja mat velku rodinu, hlavne v dnesnej dobe. Tak ti prajem naozaj to najlepsie! 😉