icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

dasticka
27. nov 2014

@monicka9 super, tak si skusim vypytat aj ja 🙂

butterfly333
27. nov 2014

@monicka9 veď to vždy sa to nedá. No Dúfam že sa už tento mesiac sa už zadari. Ja problém zostať tehu som nikdy nemala. No minulý mesiac som to pokašlala asi tým duphaston že som ho omylom začala brať o deň skôr a stopla si ovu. Neviem veď sa spýtam zajtra gyn. Lebo ja neviem prečo sa nezadarilo veď sex bol pred ovu cez ovu a po ovu a aj som mala ducha na tehu teste teploty vysoké 37,2 tak neviem.

isabella22
27. nov 2014

@butterfly333 no ahoj co ti povedal doki na tej foikulometrii???

butterfly333
27. nov 2014

@isabella22 až zajtra ráno idem tak potom dám vedieť.

isabella22
27. nov 2014

@butterfly333 dobre som zvedava mne uz aspon tie bolesti aj brucha aj vejcnikov ustupili...inak bolest jak svina...

veronikax
27. nov 2014

@moniciak vitaj medzi nami ;) a drzim palce ;)

veronikax
27. nov 2014

Mam presne tyzden pred zacatim MS ... od ovulky som mala stale predkramove stavy .. 5DPO to bolo neskutocne silne.. potom to slablo alebo zabolelo len sem tam .. predtym v kuse cely den .. Vcera to uz bolo velmi slabe.. ale dnes sa to vystupnovalo .. ale masakerne... uplne ako prekramove stavy aj pod bruskom .. aj krize... len akurat kosti nebolia v lone ;p .. Kruciiiiii .. takze asi to vyzera tak .. ze presne ked som mala ovulku .. ( MOJ CHLAP SILNO OCHOREL) .. a nebola energia na pracovanie :P .. ajaaj .. asi sa pridam k decembrovkam :P Ale ... beriem to tak .. ze vsetko je tak ako to ma byt... ak to teraz nevijde ;)

butterfly333
27. nov 2014

@isabella22 z čoho bolesť? Ovu?

red_kika
27. nov 2014

@druhe aliexpress predáva aj tehu testy??? Všetko som čakala ale toto nie 😀

druhe
27. nov 2014

@red_kika noo a ake paradne :D ale uz nemozem najst nijake. Asi to bolo sezonne zbozi :D

capslock
27. nov 2014

baby, čo mi pomôže na neznesiteľnú bolesť podbruška? ďakujem

red_kika
27. nov 2014

@veronikax ja som tak isto 8dpo a presne ako píšes, stale niečo boli, picha... ale stale mám pocit že to nevyslo, lebo pri prvom tehu mi spevneli prsia.... teraz nic,okrem tych bolesti v maternici

isabella22
27. nov 2014

@butterfly333 asi ovu a do toho bolest z injekcie z pregnylu brucha des..ale akurat sme poistili tak uz len dufat

zellva
27. nov 2014

Ahoj baby, neviem ci to sem patri ale neviem kam napisat a tu mi to pripada celkom zive a isto mi poradite ;) mam hrozne bolesti prsnikov, uz vazne neviem co so sebou. Lahnem si nabok bolia, lahnem si na chrbat a pri kazdom pohybe bolia a potom este aj chrbat, do podprsenky ich natlacim lebo su nejaje nafuknute, chvilu je dobre ale citim sa ako v stahovacom obvaze a aj tak po chvilke bolia, mate nejake babske rady ako na ne? cokolvek, kupel, masaz, caj cokolvek . MS ma byt o 9 dni plus minus 2dni. Dakujem za kazdu pomoc:-!

mamulienka30
27. nov 2014

@zellva - to je velmi skoro na bolave prsia, nemohla si chytit zapal do uzlin, tie su tak na boku pri prsnikoch, pomaly zasahuju do mliecnych zliaz? Hm? Mas aj napr. uzliny na krku nahodou zvacsene?

mamulienka30
27. nov 2014

@butterfly333 - som velmi zvedava ako zajtra dopadnes, urcite daj vediet 🙂

mamulienka30
27. nov 2014

Babulky nejako som sa s tou mrsinou zmierila, co uz s tym, tak dnes 2dc... gynex by mal zajtra prijst tak 3x denne po 7 kvapiek, alchemilku si nedam, ked vraj vysusuje hlien a to ja teda nepotrebujem, uz tak je ho malo 😀 A z infolicu sa pribera, ale to ma uz nezabije, ale dam len jeden sacik denne. Tolko moja vyzbroj na tento mesiac a na stedry den hadam budem moct testovat!!!

zellva
27. nov 2014

@mamulienka30 presne tak je to prilis skoro na PMS. No nemala som kde prechladnut chodim von behat ale mam termio pradlo a idem potom hned do sprchy . Chvilu som myslela, ze mam svalovicu lebo som mala dost tazky trening ale to uz by preslo. Uzliny nemam zvacsene ani teplotu. Ak toto bude este 9dni zblaznim sa. Manzel si to tiez vsimol, ze su velke a vidi na mne ze ma bolia :/

mamulienka30
27. nov 2014

@zellva - no daj si na nich studene obklady, take tie gelove vankusiky do podprsenky po stranach a aj zhora na prsnik, to pomaha pri zapaloch prsnika velmi dobre. Len nechapem, co sa ti to spravilo aj ked nekojis.

zellva
27. nov 2014

@mamulienka30 dakujem skusim, nie nekojim snazime sa o babo ale ani ti mi nejako do toho nezapada aj na mozny tehotensky priznak mi je skoro si myslim, ja neviem skusim tie obklady nech sa aspon vyspim. Nejako to vydrzim len je to dost obmedzujuce, ked si po celom dni v praci dam dole podprdu idem zdochnut. V decembri idem na kontrolu tak poviem gynekologovi co sa to deje. Dakujem ti moc.

mamulienka30
27. nov 2014

@zellva - ano to je este skoro aby to bol tehotensky priznak, ak sa dostanes na gyndu a brali by ti krv, urcite sa spytaj, ci nemas prilis vysoky prolaktin v krvi, to ked sa clovek snazi o babo neni nic moc a aj by to tie prsia vysvetovalo.

zellva
27. nov 2014

@mamulienka30 och dakujem spytam sa a uvidim co a ako. Dakujem ;)

julypetkova
27. nov 2014

@isabella22 ale,ja som niekde citala ze do dvoch hodin sa dostanu 😕

isabella22
27. nov 2014

@julypetkova tak nebudem sa vadit lebo fakt nemam v tomto extra prehlad ale kazdopadne je to jedno hlavne nech teraz zamiesia tam kde maju😁vcera nebol pozitivny dnes uz je tak sa 3.den snazime...pregnyl uz posobi urcite lebo vajecnik ma uz netrha jak des teraz uz len dllllhe cakanie....ty sa kolko snazis?

julypetkova
27. nov 2014

@isabella22 mi sa snazime uz od maja ,aj sa nam podarilo ale potratila som ,tak sme si dali pauzu dva mesiace a snazime sa od septembra teraz sme tiez snazilkovali tak dufam ze tentokrat to uz vijde menzes mam dostat az 10.dec.,ale nemam zatial ziiadne priznaky 😒

mikema
27. nov 2014

@veronikax ja mam 3 dpo a kazdy den mam bolest. Vcera akoby sla maternica vypadnut, dnes pichanie. Pocas ovu tiez vajecnik a po ovu maternica. Pomaly rozmyslam, ci to nie je mocovy mechur lebo moc cikam, ale zas aj moc vody pijem i ked to ja stale... ale uz sa citim ako chora a o krizoch ani nehovorim. Bieda... tak len dufam, ze som zdrava... ☹

veronikax
27. nov 2014

@red_kika ja som pri prvej mala ukazkove zahniezdenie ;) a teraz nic...no boli skoro vsetko od pol pasa dole ;))) zajtra rano si robim test ;) ak nebude pozitivny...aspon si uz nebudem nahovarat 🙂) mozno aj prestanem tolko cikat ;)))) presne ako u teba 🙂))

veronikax
27. nov 2014

@mikema mozno si len ovela citlivejsia ;))) ja mam presne to iste 🙂))) sme zdrave!!! ;) asi musime len nas mozog ukludnit 🙂))

red_kika
28. nov 2014

@veronikax uz si testla? ja sa bojim ☹

isabella22
28. nov 2014

@julypetkova no mne dnes asi prebehla ovu lebo ked.bol vcera pozit....to ma moc mrzi drzim ti palce nech tentokrat vam to vyjde...☺