Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@isabella22 skusim asi az pozajtra, len som zostala zarazena, ze vcera viditelna ciarka a dnes nic 😒
@claudia66 este nic nie je stratene....ale zas na druhej strane mohlo ist len o biochemicke tehotenstvo....
@babatenko no super tak držím palce aby to vyšlo.
@isabella22 tak to neviem no ja ked som bola tehu som sa nikdy nekupala len sprchovala koli infekcií.
@piskotka2014 aj cítiš niečo?? bruško alebo prsia??? mne dnes vyšiel skoro rovnako testík...a nič okrem sem-tam podbruška necítim MS by mi mala prísť o 3 dni. 🙂
@butterfly333 jaj takja som myslela ze ked sa kupes ti tepla voda moze sposobit potrat...
@isabella22 veď áno nejaka infekcia môže spôsobiť potrat. Preto to radšej neryskujem.
Ahojte 😀
Vidim ze tu poriadne vela tehuliek pribuda, len tak dalej, mam z toho radost 😉 Ja som dnes 7DPO, neboli ma nic, absolutne necitim podbrusko ako posledne mesiace, davam tomu nadej. Len chcem vediet, podla ktoreho cyklu sa mam riadit? Predtym som mala 26 dnovy, mesiac predtym 28 dnovy, teda skoro kazdy do predosleho som mala ukazkovy, tak ako?
@veronikax myslím že aj áno, ale len tabletkami. Maste ti asi nezaberú
@claudia66 tie testy boli rovnakej značky?
@snubenci08 áno, gravitest včera pozitívny robený o 6 ráno, dnes tiež robený hneď ráno o 7
@butterfly333 jaj tak....ale to by potom nemohla byt ziadna tehotna keby sa kupe....asi uz moc aj moralizujeme...ale pockam do 10.teho ci pride hnusoba alebo nie...
@isabella22 aj ja len čakať no do 17 teho ďaleko.
88bambulka88 zatial citim mierne tlaky v podbrusku,tiez mi ma prist mrska cca za 3 dni a dufam teda ze nepride,ty ako citis to podbrusko?
@butterfly333 vydrzime...ja idem zajtra k doktorovi na kontrolu uvidim jak mi rozpise procedury na vikend a ked mi da sobotu alebo nedelu volnu behnem do ruzomeberku a kupit niaky tehu test...lebo dnes som presla celu dedinu a lekarne nikde...toto cakanie je na nervy to poznam...
Kocky, testy nakupene, mam brutalnu uchylkovu chut ist nejaky ocikat 😀 😀 😀
Esteze ideme zachvilku na mikulasa, pridem na ine myslienky 😉
Apropo, som si dnes uvedomila, ze testy uz chodim kupovat po celom okrese, od leta ich uz bolo dost, nech v lekarni nevtzeram ako debo, tak striedam lekarne 😀
@babatenko no ja by som nevydrzala mat ho v ruke a neocikat ho :D
@red_kika drzim palce...aby boli len dobre spravy ;)
@petta87 mne s mrskou zacala asi aj mykoza koli intimkam :/ zajtra skocim do lekarne nieco kupit...aby som to dala co najskor doporiadku :P lebo sex a mykoza :/ to sa neda.. :/ a babatko treba!! 🙂) uz aby skoncila 🙂 Este nemate babatko?? ;) tak povedat svokrovi ze bude dedko..to by bol perfektny darcek ;)
@babatenko hihi, s tym striedanim lekarni robim to iste, a dnes som dokonca kupovala v nemenovanom hyperobchode a ako si tak stojim pri pokladni, tak predo mnou stoji moj ocino, ste mali vydiet ten unik, aby nevidel, ze kupujem test :D, inak dnes 30 DC, 25 kovym mam slabulinkeho ducha, viditelneho len proti svetlu, ale ako peknu ciarku v mieste, kde ma byt, ale nevytesujem sa, falosnych duchov mi vyslo uz az az minule mesiace
@lucyika som sa dobre nasmiala na tom hyper. 😀 a to vážne si mala vyše x duchov a nič z toho?
@mirkamurko 4 krat falosny duch,pocas 9 mesiacov, ako sa snazime...ale vzdy boli na inom mieste, ako mali byt, alebo nie taku hrubku, ako ma byt, asi som videla, co som chcela vidiet. Dnes volnym okom na 25 kovom nevidiet nic, test robeny poobede, ale proti svetlu ciarka rovnaka, ako kontrolna, rovnakej hrubky, na mieste, kde ma byt a nie biela, ale slabo ruzova, akurat viditelna len proti svetlu, ale pekne....Uvidime.....no ze take busenie srdca som mala, ked som ocina zbadala :D
@babatenko ved si testiky objednaj na nete, vyjdu tak ovela lacnejsie a nemusis menit stale lekarne 🙂
@isabella22 kupat sa mozes, ale nie v uplne horucej vode 😉 to moze sposobit potrat
@mirkamurko jej aj ty si tu, ako to vyzera u teba tento mesiac?
no ja som dnes 10.dpo, ale myslim, ze ms uz cochvila dorazi, vsetky priznaky uz su tu, ale aj tak bud zajtra alebo pozajtra testnem
@jika80 no snažíme sa,snažíme. 😉
Ahojte baby...kedze idu vianoce a mne ostalo este 30malych sackov inofolicu...tak som sa rozhodla ze ho dam ZADARMO.....mne nepomohol...tak ho chcem dat tomu kto to naozaj potrebuje...a nie kto je uplne zdravy a veri ze inofolic mu pomoze...takze kocky...pokial vam tymto mozem pomoct tak budem rada...a aj postovne uhradiiim....

@claudia66 a neskusis aspon 1 test este??jajha aj ja by som tesla len nemam testy...