icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

sissi5
3. dec 2014

@hairnikol ahoj, môžem sa spýtať aký dlhá máš cuklus?? a koľký deň si si robila testík?? a veľmi gratulujem k //, prajem veľa zdravíčka 🙂

veronikax
3. dec 2014

@mojezlate dosla ti?? Az teraz pozeram... A ak to nahodou prasklo... tak to je ok ? Alebo zle??

hairnikol
3. dec 2014

@sissi5 Ahoj ja to mam take že 28 až 30 .. ked mi meškal menzes 10 dni 🙂.. robila som si ked mi meškal 4 dni a nebolo nič na teste a ked som si robila 10 dni meškanie boli tam dve sice bola taka trochu slabšia ale bol tam a včera som si robila tento ktory je aj tu na foto a to je už rriadne skusim ešte piatok 🙂 či bude uplne 🙂 a potom doktorovi 🙂 a velmi pekne dakujem

sissi5
3. dec 2014

@hairnikol ešte raz gragulujem a ďakujem za o opis 🙂

mikema
3. dec 2014

@lara1507 Vyborne, gratulujem a v kolky den si testla ducha?
@piskotka2014
@hairnikol WOW ale ste sa tu rozbehli!!! 😀 Gratulujem a prajem krasne tehotenstvo!!!

Strasne sa tesim, ked citam, ako tu jedna za druhou tehotniete, dava mi to taku nadej a tesim sa na den, ked aj ja pridam fotku, na ktorej budu kolajnice 😀

isabella22
3. dec 2014

@butterfly333 ja tiez som.riadne.citila vajecnik ale.to este nic neznamena...stale si myslim.ze ja nebudem.mat stastie a nepodarilo sa...pride mrchana.no nebudem privolavat..kedy mas mat MS??

veronikax
3. dec 2014

Viete mi poradit? ;) mam druhy den MS ...a asi mam mykozu...asi zacala den pred MS... To nejaku mast alebo tabletku mam kupit az ked mi skinci MS vsak?? Mykozu som mala len v tehu...a zase som ju dostala z intimiek!!! Pri snazeni som ich zacala pouzivat...aby som nechodila mokra :P

radka752
3. dec 2014

Ahojte. Tak pred chvilou som prisla z prace a urobila som si test lebo zajtra je zurka z prace a mala som podozrenie ze to tentoraz konecne vyslo. Na teste som si nasla 2 ciarky.

radka752
3. dec 2014

Pridavam aj foto.

katkatonkova
3. dec 2014

@radka752 juuuu...gratulaaacia.....tak to uz budes mat inu zuuurku....

jika80
3. dec 2014

No baby,dnes sa to tu S tými testikami nejako rozbehlo ☺je tu vôbec ešte niekto, kto zatiaľ netestoval? Ja som dnes 8.dpo A raz si myslim, že sa podarilo A hneď na to, že nie ☺

radka752
3. dec 2014

@katkatonkova ja sa tak tesim. Snazime sa od februara a uz to raz vyzeralo nadejne. Veeeeelmi sa tesim. 😀

veronikax
3. dec 2014

@radka752 kraaasny test 🙂 gratulujem 🙂 od februara??? Tak to je poriadna doba !! Kraaasne tehulkovanie prajem 🙂

jika80
3. dec 2014

@radka752 naozaj krásny testik, blahozelam. A kolky dpo už si?

lucyika
3. dec 2014

@jika80 este minimalne jedna s testovanim odolava, teda ja- dnes 29 DC/ cyklus 30-31 novy /, u gynekologa pred mesiacom vsetko ok, tehotenske priznaky som mala vsetky, ktore som si dokazala nahovorit, MS prisla po 47 dnoch, nikdy mi tak nemeskala -ze vraj psychika a stresy ...tento mesiac s inofolicom a alchemikou...priznaky ziadne a testovaniu, teda sklamaniu z negativneho testu odolavam. Vsetkym tehulkam gratulujem :o)

mojezlate
3. dec 2014

@veronikax tak je to ok ale malo by sa to liecit tak uvidime

veronikax
3. dec 2014

@mojezlate viac budes vediet...ked skoncia? ;) potom daj vediet ,) to by ti aj mohol povedat ci mozete pracovat na babatku vsak? ;)

radka752
3. dec 2014

@jika80 30.10. som mala 1 DC ... ovulku som mala cca 16.11. - 17.11. (nerobila som si ovu testy ale pri ovulke ma straaašne bolia vaječníky, takže viem kedy je) čiže dnes som 35 DC takže som cca 15 DPO. 🙂

butterfly333
3. dec 2014

@isabella22 ms 17.12 No verím že nepríde.

snubenci08
3. dec 2014

@veronikax ahoj aj ja som to mávala z intímiek, od kedy používam len naturella kamilkové, alebo zelený čaj, nemám s tým problém, a zaberala mi len masť fungicidin. Je na predpis, ale niekde ti ju určite predajú

veronikax
3. dec 2014

@snubenci08 ja som si este nezmenila gynekologam..od kedy som sa prestahovala ;) zmenim ho...az ked budem tehu ;) dakjnem aj za tip na intimky ;) a pockat budem musiet az ked skonci MS vsak? Mykoza sa neda liecit pocas MS nie?

isabella22
4. dec 2014

@butterfly333 drzim prsty...mna vcera bolelo tak podbrusko ako pri MS...normalne som myslela ze ju dostanem...novalgin,algifen nic od bolesti nepomahalo...keby je to aspon predzvest niecoho dobreho...ja sa pomaly zobudzam a pojdem na ranajky...

isabella22
4. dec 2014

@jika80 ja som dnes 9DPO aj by som testovala len som v kupeloch a tu nieco dostat kupit je zazrak...takze nemam kde...ale naco sa zas zbytocne stresovat ked viem ze zas z toho nic nebude😔

butterfly333
4. dec 2014

@isabella22 a čo ty vieš? Možno bude zázrak a budeš tehu. Držím palce.

isabella22
4. dec 2014

@butterfly333 niako som prestala verit na zazraky... ale vsetky by sme si to asi priali...

red_kika
4. dec 2014

@veronikax juj, mas stastie ze dosla... mne vsetky testy ukazali negativne ale mrcha nikde ☹ uz chcem aby dosla, toto natahovanie jaaaj

butterfly333
4. dec 2014

@isabella22 to áno každá si želáme ten malý zázrak. No je čas vianočný tak verím že sa zadarilo.

babatenko
4. dec 2014

Dobre ranko dievcence 😵
Ja som dnes neodolala. Bolia ma uz par dni prsia, su aj naliate, co bol jediny priznak pri prvom tehu. Menzes mam dostat az o 5 dni. Na teste je duch, uplne svetlunky, tak pojdem nakupit testy,lebo ako sa poznam, budem teraz testovat kazde rano 😀

claudia66
4. dec 2014

ahojte babenky, potrebuje poradiť. Som 32DC, ovulku som mala podla testov na 15DC a min. piatok som mala slabe spinenie kratke a v nedelu sa mi rozbehla ms a trvala len 1 deň 😖 nedalo mi to a včera som si spravila test a bol tam viditelny duch - nie kanalik a dnes bol test negativny. Citim sa divno, myslite, ze mam ist doktorovi?

isabella22
4. dec 2014

@butterfly333 dufajme inak co je pravdy na tom ze tehotna sa nemoze kupat v teplej vode ani nic podobne?