icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

88bambulka88
5. dec 2014

@piskotka2014 no ja cítim také všeliaké divné tlaky v podbušku...niekedy viac nalavo potom zas napravo..ani to neviem opísať..a včera som aj trošku kríže citíla..inak nič..prsia nič.. v sobotu opäť testnem to už budem 27 DC...ale som taká nervózna z toho len, aby to ozaj vyšlo a všetko bolo v poriadku...

isabella22
5. dec 2014

@jika80 tak uz chapem tak dufam ze tato tepla vosa v kupeloch nevadi keby som tehu...v nedelu kupujem tehu testy a uvidime...

butterfly333
5. dec 2014

@isabella22 ahoj tak ako sa darí v kúpeľoch? Čo teplota? Ja druhý deň 37,0 tak dúfam že to vìde.

isabella22
5. dec 2014

@butterfly333 tak drzim palce nech neklesne... 🙂 a v kupeloch sa mam dobre...dnes som mala masaz,cvicenie na bolesti krizov a parafin...za chvilu idem na obed a vecer mame program...v nedelu by som chcela sit do ruzomberku a kupit daky tehu test a skusit....a ty co noveho?? dnes mi zacal aj taky biely vytok neviem z coho...

butterfly333
5. dec 2014

@isabella22 ja za chvíli do práce no konečne piatok. Aj ja mám taký biely ako krém.

katkatonkova
5. dec 2014

Takze kocky INOFOLIC uz neni...uz je darovanyyy......

isabella22
5. dec 2014

@butterfly333 ja som mala vcera dnes uz nie....tak netusim co to bolo...piatok 😀 ja ani neregistrujem aky je tu den 😀 keby nemam rozpis na procedury ani nemam sajnu 🙂 dnes som bola na masazi tak som taka ubyta...

radka752
5. dec 2014

Ahojte zienky. Tak v pondelok idem k dokymu. Som trocha nervozna ze co povie. Zajtra vecer ked pride partner takdostane mikulasky balicek. Som zvedava na jeho reakciu. Baby drzte palce. 🙂

piskotka2014
5. dec 2014

@88bambulka88 ja mam zajtra 25DC,tiez rano testnem, uz ma neboli tolko to podbrusko iba sem tam ale druhy den mam dost na dotyk citlive bradavky inak zatial stale nic ine.daj vediet ako si dopadla s testikom 🙂

petta87
6. dec 2014

@veronikax eate zatial nie takze bolo by to skvele 😀 tak hadam teda dufam ze tento mesiac by mohlo vyjst

babatenko
6. dec 2014

Kocky, pred troma dnami rano som mala svetleho ducha...dnes som skusala, ale inou znackoy a nic. Prsia,ktoresa mi naliali - a predtym to tak bolo iba jedinykrat-ked som bola tehu so starsou, ma uz nebolia. A prave som bola na vecku a akoby sa mi zacala spustat menstruacia, dnes mam 25DC, menzes inak chodi na 29-31 cely tento rok... v auguste mi prisla na 25tiez,ked som mala zrejme biochemicke tehu. A sa obavam,ze znova je to tak 😖

lucyika
6. dec 2014

14 DPO, na 12 DPO duch viditelny len proti svetlu /25kovy test/, 13 DPO 2x duch viditelny volnym okom /10 kove testy/, dnes 14 DPO 25kovy test // viditelne volnym okom, po 9 mesiacoch sme sa asi dockali. Posledne mesiace som nemala pravidelny cyklus /od 27 do 47 minuly/, november v den MS som zacala pit alchemilku /2 salky denne/ az do 14 DC, a zaroven som zacalabrat cely mesiac inofolic /1 sacok denne/. Ovu 20 DC po dlhom casu ukazkova/ pripisujem tomu, ze som tento mesiac zacala pit alchemilku a inofolic/, snazilkovanie 9DC, 13 DC, 15DC a 20DC. Priznaky obcas pichnutie v podbrusku, vajecnikoch, porovnatelne pred MS, bolest prs ziadna, ako keby zmenili trsoku tvar, a ked sa nenajem, tak je mi tak zvlastne, inak nevadia mi ziadne pachy, ziadne specialne zmeny, pocity, priznaky....snad som trosku pomohla snazilkam, drzim palceky

88bambulka88
8. dec 2014

@piskotka2014 no mne sa zatiaľ žiadne príznaky nepridali...akurát už som 29 DC a mne najneskôr chodí MS na 28 deň...tak už mešká jeden dník 🙂 a testík som si naposledy v sobotu robila..a porovnala 🙂 ďalší si urobím asi zajtra

veronikax
8. dec 2014

@88bambulka88 jejooo ;) krasne ciarocky 🙂)) gratulujem 🙂) len nech pekne silneje 🙂

piskotka2014
8. dec 2014

@88bambulka88 gratulujem no krasne ti to tmavne ,ja som si dnes rano robila este testik dnes som 27DC a tiez uz poriadne kolajnicky,k doktorovi idem 22.12,tak snad uz bude nieco vidiet 🙂 to podbrusko este citis?

ladyblcha
8. dec 2014

@piskotka2014
@88bambulka88
dievcata, kolko ste sa snazili, kym sa vam takto zadarilo?
a gratulujem 🙂

radka752
8. dec 2014

Ahojte. Tak už je to potvrdené aj dokym a už som aj objednaná do poradne. Už len nech to všetko dobre prebieha. :D

piskotka2014
8. dec 2014

@ladyblcha ja som vysadila hak po 8 rokoch 15.10.14 potom za 3 dni som dostala este taku antkoncepcnu kratku mrsku ,potom 12.11 mi prisla uz normalna mrska riadne silna a trvala mi 6 dni a potom sa postastilo a prvy testik som si robila teraz 3.12,bola este slabucka ciarka

88bambulka88
8. dec 2014

@piskotka2014 jeeej ...tak to už sú riadne kolajničky...jupíííí 🙂 ja ešte počkam do konca týždňa a zavolám doktorke čo a ako ďalej 🙂 podbruško sem-tam ale pomenej..trošku už aj prsia :D

88bambulka88
8. dec 2014

@ladyblcha ..no my sme sa cca od augusta..ale nesledovala som plodne dni...az teraz posledný mesiac som bola u doktorky a povedala že cca o 3 dni bude ovulka..nech sa teda posnažíme..tak sme sa posnažili :D a ono to asi vyšlo 🙂

ladyblcha
8. dec 2014

dakujem vam dievcata za odpovede 🙂
takze ste sa riadili plodnymi dnami vlastne a este intimna otazka, ako casto v tom case? 😅 kazdy den?
@88bambulka88

piskotka2014
8. dec 2014

@ladyblcha ano snazila som sa testikovat s ovu testami a pokusali sme sa kazdy druhy den 🙂

butterfly333
8. dec 2014

@piskotka2014 super krásny gratulujem.

ladyblcha
8. dec 2014

@piskotka2014 dakujem ti za odpoved 🙂

piskotka2014
8. dec 2014

@butterfly333 dakujem 🙂

88bambulka88
8. dec 2014

@ladyblcha snazilkovanie...u nas to bolo kazdy den 😀pred ovu aj pocas aj po ovu..cely tyzden 😀

ladyblcha
8. dec 2014

@88bambulka88 ste sa do toho opreli poriadne 😀

petta87
9. dec 2014

ahojte kočky viem ze to tu asi nepatri ale je vas tu dost tak mozno mi niektora z vas poradi ☹
rano idem na wc a a cikam krv ☹ taku slabu ale predsa aspon predpokladam lebo ked s apoutieram tak vidno taku krv slabulinku. ale vidno.
nič ma nereze, nepali ale citim take tlaky len ma niektorá z vas skusenosti alebo zazil to? Zajtra padam k lekarke ale mam hrozny strach zrejme mam ist k obvodnej alebo ku gyndo?

katkatonkova
9. dec 2014

@petta87 ahoj peti...kolky den cyklu si?...no chod radsej na gyndu....tam ti lepsie poradia....

petta87
9. dec 2014

@katkatonkova 11DC 😖 neviem normalne sa bojim mozno to su len močove cesty alebo niečo? ovulku by som mala mat aaaaz cca17-18.