icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

katkatonkova
30. okt 2014

@butterfly333 tak to my je luto tych potratov...ale snad nam to uz konecne viiideee....my sa snazime zatial o prve...no urcite by som chcela aspon dve...a kludne aj dvojicky.... 🙂 😉 🙂

butterfly333
30. okt 2014

@katkatonkova No ja už dve mám 14 a 8 no túžim ešte po jednom. A keď gyn povedal že mám ideálny vek na dieťa tak aj ja dúfam že sa mi to podarí. A držím palce aj tebe. A ako sa darí zatiaľ aký deň DC si?

kikuska3
30. okt 2014

@katkatonkova ok vdaka idem zajtra nakupit lebo mam s tim trocha problem

katkatonkova
30. okt 2014

@butterfly333 zatial som 19 DC cyklu...mavam 26 dnovy....no dufam ze to bude uz 9 mesacny cyklus.....

butterfly333
30. okt 2014

@katkatonkova tak držím palce aby sa to už vyšlo teba a aj mne a mám všetkým čo sa snažia.

butterfly333
30. okt 2014

@katkatonkova vieš mi povedať čo je to LF? Ako to vypočítať

katkaolejka
30. okt 2014

@butterfly333 Mimistar berieš po 1 tabletke denne (ak sa snažíte dlho, môžeš si dať dve aj tri), odporúčajú to jesť 3 mesiace, ja to beriem druhý mesiac a cítim sa veľmi dobre, tusím to funguje 😀

butterfly333
30. okt 2014

@katkaolejka mimistar beriem prvý mesiac a to 2x denne ráno a večer a ešte femibione 800. Alchemilkovy čaj tak dúfam že to pomôže. A inak nieje najlacnejší v lekárni som dala zaň 15e a je tam len 20tabletiek.

julypetkova
30. okt 2014

@momamo no ja si myslim ,ze mozes snazit uz aj hned ,nakolko aj ked zacnes skor tak spermie vydrzia dva ,tri dni,ja by som uz zacala pre istotu,mi tiez dnes snazilkovali ,tak dufam ze budeme obe vidiet kolajnicky o par dni 😉

katkaolejka
30. okt 2014

@butterfly333 Držme si navzájom palce, nech sa nám obom zadarí 😀 mimistar nie je najlacnejší, ale zase má vraj najlepšie zloženie pre snažilky, najviac vhodných látok zo všetjých snažilkovských doplnkov, trochu som to študovala, kým som to začala brať 🙂 a hlavne teraz treba veriť, že to vyjde 🙂

butterfly333
30. okt 2014

@katkaolejka áno to máš pravdu treba veriť a hlavne na to nemyslieť. No ja som už týždeň doma máme voľno tak iné nerobím len študujem všetko možné o ovu. A tehotenstve a tak hlavne tu sa človek toho dosť dozvie a sú tu zlaté baby že vždy s ochotou poradia .

julypetkova
30. okt 2014

mne lekarnicka povedala ze som si vybrala moc dobre (femibion ),ze je lepsi ako mimistar a to som sla kupit ten mimistar,nakolko som sa rozhodla kvoli cene lebo je to cenovo priblizne rovnako ale mimistar su 20 tab.a femibion 30,tak neviem,myslim si aj ze az taky rozdiel v tom velky nebude

katkatonkova
30. okt 2014

@butterfly333 LF - lutealna faza....doba od ovulky po 1DC....cize cas ked sa moze vajko uhniezdit....takze faza vacsinou trva 12 - 16 dni.....

julypetkova
30. okt 2014

dnesny ovu testik ,este pred tym sme snazillkovali ,tak hadam to nieje moc neskoro ,dnes 12DC

katkaolejka
30. okt 2014

@julypetkova To je vec názoru, hlavné je, že telo dostane vitamíny a látky, ktoré potrebuje, ja beriem Mimistar druhý mesiac, dlhodobo mám problémy s cyklom a po mesiaci brania tohto prípravku som mala konečne normálny menzes, dokonca skoro bez bolestí a to normálne sa skoro škriabem po stenách, tak mi býva zle, takže naň nedám dopustiť 😀

momamo
30. okt 2014

Zeny tak teraz som si robila este jeden ovulak a skoro mi testovavia ciarka oci vybila taka je silna..Pekny vecer nas caka prijemna praca🙂

katkaolejka
30. okt 2014

@momamo tfuj, tfuj, nech sa zadari 🙂

lucia28988
30. okt 2014

aj ja sa pridavam tiez sa snazime nieco cez dva mesiace tak dufam ze pre nas november bude ten uuuuspešný 😉

butterfly333
30. okt 2014

@momamo tak príjemné a úspešne snažilkovanie.

julypetkova
30. okt 2014

dnes prisiel manzel domov a zasobil ma s ovu testikmi a tehu testikmi ,zak dufam ze to tentokrat vijde ,lebo ak nie tak sa mi nieco stane

julypetkova
30. okt 2014

tu je aj dokaz 😀

julypetkova
30. okt 2014

@katkaolejka no mne na bolesti velmi pomohol alchemilkovy caj ,tu som sa o nom docitala ,ze babenky ho piju,teraz som uz prestala kedze sme ododnes zacali sanzit, ja som sice po MA ,ale prve babo sa nam podarilo na prvu supu ,aj to druhe ,ale zle sa to skoncilo,a teraz nedaj Boze otehotniet lebo manzel nikdy nni doma ked ovulujem ,ale dnes je to 12 DC tak dufam ze sme to stihli ,uvidime o par dni 😉

snubenci08
30. okt 2014

@butterfly333 myslela som alchemilku

julypetkova
30. okt 2014

@lucia28988 tiez dufam ze v novembri najdem uz dve ciarocky 😉

koka231
31. okt 2014

ahojte no dnes som 13DC a mam taky slabunko ruzovy vytok mohlo by to byt znakom ovulky? nie je to trosku skoro mam nepravidelny cyklus 29-32 ..vecsinou som si spozorovala "ovulku" na ten 15-16den cyklu akze co by to mohlo znamenat?moze to byt s pripadneho prechladnutia?

nanervy_2
31. okt 2014

@butterfly333 tak to s tym ze zeny po 30 max 7x do roka ovuluju sa mi nechce verit.. tak mozno po 35...

nanervy_2
31. okt 2014

dnes pruzok na tehu priesvitny, ale jasny 🙂 sa tesim ako mala, buduci tyzden idem ku gynekologovi, dufam ze vsetko bude ok. bolesti v podbrusku dufam hlasia ze male sa usadza pekne v maternici kde ma...

najvacsi sok som mala ked som volala sestricke ze kedy je dobre prist a tak a ona:"no, v prvom rade, chcete si to decko nechat?" chvilu som predychavala, aj keby som TO nechcela, tak je to skaredo povedane..

a manzel mi hovori v mnoznom cisle 😎 aj ked vyhlasil ze uveri tomu az ked bude mu dieta plakat v rukach :D

Drzim vam palce nech to vyjde aj Vam...

butterfly333
31. okt 2014

@nanervy_2 to mi vravel gyn aj som to čítala. No asi nie u každej ženy je to rovnaké veď každá sme iná.

zuzka337
autor
31. okt 2014

Tak ahojte snazilky 🙂 ako ste na tom,ja som tu dlho uy nebola tak som zvedava ako sa vam vsetkym dari 🙂 ja som mala vcera ovulku ale najciac to bolelo cez dem ale zial som bola v praci ale vecer sme si to vynahradili :D alchemilku som zatial vysedila a snad ju uz nebudem potrebovat pit :D ked ze by som mala v den mrchi s nou zacat 🙂

butterfly333
31. okt 2014

@zuzka337 prečo si alchemilku vysadila?