icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

jankes
1. nov 2014

ahojte dievčatá, už som bola v snažilkách od leta, júl-august, september, október a tak sa teraz presúvam k vám, keďže doteraz to žiaľ nevyšlo. Už som z toho nešťastná, zdá sa mi, že som vyskúšala všetko. Od vyložených nôh, rôznych polôh pri keksíku, 10DC, alchemilku a aj prípravky pre mňa aj manžela. ☹ ☹ nič. Ktovie, či mi je vôbec súdené. 😒

patricia128
1. nov 2014

@jankes aj ja som tam bola a teraz som sa presunula sem..čakám ako to dopadne budúci týždeň,..tajne dúfam,že mrcha nepríde..

alenka1609
1. nov 2014

Ahojte moj malý 7 ročný syn, písal Ježiškovi list a prosil ho o súrodenca, už v lete plakal, že je sám a že chce súrodenca, a je mi luto že ho to stále drží.... ale snád bude vyslišaný 🙂

melania1
1. nov 2014

tak, hlien ukazkovy, ovu test pozitivny a mojho muza si dnes kludne sekne v krizoch. Vraj mam dnes zabudnut...:( ach

butterfly333
1. nov 2014

@melania1 Ja mám test tiež pozitívny no hlien zatiaľ nie ☹ len vlhko môže to byť?

katkatonkova
1. nov 2014

@melania1 ved ked bude lezat na chrbte tak by mu to nemalo vadit...mal by to vo forme masaze..... 😀 😀 😀

butterfly333
1. nov 2014

@katkatonkova no pozrieš mi ten spodny ovu test ten som robila teraz.

katkatonkova
1. nov 2014

@butterfly333 snazit sa, snazit sa, snazit sa...ako povedal ujo Lenin....pekny ovu testik....pekne dneska zacnite a v pondelok vecer skoncite....nech mame taketo pekne ciarku aj na tehu testoch.....ten nad nim je z rana?...uz si nepametam....

babuum
1. nov 2014

Tiež sa pridávam, mrcha práve skončila!

butterfly333
1. nov 2014

@katkatonkova áno ten nad tým je z doobedia ten som robila o 11h . Tak dúfam že sa zadari inak aj cítim ako by som teplotu mala ale nie ako keď som chorá tak divne vo vnútri a trochu ma začali bolieť prsia tak du od spodu. Myslíš že to z ovu?

melania1
1. nov 2014

@katkatonkova ale kde, nic z toho:( nenecha sa prehovorit:(

melania1
1. nov 2014

@butterfly333 ja uz sa v tych hlienoch tiez nevyznam, kazdy pise inak, ja mam teraz taky mokry a natahovaci. Aj ovu testy, niekto pise, ze ovu pride az o den, dva po pozitivnom, iny ze uz aj rychlo rychlo snazit sa...
tak neviem, ci aj ja to zajtra este stiham, alebo uz sme to prepasli, ked dnes nic nebude:(

butterfly333
1. nov 2014

@melania1 veď ani ja sa v tom už nevyznám no len dúfam a verím že to dobre dopadne.

melania1
1. nov 2014

@butterfly333 mozme sa uz len modlit a drzat si palce🙂

babatenko
1. nov 2014

@jankes ja sa tiež presúvam ako blúdny holanďan 😀 máme to trošku sťažené tým, že môj mm býva služobne odcestovaný, z mesiaca je doma len cca 5 dní a trafiť vždy polku cyklu,keď je doma, tak to je zázrak 😀
no tentokrát prišiel min.týždeň v piatok, v piatok som aj mala hlien, poctivo sme sa snažili každý deň, v pondelok mi večer začali bolesti ako mávam pri ovulke vždy, tak sme šli aj cez tú bolesť, nech to poistíme. Tak len tíško budem dúfať tiež, že tento mesiac už menzes proste nedorazí 😵

zarita59
1. nov 2014

@katkatonkova teraz neviem čo ano😂😂😂😂 nevadí 😊
@mamulienka30 ďakujem za také podrobné vysvetlenie, takže ked ju beriem tyždeň a napr.(bodaj by) v tomto cykle otehotniem tak to nepomôže?(plod dni by mali prísť 12.-15.11.)

katkatonkova
1. nov 2014

@melania1 tak mi ho utrhni a uzi si.....hhiihihihihi 😀 😀 😀

mamulienka30
1. nov 2014

@zarita59 - tak kyselina listova je aj v strave, len nie kazda zena ju vie spravne vstrebat. Ked jes vela listovej zeleniny, zeleniny vseobecne a strukovin, malo by to byt v poriadku. Ale doplnaj co najskor, ma to zmysel skutocne hlavne pred samotnym tehotenstvom.

melania1
1. nov 2014
zarita59
1. nov 2014

@mamulienka30 ano akurát čítam kade-tade o tom keďže priateľ a jeho synček mi už chrapkajú do uška tak žbrílam v mobile na nete 😂😂😂 tak jem dosť list zeleniny a celkovo zdravo jem lebo som menila dávnejšie stravu za zdravšiu, lebo som chcela schudnúť trošku ale keďže sme sa rozhodli, že chceme bábo tak kašlem na celú postavu...to sa dorieši potom...😊...hrozne sa nudím a ešte ma aj brucho bolí keďže mám moje dni😩😩

mamulienka30
1. nov 2014

@zarita59 - mne akurat mrcha skoncila, ovulka bola ale minuly mesiac az na 19-ty den tak to si este pockame 😝 Veru mas pravdu chudnut ak sa snazis otehotniet len telo uplne zblbne, ten nahly pocit hladu a nedostatku moze praveze sposobit, ze si telo povie, ze je to pre tehotenstvo nevhodna doba a budes mat nejake anovulacne cykly, to je na nic. Ja mam este po synovi poslednom este 3-4 kila navyse, ale to je mi uz dost jedno teraz.

zarita59
1. nov 2014

@mamulienka30 sak presne, ja som akože nemenila stravu rapidne len som pridala viac zeleniny ako tuku😂 nikako moc mi to nerozhadzalo organizmus...skor pomohlo 😊 a schudla som to čo som chcela( chcela som trosku 2-3 kg), dufam, ze po tejto mrche už dlhšie nepríde žaidnaaaa, všetlo vyzerá, že to tak može byť...no stres, zdrava strava, plodný partner...😂😊

butterfly333
2. nov 2014

@katkatonkova ahoj mam otazočku asi 3dni po sebe mám rovnanku BT teda takú 36,6 a 36,7 a dnes ráno že 37,0 práve mám ovu môže to byť z toho??

katkatonkova
2. nov 2014

@butterfly333 malo by to znamenat ze ovu prebehla..a teraz by mali teploty stupat.....idem akurat poslat moj graf....inac je lepsie ked si robis graf..tam to lepsie urobis....

katkatonkova
2. nov 2014

@snubenci08 ahoj srdeeenko...takze poaielam graf..ako som hovorila tak sme trosku klesli...ale len o kusok...prsia bolia na dotyk a obcas...aj podbrusko sa ozve tak dufam ze je to co mysliiim.....

butterfly333
2. nov 2014

@katkatonkova a ty si koľko dní DPO?

katkatonkova
2. nov 2014

@butterfly333 ja som priblizne 10 - 11 DPO.....tak uz len cakame ci sa z toho vykluji //.... 😉 😉 😉

butterfly333
2. nov 2014

@katkatonkova a nevadí že mi tak moc vystúpila teplota? Takže keď ta bolia prsia môže to byť priznak tehu? A ako dlho máš tie bolesti od ktorého dňa? No my sme aj včera mali sexik ale ešte si to môžme poistiť aj dnes?

mata1512
2. nov 2014

Ahojte baby. Ja som mala vcera BT 37 a dnes 36,8. Citim lavy vajecnik a mam ovu hlien... Taaak mi drzte palce, nech sa zadari... 😎

katkatonkova
2. nov 2014

@butterfly333 kazda zena je ina a preto ma aj ine teploty....takze by to nemalo vadit....tie bolesti mam cca asi 4 dni...aj ked samozrejme prerusovane...a odbrusko vlastne stale citim hned po ovu....aj prsia aj podbrusko samozrejme mozu byt priznaky tehu...a ja v kutiku dufam ze suuuu...a co sa tyka toho sexiku....poistit...jednoznacne....