icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

butterfly333
2. nov 2014

@katkatonkova No práve som si robila ovu test a sa mi zdá že je tá čiarka už slabšia ako včera včera bol test pozitívny.

butterfly333
2. nov 2014

@katkatonkova ďakujem a držím ti palce aby to vyšlo a dúfam že sa zadari aj mne.

katkatonkova
2. nov 2014

@butterfly333 hej...to znamena ze este dnes sa kludne mozete snazit bo nic neni strateneeee.....ja dufam ze nam to tu kazdej ktora sa snazi konecne viiijde.... 😉 😉 😉

kolegina26
2. nov 2014

Ahojte baby som tu nova medzi Vami, a tiez cakam ci pride mrcha alebo nie som 24 DC, snazime sa uz od januara...

mata1512
2. nov 2014

@kolegina26 vitaj medzi nami snazilkami... 😉

butterfly333
2. nov 2014

@kolegina26 ahoj a vitaj medzi nami dievčatami. Dúfam že sa nám tu všetkým zadari.

kolegina26
2. nov 2014

GRAF BAZÁLNÍ TEPLOTY PRO AKTUÁLNÍ CYKLUS

katkatonkova
2. nov 2014

@kolegina26 aj ja ta tu v mene vsetkych vitam....ako dlhy cyklus mas?.....dufajme ze sa nam tu kazdej zadari.... 🙂 🙂 🙂

katkatonkova
2. nov 2014

@kolegina26 to mas cez womenzone.cz?...ak ano tak nam ho sem daj nech vidime....

kolegina26
2. nov 2014

Dakujem baby, chcela som pridat graf BT, nezadarilo sa :( dufam ze vsetkym sa podari 🙂

kolegina26
2. nov 2014

@katkatonkova ano cez womenzone ako to sem davate len skopirujes ?

kolegina26
2. nov 2014

file:///private/var/folders/rj/xh7135154lsg5k_9gcjkgfhr0000gn/T/TemporaryItems/Word%20Work%20File%20D_3.htm

katkatonkova
2. nov 2014

@kolegina26 vysvietim si ju a dam ju ulozit ako na plochu len musi byt vo formate jepg. inac ti to sem neda. a potom ked sem idem pridat prispevok tak mas tu dolu kolonku ze pridat fotku a tak si ju pridam....

nanervy_2
2. nov 2014

@katkatonkova ten tvoj graf teploty vyzera dobre ;) drzim palce nech ti to tak hore ostane, aj s pozitivnymi testami o nejaky cas 😉

katkatonkova
2. nov 2014

@nanervy_2 juuuu...dakujem srdeeenko...a ty ako napredujes?....co noveho v brusku?...

nanervy_2
2. nov 2014

@katkatonkova nic.. ms mi uz oficiane meska, zajtra ideme k doktorovi ci naozaj je to tak 🙂 a ci nie je mimomaternicove, snad uz to bude vediet zistit... prsia ma stale nebolia, ani nezvraciam, ale uz mi prestali chutit nejake veci co mi pred tym chutili a naopak, chutia mi take co predtym nie 😀

vdaka takemu grafu ako mas ty ma trklo ze co ked... okolo 37 je to stale v poho, ja lietam medzi 36,87 a 37,06 uz 2 tyzdne

eri28
2. nov 2014

Baby mi sme to snazilkovanie cez vikend prespali 😀 , mali sme v piatok rano, cize s piatka na sobotu som to nesilila, myslela som ze zo soboty na nedelu a moj pri mne zachvilu zaspal a rano mi povedal, ze som zasplala, rano sa uz pri malom nedalo, hra sa s tatinom v posteli. Podla mna som uz po ovulke dnes ma dost rano bolelo brucho, ale hlien uz od rana ziadny.Neviem co to ma zmysel este vecer snad budeme snazilkovat, ale uplne som bola nahnevana.Nechce sa mi stale brat iniciativu a za chvilu spal.Myslim, ze mozem kludne k novej teme decembrovky, ale samozrejme z malou dusickou pockam na mrchu.

nanervy_2
2. nov 2014

jaj, 36,78 som chcela napisat :D

katkatonkova
2. nov 2014

@nanervy_2 myslim ze tie tvoje teploty su uplne v poho....tak drzim palecky nech uz je nieco vidno....

katkatonkova
2. nov 2014

@eri28 tak ho priviaz a.......kludne to este skuste dnes vecer...a potom uz moze v klude spat....ved neni pisane ze sexuvat sa musi kvoli ovu len vecer.....

katkatonkova
2. nov 2014

@nanervy_2 inac ked si budes mat cas tak by si sem mohla hodit aj graf.....

mata1512
2. nov 2014

Baby, co poviete na moje testíky???

eri28
2. nov 2014

@mata1512 ten posledny je pozitivny.

eri28
2. nov 2014

@katkatonkova teraz neviem koho mam priviazat. Ked sme nemali mimi tak sa dalo hocikedy aj poobede.Ale pri dietati musim stale cakat ked zaspi.

butterfly333
2. nov 2014

@mata1512 ahoj no ten 16DC pozitívny taký som mala ja včera tak držím palce aby sa zadarilo.

butterfly333
2. nov 2014

@eri28 a koľko mám malé?

mata1512
2. nov 2014

@butterfly333 Dakujem. Uz bolo na case a dufam, ze mas pravdu, aby sa zadarilo.

butterfly333
2. nov 2014

@mata1512 neboj musíme veriť a zadari sa určite.

mata1512
2. nov 2014

@butterfly333 dobre. Tak verim, ze kazdej z nas, ktora po tom tuzi sa zadariiii. 😉