icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

katkatonkova
3. nov 2014

@butterfly333 ja to hlavne citim ked sa dotknem bradaviek...tak neviem....no neostava nic ine len cakat....

butterfly333
3. nov 2014

@katkatonkova no ja som ešte len 2DPO tak neviem to ešte asi nič neznamená.

katkatonkova
3. nov 2014

@butterfly333 ja uz chcem byt tehuuuuuuuuuuuuuu...kuuuurnaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

momamo
3. nov 2014

Zeny uz mam 2 dni po ovu a dnes dost intenzivne citim podbrusko, na uhniezdovanie je este priskoro nie?
Ovu som mala na 100% pred dvomi dnami, nakolko som si robila ovulaky a boli mega silne 😀
...

butterfly333
3. nov 2014

@momamo myslím že je to skoro tuším až za 5dní by to mohlo byť.

katkatonkova
3. nov 2014

@momamo uhniezdenie trva 5 - 10 dni...takze je to este skoro...ale to aj mna po ovu bolelo podbrusko...niekedy silnejsie..niekedy slabsie.....

momamo
3. nov 2014

@butterfly333 ved toto aj mne sa to zda skoro, len nechapem preco to podbrusko ...

momamo
3. nov 2014

@katkatonkova po ovu hej? Lebo to by aj sedelo ...

petta87
3. nov 2014

ahojte zieny tak kolke sme sa presunuli do novembroviek?? ja sa uz psychicky pripravujem na 7.11 mala by byt ovulka tak hadam sa zadari aj podari 😀 ako ste na to vy??

mata1512
3. nov 2014

@petta87 Ahoj. Aj ja som sa presuvala a teraz uz cakam, ci sa zadarilo...

butterfly333
3. nov 2014

@katkatonkova už si ovu testy nerobia že? A kedy v ktorý deň DC si si spravila posledný ovu test? Ja dnes a to by som mala byť 17DC a 2DPO no ciarka neje až taká slabá. No v sobotu som mala ovu test pozitívny a kedy ma ta kontrolná ciarka slabnut.

butterfly333
3. nov 2014

@petta87 ahoj a vitaj medzi nami ja by som mala byť 2DPO.

katkatonkova
3. nov 2014

@butterfly333 ja si uz ovu testy nerobim....ked sme sa zacinali snazit tak som testovala...ale kedze si meriam BT...tak ich nepotrebujem....co sa pametam tak ovu testy cca po dvoch dnoch bola minimalna ciarka....

katkatonkova
3. nov 2014

@momamo mna bolelo podbrusko aj pocas plodnych dni..a aj po ovu...kazda sme ina...tak preto su u kazdeho priznaky roznorode...

isabella22
3. nov 2014

Tak babule pridavam sa aj k vam. Zacinam opat snazilkovat po neuspesnom roku. Brala som pol roka clostil neotehotnela som len som ,,ziskala´´cystu ktoru mi museli operovat. Teraz po menzese zacinam znova s clostilom tak dufam ze sa zadari. 🙂

katkatonkova
3. nov 2014

@petta87 ahojky...ja uz cakam ci sa nam konecne zadarilo....uz som vysadila vselijake hovadiny...ako je inofolic a femibion a uzivam len kys.listovu....tak o 4 dni sa dozvieme ako som na tom.....prsia aj brusko pobolieva...tak snad su to prve tehu priznaky....

babatenko
3. nov 2014

@momamo Monika, nechcem ti kaziť radosť, ale ako sa snažíme, tak som si všimla, že mňa pobolieva každý mesiac podbruško po ovu, a pobolieva skoro až po menzes... predtým som si to nevšímala,až keď sme sa začali snažiť, vieš ako, v kuse sa pozorujem 😀 ale bodaj by si mala pravdu a uhniezďuješ <3 <3 <3

jankes
3. nov 2014

@kolegina26 my od júla a som z toho na vetvy 😠

momamo
3. nov 2014

@babatenko asi je to indivindi, lebo ked si tak spetne premietnem, tak pri Emke ma cely ten mesiac po ovu pobolievalo podbrusko, az mi nakoniec meskala ms a to som si myslela ze ju na 100% dostanem a uz mi tu odfukuje v posteli 2 rocna baba 😀
Baby vyssie pisali ze na uhniezdovanie je este priskoro, tak uvidime. A ty ako? Kolky DC si? Ako dlho sa snazite? Hanka ako?

momamo
3. nov 2014

@babatenko ved toto, kazdy mesiac si poviem uz sa nejdem sledovat, ale to sa neda 😀 😀 😀 😀 Slak to trafil, keby clovek hned mohol zistit na com je 😅

jankes
3. nov 2014

@petta87 ja som sa tiež presunula už do 5-tej témy 😠 😖 Hádam aj poslednej 😅

mima207
3. nov 2014

Ahojte baby pridavam sa k vam .....skoro kazdy mesiac som tu...od zaciatku roka sa snazime o babetko a ono stale nic....posledny cyklus mi meskali 46dni a teraz mi meskaju 13dni tak neviem odkedy som vyskusala inofolik takto mi rozhadzalo cyklus.Doktor mi povedal ze je to vraj normalne ale ja si myslim ze to normalne nie je

nanervy_2
3. nov 2014

@momamo pokial viem, ci sa vajíčko oplodni alebo nie, vystelka na maternici aj tak rastie, prave ta ti odchadza pri ms.. Ten rast mozno citis.. Takze este vydrz tyzden dva kym doputuje vajicko az tam. Hgc hormon zacnes vytvarat aj tak az po uhniezdeni

jankes
3. nov 2014

@mima207 určite to nie je normálne. Mne tiež inofolic rozhádzal cyklus. Mala som vždy 29 dňový. Teraz som mala dva mesiace po sebe 25 dní a posledný dokonca iba 24 dní. Ale tak mi treba, keď som začala pchať do seba somariny, keď som nemala žiaden problém. Preto už nič okrem alchemilky nechcem ani vidieť.

momamo
3. nov 2014

@nanervy_2 to je jasne, ze ak si budem robit prvy test tak az za 2 tyzdne 😉 Ono to pobolievanie uz prestalo a nicitim vobec nic, bolo to len chvilkove, akoby take pnutie, neviem to presne pomenovat...Mozno aj z fazule, nakolko som jej vecer pojedla na tony 😀 😀 😀 😀

katkatonkova
3. nov 2014

@mima207 keby ti to rozhadalo prvy cyklus od zacatia inofolicu tak to este chapem...ale aby ti to aj dalsi cyklus robilo....podla mna by ta mal doky poriadne prezriet preco ti tolko meska...aka je pricina......tak nam tu teda vitaj.... 😉 😉 😉

babatenko
3. nov 2014

@momamo nuz my sme sa zacali snazit po dovolenke,mysleli sme,ze ked Hanka vysla na prvy sup,tak aj teraz to tak bude. No bohuzial,akoze su to len styri mesiace,ale je to dost na nervy 😀 kolko ja uz som minula na tehutesty 😀 aj ked neviem preco,pri Hanke mi ukazalo // az v siestom tyzdni 😀 no a jasan,tiez si vravim,mame krasne zdrave dievcatko,to je najviac a co pride/nepride nechame na toho tam hore...a potom sa blizi termin menzesu a zo mna je maniak 😀 Hanka super,odstavena,odplienkovana,dudel uz tiez nechce,prosteuz nachystana na surodenca 😀 no a neviem ako Emka,ale Hanka je teda veeelmi tvrdohlave levíča 😵

babatenko
3. nov 2014

@momamo jo a som dnes 21DC 😉

mima207
3. nov 2014

@katkatonkova no mna ten moj doktor odbil ze si mam pockat aze pokial neostanem v tom tak mam ist az na prehliadku bo tento rok som u neho bola uz 2krat mimo prehliadky.Vraj sa moc sledujem....a ze vysetrenie mi nebude robit ziadne odborne pokial sa nesnazime vyse roka.....tak ma vytocil vtedy ze som myslela ze ma roztrhne od jedu...

mima207
3. nov 2014

@jankes a tu si kde kupila?kolko ta vysla?ako sa uziva?ja som vcera citala ze je MACA dobra pre chlapa a ze moze sa davat aj zenam tak neviem no...uz mi sibe s toho co tak chceme to babo a kazdy ked nas zastavi tak sa pyta ze ci nechceme babo.....joj cele zle to je