Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@mima207 alchemilku som kúpila v lekárni. Stojí okolo 1 € (tuším 1,19 € som zaplatila) Pije sa od 1 DC po ovuláciu. Ja som mala dosť silnú MS s bolesťami. Odkedy pijem alchemilku, tak sú bolesti minimálne a silná je len jeden deň.
Aj mne už šibe z prípravkov. MACA - tú manžel berie cca 3 mesiace (ja ju neberiem) , pije kotvičník ..., no čo ti budem hovoriť. Asi je nás tu takých viac, čo zúfalo túžime po bábu. Určite príde, tak ja len prosím Boha o trpezlivosť 😀 Tá mi chýba. 😝 😅
@kikuska3 ja skúšam tiež ovu tretí mesiac. Prvýkrát som podľa ovu testov mala ovu na 14DC, ale napriek tomu, že sme sa snažili, aj nohy som držala 😝 tak to nevyšlo. Minulý mesiac som asi ovu prepásla. Začala som testovať na 12 DC, ale ani jeden nebol pozitívny. Takže buď nebola ovu, alebo som ju nestihla. Teraz som začala testovať na 5 DC, tak uvidíme. Ale syn sa podaril hneď prvý (resp. druhý) deň po MS. Keďže nemám bolesti pri ovu, tak som to tiež chcela vyskúšať. Mávam iba hlien. Minulý mesiac som ho vôbec nespozorovala. Tak držím palčeky.
@mima207 tak ten doky je cisty dilino...jemu to moze byt kedno kolkokrat si u neho za rok...ved za teba dostava od poistovne peniaze a este aj za kazdy ukon....ja byt tebou tak ho zmenim...aspon ti poradil aby sa co najskor zadarilo?
@katkatonkova no je to dilino a vraj ze najlepsi odbornik v okoli...no neviem a mne praveze povedal ze mam narok do roka len na 1 povinnu prehliadku a na 1 mimo prehliadky vraj mu ostatne nepreplati moja poistovba...preto ma to odradza ist k nemu....a jedine co mi poradil je inofolic ale po tom mi dlho meskali a potom mi dal ten duphaston ze ked mi tak dlho meskaju ze si ho mam dat tak 10dni a ono ani to vtedy nepomohlo....neviem som s toho akasi nesvoja ked nevies co a ako.... a zas sa bojim ked sa od neho dam prec ci si najdem doktora dobreho...ci ma vobec zoberu niekam a ked ma aj zoberu tak ako to bude ked ostanem tehotna ci nebudem musiet chodit na vsetky vysetrenia niekam daleko....bo ten co som teraz u neho tak on si vsetky tieto dqlsie ukony robi sam....preto neviem co mam spravit....ale mala by som ho asi aj tak vymenit sak to neni mozne aby ma tak odbijal zakazdym.....
@mima207 no ja chodím ku gyn len raz za rok na preventívnu prehliadku aj to si vždy vypýta že 6,60 e za utrazvuk.Nechápem to veď preventívnu prehliadku mám mať bezplatnú.
Babenky dnes by som mala byť 2DPO a ešte dnes podľa grafu mám mať plodný deň posledný. Už zajtra nie a dnes som si robili ovu a sa mi zdá že je pozitívny môže to ešte byť?
@butterfly333 ja to tiez nechapem ale musim sa zastavit v poistovni a opytat sa ze co sa preplaca....bo fakt takto neviem co a ako....
Ahojte vsetky snazilky🙂 Pridavam sa aj.. Teraz sa snazime druhy mesiac.. Akurat som v strede cyklu, testujem ovu testmi, pijem femigrad. Ten mi pomohol aj pri prvom tehotenstve.. po mesiaci a pol som otehotnela.. teraz ho pijem tiez mesiac a pol tak dufam, ze tento mesiac sa uz zadari. Som 11DC tak uvidime kedy ovu dorazi.. zatial boli ovu testy negativne.. Ta alchemilka sa ako pije? Uz som zabudla.. tiez som ju pila pri prvom snazeni o babatko.. Dnes som si kupila aj femibion - tabletky.. takze vsetko nachystane, uz len sup na to:DD
A inak neviem ci poznate ebay, ale dnes rano som tam objednala 50 ovulacnych/tehu testov za 10 eur. A mozte si pocet ovu a tehu skombinovat ako chcete. Super cena, objednala som, lebo v nasich lekarnach uz som nechala desiatky eur za testy... tak vyskusam tieto.. Tak len davam tipa pre ostatne!🙂)
@budzi tak to je super kúpa. Ja som kúpila 5ovu za 7e.
@mima207 pokial dokymu zalezi aby mal spokojnu pacientku tak by ta neodbijal...ale jemu to je jedno...pokial mu to tvoja poistovna nepreplati tak podla neho straca s tebou cas...skus sa v tvojom okoli spytat na nejakeho ineho...alebo si ho vyhladaj cez internet...a uvidis...radsej by som dalej chodila..ale by som vedela ze ma neodbije ked k nemu aj 10 krat pojdem...
@katkatonkova ahoj môžem sa spýtať dnes som si urobila ovu test a sa mi zdá že je tá ciarka rovnaká ako kontrola a podľa grafu mi píše že ešte dnes mám posledný deň plodný môže to byť že ukázal ten test pozitívny??
@butterfly333
ak máš dnes čiarku rovnako silnú ako je tá kontrolná, znamená to, že do 12 až 48 hodín prebehne ovulácia. takže plodné dni máš dnes ešte určite, aj zajtra, pozajtra by ešte tiež mohla byť šanca, ak by ovu prebehla až pozajtra.
@petra212 no ja už som mala v sobotu večer ovu test pozitívny a od nedele mi stúpa BT. A zajtra už určite nebudem mať plodné dni aj mi to tak vychádza. Pošlem ti testy zo soboty je to ten spodny žltý.
@butterly333
podľa mňa ten "večer 15 DC" ešte nie je pozitívny test. Ešte mu niečo málo chýba.
@butterfly333 pokial este mas pozitivny ovu test tak kludne este snazilkuj...je mozne ze len teraz ovu prebieha....kedze je rovnako silna palicka ako ta druha.....

dievcata posim vas, 2 tyzdne po milovani by test uz ukazal, ci som tehotna? dakujem