Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@katkatonkova no ten ovu je zo soboty čo som sem dala.
@butterfly333
len som napísala svoj názor, podľa mňa ten test pozitívny nie je. Čo by aj potvrdzovalo to, že máš pozitívny test až dnes. A tú teplotu meriaš vždy v rovnakých podmienkach? nemala si včera merané za iných "okolností"?
No možné je aj to, že máš dve ovulky. Aj to sa vraj stáva, a ak prebehnú dve v jednom cykle, tak vždy do 48 hodín. Čo by aj zodpovedalo.
No ako píšem, ten sobotný test by som ja vyhodnotila ako negatívny.
Na tvojom mieste by som urobila test aj zajtra. Ja mávam pozitívne testy dva dni po sebe. A potom to už hladina LH klesá a teplota stúpa.
@petra212 nie meriam ju vždy za rovnakých okolností s to vždy ráno o 7h.
@eri28
Presne z toho dôvodu aby som mala s čím porovnávať - testujem v jednom cykle iba rovnakými testami.
@butterfly333 tu má dva druhy testov a tie medzi sebou sa porovnávať nedajú. Pretože každý môže ukázať inú intenzitu čiarok.
V každom prípade ovu test je pozitívny ak je testovacia čiarka rovnako silná alebo silnejšia ako tá kontrolná. To platí u všetkých ovu testov.
@petra212 keďže som už nemala rovnaký tak som testla aký mali. No potom prečo mi BT od nedele pekne stúpa? Aj v grafe mi píše že už len dnes je posledný plodný.
@butterfly333
Plodné dni v grafe ti počíta "stroj" - podľa údajov, ktoré tam zadáš .... realita môže byť inde.
Veď daj sem graf ... lepšie budeme vidieť ... hmmm
@petra212 ten graf mi nejde stiahnuť.
@jankes No to verim my uz tiez, najhorsie je to cakanie po plodnych dnoch ci pride M alebo nie 😒 , ale nadej umiera posledna...
@butterfly333 moja gyn.si pyta odo mna 15e a uz sa mi stalo ze raz za tyzden som k nej chodila na ultrazvuk a jasne ze som to platila ako blba,ona si na svojich zaraba :( len zial nepoznam dobreho gyn.v Ba :(
@katkatonkova skusim teda kuknut nejakeho v okoli....mas pravdu radsej ineho nech ma neodbija
Baby ms my skoncila 14 cize pred 21 dnami pred tym som vysadila HAK..viem ze na test je este skoro ale som strasne nedockava myslite ze mam este cakat?
ahojte baby pridávam sa k vám dnes som 8dc takže ovulka by mohla doraziť cca okolo 9..tento mesiac som začala aj s inofolicom tak som zvedavá ako to s ním dopadne držím palce 🙂
@silvia662 ahoj vitaj medzi nami tak držím palce aby sa nám zadarilo.
Ahojte baby co je podla vas lepsie gs mamavit alebo infolic?
@kolegina26 tak tak, keby človek vedel hneď, či to vyšlo, alebo nie. Aspoň by sme si trochu nervy ušetrili 😝
@1martinka12 ahoj...pokial mas problem s cyklom tak inofolic....no pokial nemas tak potom mamavit....
Aj ja sa pripajam k vam dievcatá.. Som sice dlhodoba snazilka aj potratmi som prešla (poslednym tento september)no zaciname sa opat snazit tak mohlo by to november/december konecne vyjst😊 papam kyselinu listovu a treti tyzden uz aj Gynex kvapky😊absolvovala som nejake vysetrenia ktore dopadli dobre a nejake ma este cakaju november/december😊 v plane sme mali cakat do decembra/januara ale zacala mi dnes ovulka tak sme vcera vyskusali ist na plno tak uvidime čo z toho bude😃 drzim vsm vsetkym palce aby vam to cim skor vyšlo😘😘😘
@monicka9 ahoj vitaj držím ti palce ale aj nám všetkým snažilkam nech sa nám zadari a budeme mať vytúžené bábo.
@monicka9 ahoj, aj ja beriem gynex kvapky a uvazovala som ci prejdem na GS Mimistar, len neviem ci to mozem brat naraz alebo nie. Nevadi ze beries a kvapky aj kyselinu listovu? Nebije sa to navzajom ? Informovala si sa niekde ? A aku kyselinu listovu beries?
Ahojte kocky...tak ja uz len cakam...momentalne teraz ma picha v pravej kozenke a pred chvilkou na vecku som mala bielkovy hlien na ktorom bolo trocha staruckej krvicky...cize takej tmavej....
@katkatonkova tak moja držím palce aby boli krásne dve //
@butterfly333 dakujem pekne😊pozeram ze mas dve deturence uz velke a chcete tretie😊 aj my sme na tom rovnako😃aj ja mam dve deticky, princezne takmer 11 a 6 rocnu a ziada sa nam male babatko uz😊 zatial sa snazime 2roky a 4x som potratila v priebehu tychto dvoch rokov tak verim ze to uz dakedy vyjde😊 musí viem to😃👍
@littledesire vieš čo ja to tak striedam po nrjakom case, raz beriem len cistu kyselinu listovu od Jemieson, potom kyselinu listovu spolu s olejom lososa norskeho... Teraz zase len kyselinu cistu a treti tyzden gynex kvapky papam... Myslim si ze spolu sa to moze.. Su to prirodne preparaty a gynex asi neobsahuje kyselinu listovu sa mi zda... Mojmu gynekologovi som hovorila ze papam, povedal ze OK... Jedavala som aj z dr.NONA fazu 3 po nej som 3x pekne otehotnela ale aj potratila... Tak že tak... Skusame dalej😊 nevzdavam sa😊😊😊

@petra212 no foto nieje dokonalá no tu baby všetky písali že je pozitívny. A od nedele mi stúpa BT.