Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@1martinka12 vitaj medzi nami držím palce. 🙂
@zuzka337 tak to zab12dni si spraviť ten ovu test? Ja som si takýto test nikdy nerobila.Preto sa pýtam.
@zuzka337 dnes som si dala prvú tabletku ten mimistar a som v pohode vôbec mi nieje zle. Baby tu píšu že im bolo zle no mne nič tak dúfam že budú účinné.
@happyfrog80 no naozaj...myslela že je v prechode a ona tehotná.
@butterfly333 nie nenapísala si nič zlé, len my sme s nimi trochu na nože, keďže sme oznámili že chceme tretie a oni že to nemyslíme snáď vážne. Že či sme normálny... Tak sa manžel spýtal ich či sú oni normálny keď chcú dieťa v 50. No veď uznaj, ak sa niečo stane vzhladom na ich vek, kto sa o to decko postará? My teda určite nie. Je to rozmaznanec. Chápeš oni nemajú najmenší dôvod niečo také o nás hovoriť.
@butterfly333 tak dúfam že hej, po toľkých problémoch čo si preskákala, snáď sa zadarí 😀
@butterfly333 čo sa týka testovania ovulácie, poznáš svoj cyklus? Máš pravidelný? Ja testujem dlho, tak ti môžem poradiť. Ja mám napr.úplne pravidelný cyklus 29 dní. Ovu mám presne 18 DC (deň cyklu). Ak ideatestovať prvý raz, začni hneď po menštruácii, aby si si bola istá že trafíš ovu, lebo ju nemusíš mať presne v strede cyklu. A testuj vždy okolo poobedia 12-16 hodina najlepšie. Nikdy nie z ranného.
Pridávam sa, snažíme sa druhý mesiac, menšt meškala 8 dní, dnes som bola u doktorky, robila HCG z krvi, negatívne a už sa mi asi rozbiehajú krámy 😒 takže až v novembri 😠 hádam nebudem mať rozhádzaný cyklus
@snubenci08 ja viem, že to vyznie čudne, ale mám pár otázok ako sa ráta dlžka cyklu? a tiež ovulačné testy sú po koľko v balení? pri prvej som nič neriešila, zadarilo sa na tretí mesiac, ani teraz moc nechcem, ale aspoň nech viem ako dlhý mám cyklus 😉
@snubenci08 tak to máš pravdu oni nemajú právo vám čo vyčítať že chcete ďalšie bábo to oni asi nerozmýšľali. Veď ani naši nie sú nadšený teda tvária sa že sú no viem ze nie sú ale je mi to jedno čo si kto myslí.
@snubenci08 no ja som mala manzes 19.9 a teraz 18.10. Tak že asi 30dnovi cyklus? Teraz by som mala mať plodné dni 2,3,4,5,6.10 podľa kalkulačky.
@butterfly333 ono ja som sice zacala len min.mesiac s ovu ale viem ze podla mna je zbytocne si robit hned po menstruaci ked ze ovulku urcite nebude hned po mrche zial tie testy niesu moc lacne tak preto to pisem ja som si objednal vo velkom za par eur ale v obchode je 5testov za cca 6eur co som teda videla...ale ovulka sa da aj zistit bud s bolestami v podbrusku alebo s hlienom ja si to len s testom potvdrim a huraa na to :D :D :D
@myriada ciklus sa rata od prveho dna mrchy,väčšinou ovulka je v strede ciklu teda ak ma niekto 28dnovi tak zacne okolo 12-14dna v tedy je najlepsie sa snazit 🙂
@zuzka337 no ja som tu ovu tiež nikdy nesledovala a netestovala. No dnes som si kúpila mimistar a k tomu som dostala grátis tie ovu testy 3 ks. Ja to skúsim tak pred ovu mala by mi začať teda tie plodné dni od 2.10 do 6.10. Tak uvidím.
@butterfly333 si si ista ze 2.10-6.10. :D nie 11 ? :D ale v pohode viem preklep :D mne teraz konci mrcha cize ja by som mala dostat cca okolo 31.10.teda ak dobre pocitam ale som si robila den pred a pocas ovulku a ked je ta druha ciarka silna rovnako ako kontrolna tak v tedy treba ist na to na maximum 🙂 cim je slabsia tym je ta ovu mensia 🙂
@zuzka337 áno jasné to som sa pomýlila 11. No ja mám ten týždeň nočnú no veď budem to musieť poriešit nejak.Tie testy som nikdy neskušala nebolo treba išlo to aj samo.
@butterfly333 tak ja som s tym zacala len min.mesiac ale tu naj prilezitost sme si nechali prepast som mala strasne bolesti ale to bola ta ovulka ja som bola bolesti 10r a nikdy som nevedela z coho to je ale uz viem uvulka ale to je taka bolest ze ani sex nepomyslim ale teraz sa budem musiet prekonat ...
@zuzka337 ja práve že žiadne bolesti nemavam tak iba podľa hlienu to zisťujem no a teraz môžem skúsiť tie testy.
@butterfly333 ono skusit ho mozes ale on ti este nic podla mna neukaze kedy si mala mrchu a aky mas cyklus ?
@zuzka337 veď nie ešte teraz až neskôr keď budú tie plodné dni potom až okolo 2.11. A mrcha začala 18.10. A cyklus 30dní.
@myriada takže...dĺžka cyklu sa ráta od prvého dňa, kedy dostaneš menzes...do posledného dňa, teda deň kedy dostaneš ďalší menzes je prvý deň ďalšieho cyklu. Ja mám napr.29-dňový cyklus, dnes mám tretí deň menzes, teda 3 DC. Koniec cyklu je u mňa 29.deň po menzese, a ďalší deň prichádza menzes, to už je 1.DC. Ovu testy kúpiš všelijaké, buď sú po 3 v balení, alebo po 5. Podľa toho aká značka. Najlepšie ale, keď kúpiš tu cez koníka, v lekárňach sú dosť drahé.
@zuzka337 No deti spia muž išiel do práce tak idem aj ja spať. Tak pa dobrú noc dúfam že ešte pokecáme a už o dvoch //.
@butterfly333 samozrejme, veď ty bábo vynosíš a aj sa budeš starať. Nikto iný
@butterfly333 na tie plodné dní sa nespoliehaj podľa kalkulačky. Každá žena je iná. Skús si to odsledovať testami. Môžeš mať ovu kľudne aj deň po menzese.
Ahojte kocky, pridavam sa k vam. Po jednom zamlknutom potrate ma caka v polke novembra 3. menzes a hned po nom ideme na to 🙂. Okrem toho este aj svadobna cesta k moru . Mam taky pocit, ze to tentokrat vyjde ;).
@butterfly333 dobru noc,a snad mas pravdu 🙂
@snubenci08 ahoj este som nepocula nikdy o tom aby mal niekto ovu dva dni po menzese.
@zuzana_ba ahoj,ahoj tak vitaj a drzim ti palve v kazdom pripade si to uzite 🙂
@zuzka337 naozaj... moja teta má...tiež sa snažili o bábo vyše roka a keď už jej nešlo do hlavy čo sa deje, tak začala testovať, jesť všelijaké vitamíny a v ten mesiac, ktorý zistila že má ovu tak skoro sa im podarilo otehotnieť. Preto hovorím, že dnes sa na nič nemôžeš spoliehať. Najlepšie keď jeden cyklus testuješ a potom už vieš ako to s tebou je. Vidíš ja napr mám cyklus 29-dňový, teda ovu by som mala mať cca okolo 14DC, ale mám až 18DC. A tiež som to zistila až po ovu testoch.
@zuzana_ba bodaj by...držím palce 🙂
@snubenci08 tak viem ze presne v strede to neni ja to tiez mam tak niako...nevadi ale ked ze ma
@butterfly333 len tri testy tak mi som skor pockala na ten hlien a cez MK si kupit ovuu testy ja som si tu kupila 45ovu a 28tehu testov za 28e cize to je super lebo obchody su nenormalne drahe :(

@butterfly333 mne to vychadza v polke ciklu cca 12-14dni po mrche v tedy mas plodne dni 🙂 dakujem ti snad budes mat pravdu 🙂 treba hlavne pozitivne mysliet i ked viem ze to je niekedy dost tazke 🙂 ja som zial večný pesimista :( vsetko zle co vidim ,citam sa bojim ze sa stane aj mne i ked viem ze taky pristup je velmi zly ale ....nejde
@1martinka12 ahoj 🙂 tak vitaj medzi nami snazilkami,verim sa sa ti/nam rychlo podari mat vytuzene babatko 🙂