Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
Ahojte, tak aj ja sa presuvam poslednu dobu z mesiaca na mesiac, dufam ze november bude pre nas uspesny, tak ako pri prvej dcerke !!
Ja som vcera dostala ms
A zeny este otazka, chcem tento mesiac zo zvedavosti skusit ovulacne testy, objednala som si ich tu na mk od jeden zeny. Nikdy som si nerobila. Tak ako to je? Ked mam priemerne 28 dnove cykly plus-minus jeden den. Mat s nimi zacat uz v 10DC cykly? A kedy? Niekde som citala ze najlepsie je po obede a kazdy den v rovnaky cas, ale ze niekedy ked uz zena ma pocit ze ide ovulacia mozu sa spravit za den aj 2 ..Ako to je potom s ciarkami? Ked je testovacia ciarka silnejsia ako kontrolna tak prebieha ovulacia, hej?
Ahojte pridavam sa k vam...po dvoch rokoch sa nam podarilo ale zial mimomaternice takze odznova...drzim palceky vsetkym 🙂
28 .by som mala dostat mrchu...(bodaj by neprisla )... 🙂
28 este tento mesiac...(ale myslim ze sa nezadarilo ) ...tak v novembri to snad vyjde 🙂 kedy zacinate vy ?
@leren1 ahoj tak to mi je velmi luto :( snad november bude nas mesiac 🙂
mne teraz konci mrcha tak cca o 2tyzdne by som mala mat ovu 🙂 tak budeme snazilkovat ajajajajaaaj :D
@butterfly333 tak som si to poistila :D a za taku cenu to je super 🙂 preto ti hovorim ze tu si skor treba kupit ovu testy ako niekde v lekarni a pod tam si pýtaju nehornaze peniaze (ako za vsetko) :/
@momamo ahoj 🙂 vitaj medzi nami snazilkami 🙂
kazdej jednej drzim moc palce nech nnam to naozaj uz vide 🙂
@leren1
@zuzka337 ja som si len kyselinu listovu kupila ...
Inak kocky idete niektora skusit tento cyklus ovulaky? Ja sa idem nato prvy krat dat, tak som zvedava, mam pocit ze nespoznavam svoje telo. Od porodu prvej dcerky, som vzdy dost intenzivne citila ovulaciu a aj ju stale citim, snazili sme sa vzdy hlavne vtedy a pozrite uz 4 mesiac a nic .. Tak to idem skusit ..
@leren1 ahoj vitaj medzi nami.
@butterfly333 dakujem 🙂
@momamo ides skusit ovu testy ? My s mm ideme kazdu druhy den cez plodne dni,aspon nejaka sanca ze sa trafime do ovu...ja ked som testila ovu nejak mi to nerobilo dobre na psychiku :-/
@zuzka337 inak holky prvykrat co sa nam po dvoch rokoch podarilo bolo hned po tigroch 🙂
@zuzka337 sikulka 🙂 ano bolo mi odporucene ist k tigrovi do klietky vraj to pomaha k otehotneniu 🙂 chodia tam pary z ciech a rakuska ktore nemozu mat deti...tak sme skusili v aprili a v maji uz som bola tehu...zial dopadlo to ako dopadlo...vela holiek tak otehotnelo...tak rozmyslam ze este skusim raz 🙂
Holky picha ma stale lavy vajecnik...myslite ze to moze byt priznak tehu aj ked ovulka prebehla v pravom vajecniku ? (Ja totiz lavy vajcovod nemam )...poradite ktora mate skusenost ?
@leren1 ahoj som tu nová my sa snažíme uz od leta a nič i ked teraz som 30 DC a este mrcha neprišla ale eni test zatiaľ nevyšiel co toje za metódu tie tigre kde sa to robi
Ahoj vitaj
@bandikovajana
test ti este nemusi vyjst ja som mala dlho negativny a bola dom tehu 🙂
Pozri si www.tigre.sk je to pri senci...nieje to v podstate ziadna metodaa ...ale mozes ist tigra pohladat a spusta to nejaky hormon ktory pomaha otehotneniu 🙂
@leren1 wow to som este nepočula asi to skúsime ked sa tento mesiac nepodarí 😉 a nebála si sa toho tigra
@leren1 tak o tom som este nepocula 🙂 tak tam urcite pojdem a to nie len koli tehotenstvu ja milujem tigre a vsetky selmy :D
@bandikovajana ahoj vitak medzi nami snazilkami 🙂
@zuzka337 dakujem dufam ze uz čoskoro preskočim k junovkam alebo julovkam 😉
A ja by som to tiež išla skúsiť hlavne kvoli tomu pocitu ze hladkasvsi tigra ale moj zostal zhrozený ze to vôbec že ked mu prepne ma zožerie
@bandikovajana bala :') bol to riadny adrenalin 🙂
@bandikovajana nezozerie 🙂 ani moj ma nechcel pustit 🙂 aaa prezila som 🙂
@bandikovajana
@leren1 teraz som to narvhla mojmu on ze ok cez vikend mozme ist
Ja ze da sa ist aj do kliekty a on ze tam na nikdy nepustim 🙂 zlateee 🙂

@zuzka337 no moja ty si sa ale riadne zabezpečila. Ja mám len tie 3 ovu testy a zatiaľ som ich nikdy v živote neskušala.