Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
@butterfly333 dakujem pokladiiik...taketo stavy som este nemala...normalne ma asi pol minuty pichalo...tak uvidime.....
@monicka9 áno mám dve 14 a 8 no túžim ešte po jednom tak dúfam že sa zadari. Ja som tiež potratila 4x a raz som rodila v 21tt mŕtve a bol to ťažký pôrod aj to potom ťažko sa o tom píše keďže to malé mŕtve mi tam nechali ležať vedľa mňa. Ťažko som sa z toho dostávala. No a verím že sa mi podarí teraz otehotnieť bez problémov a aj celý priebeh tehotenstva.
@kolegina26 a kedy ma prísť mrcha teda dúfam že nepríde tak držím palce.
@katkatonkova budem silno držať palce aby to vyšlo. Ja k tomu mám ešte ďaleko mrcha ma prísť až 17.11 no verím že nepríde.
ahojte koceny ,mne ma prist mrcha 15. novembra ,tak dufam ze uz nedorazi ,som v obdodi cakania a len sa pozorujem ,ci nieco nespozorujem 😀
@butterfly333 tak o 2 dni by mala prist, dakujem dufam,ze nepride... uz od januara cakam ze nepride 😔
@monicka9 no hej gynex neobsahuje kyselinu listovu, ja len ci sa nejake latky neblokuju navzajom🙂 skusim este preverit u mojho poradcu.
Mrzi ma cim si si presla uz. Drzim ti ale velmi palce do dalsieho boja 🙂 Si silna urcite a dokazes cokolvek. ja som akurad dnes zacala po 3 tyzdnoch tyzdnovu prestavku 🙂
@butterfly333 jooj moja chapem ta😣ale neboj urcite nam to vyjde lebo človek ked túži a sníva tak sa mu to vyplní len musiiiiime VERIŤ😊😊😊 ja som potratila spontanne 2x na zaciatku 6tt a 2x v 9tt a to uz aj kyretaz bola potrebna... Zatial mi nic nezistili som clovek co nebyva absolutne chory, zdravo sa stravujem, cvicim vela si studujem alternativnu medicinu,cinsku a homeopatiu tak ze pomaham vsetkym mojim blizkym a a mam problem s otehotnenim😣no ale som clovek maximalne pozitivne zmyslajuci tak verim ze vsetko je tak ako ma byt a babatko vie kedy k nam pride, vsetko ma svoj cas😊a ja si veru pockam😂vzdy som tuzila mat velku rodinku,vela deticiek no som po dvoch cisarskych porodoch tak ze moj sen mat 3-4deticky je dost odvazny😣 no uvidime ako sa nam zadari😊 verim ze v r.2015 budem kocikovat👍slubila som to aj mojim dcerkam ktore sa na surodenca tesia😊😊😊 drzim ti palceky nech ti to vyjde a mas krasne, zdrave tehotenstvo😘😘😘
@julypetkova to pozorovanie poznam... 🙂 drzim palce aby nedosla uz 🙂
@littledesire dakujem velmi pekne😊 my zeny sme velmi silne bytosti, vydrzime a nevzdavame sa😊 aj po potratoch sa netreba vzdat myslienky ze dalsie tehotenstvo bude v poriadku😊 tá tuzba,viera a potizivne myslenie nas posuvajú stale vpred a viem ze deticky este mat budem😊drziiiim ti palce a do vianoc bynam to mohlo vsetkym vyjst😊ved vianoce su kuzelne a mozno budu mat magickú silu👍🎄😘
@julypetkova pamatam si ta z nejakeho fora asi letne snazilky??? Alebo jul-august?...?😊
ahojte dievcata mne konci mrcha manzel ma poobednu cize od piatka skusame a dufame ze tohto rocne vianoce budu patrit k tym najkrajsim 🙂 drzim palceky aj ja pijem alchimelku inofolic som vysadiala tak uvidime 🙂
Baby, mali ste niektorá mykozu po ovulacii? Mám takú ze svrbi, nezapacha, take biele akoby tvaroh.....
@butterfly333 a kedy si mala tie predošlé potraty,??? V koľký tyzden to boli?? Aj ti zistili prečo,? Máš za sebou dake vyšetrenia? Potraty boli uz po druhom pôrode?
@lucia28988 vyjde nám to do Vianoc utcite🎄🎁🎅😃
@littledesire toto píšu o Gynexe na čo všetko vlastne je čo obsahuje😊ja som si ho objednala aj s mojov sestrou tiež snazilkou v dvojbaleni za 39eur😊tak sme zvedavé ktorá bude kočíkovať prva😂
@monicka9 jj dakujem;) mam tiez nejake info o gynexe... uz som ho brala aj predtym. Ja ho momentalne beriem aj s cytosanom. Tiez najdes na stranke energy 🙂 mne gynex velmi pomohol na cysty, endometriozu a stitku;)
@monicka9 dufam teda ze obidve budete kocikovat 🙂
@kolegina26 dakujem moc,tiez drzim palceky ,nech mozme uz na leto ukazovat velke bruska 🙂
@monicka9 ano?,ja som pisala takmer vsade kde sa dalo 😀 ,no mi sme zacali snazit az niekedy zaciatkom septembra ,lebo sme si dali dvojmesacnu pauzu po MA a teraz sa nevieme dockat kedy sa zase zadari 🙂
@julypetkova a potrat si kedy mala? Ja v 9tt a kyret mi robili 19.septembra... Uz mam vsetko zahojete,sono ok, menzes nabehol ukazkovo po 5 tyzdnoch od potratu... Este nemam vsetky vysestrenia pobehane ale uz chceme skusat či to vyjde... Bola si na dakych vysestreniach? Ci mas len 1 potrat za sebou.. Aku dlhu pausu ste si dali?
@julypetkova ja som pisala na fora najma o cisarskych rezoch lebo ked som treti krat otehotnela tak gynekolog ma hrozne strasil,doporucoval mi potrat kvoli oslabenej jazve na maternici po sekciach....
gynex je dobry mozme ho odporucit.ja som ho mesiac brala aj sme sa snažili a na prvu supu sme to dali.dnes som bola pozriet už aj našu fazulku.nech sa dari kocky keby ste chceli mam este polku flašky
@monicka9 agoj. tiež som začala teraz 1. mesiac brat gynex tak dufam ze sa zadarý. Držím palce
@zuzka337 ahoj no co ako? mi tento mesiac asi nic kedze sa ani nevidime s manzelom poriadne lebo taha v praci 24ky :-/ no a este sme ktomu aj ochoreli takze sa nam nic nechce ked pride domou :-/ ...inak zacala som uzivat kyselinu listovu tak som zvedava na dalsie mesiace co sa bude diat ...inak cez vykend som mala taky slabo ruzovy vytok teda v piatok a sobotu to bolo mi to bolo divne lebo na ovulku to bolo skoro este ..inak teraz som ani nemala priznaky ovulky ziaden vytok ani pichanie takze asi ani nebola ...nevadi raz sa mozno dockam 🙂
@monicka9 ahoj no boli okolo 9-12 a v 21 som normálne rodila žiaľ mŕtve. To všetko bolo ešte pred porodmi. No zistili že som mala nezhubny nádor cez celú maternicu. To mi na onkológii vyoperovali. No a moje dve deti som vynosila tak že celé tehu som mala rizikové a musela som ležať. Aj ma zašivali pri oboch. Prvé som rodila normálne a druhé cisárskym.
@katkatonkova dúfam a verím že nám to dobre dopadne len treba veriť. A dnes ako sa cítiš? Ja som po nočnej tak idem konečne do postele.
@butterfly333 ahojky...tak zase o trosku klesame...podbrusko troska boli...teda citim ho...a aj prsia na dotyk....tak neviem co si mam o tom mysliet.....
Ahojte babulky, my sme sa s muzom vcera prvy raz posnazili, tak uvidime, ci daco z toho bude 🙂 Inac, dost to prezival, to som si myslela, ze to viac vezme mna, nie jeho...taky zlaty, normalne sme len tak lezali a on zacal o tom, ako sa tesi, az bude tato 🙂 Tak uvidime, dame este aspon dva- tri razy, pre istotu 🙂 Vsetkym drzim palce, nech su z nas v auguste mamicky :D

Caute vsetky snazilky, drzim palce vsetkym, nech to tento mesiac vide, ja mam dnes 10DP0, teplotu 36,71 a cakam ako to dopadne 🙂