icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

julypetkova
5. nov 2014

vidite tam nieco baby?neviem ci si uz namyslam ,ale zda sa mi ze je tam slabunky duch 😝 ,nazivo je to lepsie vidiet

katkatonkova
5. nov 2014

@julypetkova nieco slabunko tam vidim aj ja.... 😉 😉 😉

nanervy_2
5. nov 2014

@katkatonkova no veru to uz vyzera predms 😒 bazalnu si uz merias dlho?

katkatonkova
5. nov 2014

@nanervy_2 asi od jula...len tam som merala klasickym ortutovym a ten mi hadzal strasne vysoke teploty....pocas celeho cyklu som nesla pod 37.00....
no cyklus pred tymto som mala teploty skoro stale hore.....a v den MS my klesli.....

uhlikova09
5. nov 2014

@julypetkova ja tam nič nevidím 😕

momamo
5. nov 2014

@julypetkova kolky DC si? Alebo kedy mas dostast ms? Lebo mne kazdy jeden cyklus, takto 2-3 dni pred ms duchoval kazdy test, tesila som sa a potom bac prisla ms ..Testy som mala asi vsetky znacky co su na trhu ..
Ale dufam ze u teba to bude opak a znamena to tehotenstvo, drzim palce

momamo
5. nov 2014

@julypetkova este som chcela napis, moze to byt aj kanalik, preto tie testy takto zvyknu duchovat, najlepsie je si ho spravit az 1-2 ked meska ms ..

mata1512
5. nov 2014

@katkatonkova ja som 19DC a MS by som mala dostat az 17.11.

wanda87
5. nov 2014

Ahoj baby som 23DC myslite,že možem skúsiť urobiť test? Ďakujem som nedockava 🙂

katkatonkova
5. nov 2014

@mata1512 no u mna to vyzera uz dneska spinenie a zajtra MS...takze si nezobrala dovolenku...ale nas prekvapi o den skorej...no tesime sa teda na nu.....

katkatonkova
5. nov 2014

@wanda87 a kedy si mala OVU?

bora1989
5. nov 2014

@wanda87 co znamena DC?

wanda87
5. nov 2014

@katkatonkova 23-24.10 tak

wanda87
5. nov 2014

@bora1989 den cyklu 🙂

katkatonkova
5. nov 2014

@wanda87 no to uz by si aj eventuelne mohla...aj mas nejake priznaky?...

wanda87
5. nov 2014

@katkatonkova prsia mám take naliate a brucho ma tak cudne pichne sem tam a niekedy bolesť ako pred MS - viem,že to môžu byt už aj príznaky mrchy ale dúfam,že nie a strašne často chodím cikat

mata1512
5. nov 2014

@katkatonkova to je, ale mrcha...Mne to pichanie v podbrusku nepreslo a ani to nafukovanie. Kto vie, co to znamena. A zrejme sa ja na BT velmi spoliehat nemozem, kedze robievam len nocne... 😒

petta87
5. nov 2014

@katkatonkova ja to prajem každej jednej 😉 hadam sa nam to podari tento mesiac 😝

wanda87
5. nov 2014

@petta87 joj keby si tak mala pravdu 🙂 bodaj by sa nam to vsetkym podario uz!

butterfly333
5. nov 2014

@katkatonkova moja to hádam nie čo sa to deje? Dúfam a verím že to bude v poriadku no prečo to klesá? ☹

julypetkova
5. nov 2014

@momamo no ved to,aj mne sa zda priskoro zeby bolo vidno menzes mam dostat az 15 ,takze to beriem s rezervou 😒

gemma123
5. nov 2014

Ahojte babulky aj sa pridávam do mesiaca november...strašne by som si priala, aby nám to tento mesiac vyšlo, lebo v období ovulky mám narodeniny, takže by to bol krásny darček a ešte máme zaplatený pobyt v tatrách v tom čase, tak hádam budú magické pre nás...a keďže môj drahý je augustový, tak by to bolo krásne spojenie, že mesiac mojich narodenín spolodenie a mesiac drahého narodenín narodenie...tak si všetky držkajme palčeky...a tie ktoré na to veria ale aj tie ktoré nie dúfajme, že ten hore naše modlitby túžby prosby a priania počúva a všetkým nám dopraje to šťastie z dvoch //....

butterfly333
5. nov 2014

@gemma123 ahoj vitaj medzi nami držím palce aby nám to všetkým vyšlo .

katkatonkova
5. nov 2014

@butterfly333 neviem zlatko...dnes mam zase spinenie...aj take vecsie tak uvidime.....ale uz to beriem zase ok....

katkatonkova
5. nov 2014

@butterfly333 kozenky uz nebolia no trosku pobrusko obcas citim.....tak uvidime.....ale ratam s mrchou...mozno jej uz chybam a dojde aj o den skorej....bez ohlasenia... 😉 😉 😉

butterfly333
5. nov 2014

@katkatonkova tak to mi je ľúto ☹ No možno nepríde dúfam že nepríde. Ja som si dnes merala BT a drží sa na 37,1 tak dúfam že sa to ujalo.

zuzkaa8855
5. nov 2014

@julypetkova na fotke to vyzera ako kanalik ale ak je do ruzova tak mozno aj ano uvidis ci bude silniet skus o dva dni drzim palce 🙂

monika123654
5. nov 2014

ahojte baby ja sa tiez pridavam ,ovulka prebehla vcera tak dufam ze sa zadarilo 😉 ,no a teraz zase to hrozne cakanie ☹ len dufam ze uz mrcha nedorazi

butterfly333
5. nov 2014

@julypetkova ahoj a koľko dní DC si už ti meškajú či??

nanervy_2
5. nov 2014

tak dievcata, prosim drzte palce nech je vsetko ako ma byt...