Novembrové snažilkovanie
Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂
ano 🙂 bola som vcera u doktora, mi vynadal co tak skoro, pozrel krcok, ultrazvuk, nic nevidel.. tak som zneistela a kupila si opat test (strasny business) a objednala sa u ineho doktora. tak len dufat teraz ze vyrastie v poriadku.. drzim Vam palce nech sa coskoro radujete aj vy...
@nanervy_2 a ako skoro koľko ti meškajú?
@butterfly333 uz 5-6 dni.. ale tak sestra mi uz hned ked pisala do papierov ze naco som prisla, lekar detto.. tak mi odporucila jedna deva tu na konikovi specializovanu kliniku, volala som nech sa objednam tak tam lekar po zamysleni zahlasil ze mozno uz by mohli nieco uvidiet.. tak uvidime v pondelok... dufam ze dovtedy dorastie 🙂
@nanervy_2 tak to držím palčeky aby to bolo v poriadku.
@julypetkova ja vidim ducha 😉
ahojte baby bola som na kontrole a ovulka nebola cez vikend, este stale tak, ze mame snazit a idem v piatok este raz a uvidime ci bude ovulka. Ked nie idem na krv a bude sa to riesit. Baby drzte palce.
@eri28 ahoj a ktorý DC si?
@julypetkova to je pekný duch😊 ja som take mávala pri mojom 28DC tak na 21-22 dc😊
@butterfly333 ahoj menzes som mala 16 oktobr,. ale neviem ako sa to pocita.TO bol moj prvy den mrchy.
@eri28 tak to si 21DC to sa ráta 1DC prvý deň cyklu.
@nanervy_2 gratulujem isto si tehotna!!!Neboj vsetko je v poriadku.Ako ono aj chapem toho doktora nakolko vzdy ked ti tyzden meska ms tak az za 2-3 tyzdne objednavaju na prve sono aj potvrdenie tehotensta, vzdy.Dokonca ked som bola s dcerkou tehotna tak az za mesiac som mala ist bolo vidiet len gestacny vak srdiecko este nebilo aj to je individualne. Takze preto ta aj sprdol nakolko by zarucene na sone este nic nevidel, to je kratka doba. Ked si bola doteraz s nim spokojna urcite by som ho nemenila.Drz sa
@katkatonkova ahoj moja tak ako sa máme je všetko v poriadku? Dúfam že áno.
@butterfly333 ahojky srdeeenko....no co ti poviem...mrsulu cakam asi uz zajtra...bo je to stale rovnako...brucho citim...spinenie mam stale.a kozy uz nebolia...ale nevadiiiii...ved je tu dalsi mesiac predsa....
@katkatonkova Ajojky neboj bude to v poriadku a možno ta hnusoba nepríde. Drž sa mi. Idem ja trošku spať po nočnej. Tak zatial pa.
@butterfly333 ahojky moja...no dobru nocku....prisla...hned jak som sa zobudila...ja ze idem merat teplotu a idem hned pozret na vecko jaku mam a teplomer cerveny.....tak dosla o den skorej....ale nevadi...ved to sa dalo podla tych teplot cakat....sme predsa v novembrovych snazilkach...tak predsa v novembri zaplodime....a tebe ako sa dari...co teploty.... 😉 😉 😉
@nanervy_2 gratulujem a urcite nemusis ist za inym doktorom len pockaj este dva tri tyzdne a je to ved ak ked uvidia gestacny vak este nieje srdiecko .na tvojom mieste pockam a potom ti vezmu aj krv aj spravia ultrazvuk .zbytocne tolko sprtania tam dole tak drzim palce 🙂
Ahojte vsetky.
Ja som 2DC... Ale vedela som, ze nic nehrozi, nakolko bol priatel takmer tri tyzdne prec minuly mesiac... Tento mesiac sa mu sluzobna cesta mozno zrusi, ak ano, tak na to vhupneme. Ak nie, tak sa presuvam do decembroviek. Samo sa to nespravi :(
Chcem sa s Vami poradit. Ked zistim ovulacny hlien - vtedy treba ist na to? Alebo to uz je ovulacia a je neskoro?
Dakujem a silno drzim vsetkym vsetkym palce!
@engie2 ahoj poklade...ja som dnes 1DC...dosla o den skorej...ale nevadi....co sa tyka toho hlienu....tak mozte kludne...ale radsej sa poistite este den a aj po....istota.... 🙂 🙂 🙂
@katkatonkova ahooj, no tak tusim sme na tom rovnako, mne mala prist dnes, prisla uz vcera... 28 dnovy cyklus, celkom fajn / v oktobri som mala na na 29 DC
Akurat, ze prsia ma boleli a boli naliata vyse dvoch tyzdnov pred MS, uz som si namyslala.. pritom sme boli spolu len cez MS, ale vela jazykov tvrdi, ze aj vtedy sa to moze podarit...
Dakujem za radu, v tomto stale nemam jasno. Lebo nikdy dopredu neviem, ze budem mat hlien. Minuly mesiac som mala ukazkovy, akurat, ze som bola sama doma :-/ priatel sa vratil az 18 DC... co bolo 6 dni po ovulke ☹
Pijem alcehmilku a je mi fajn 🙂 Ty si mala kedy ovu v oktobri?
Kocky pridavam sa k vám. Dnes som si robila test a vyšiel pozitívny 🙂
@baby124 tehotensky?...tak gratulujeme.... 🙂 🙂 🙂
@engie2 mna tiez strasne pichalo v prsiach, boleli...no priznaky tehu jak vysite...no ked mi zacala pomaly klesat bT...tak uz mi to bolo jasne....ja som mala ovu na 12DC....to len podla hlienu viem a BT....
@katkatonkova ahoj tak som na chvilu tu, net budeme mat pripojeny az v stredu. Kukam ze ti teplota klesala a uz mas aj ms. ☹ Do riti. Ja som po ovu, dnes 2 dpo, teplotu mam kazdy den 36,5, co je teda dobra blbost. asi mam na prd teplomer. 😒 Snazili sme len 2 dni pred ovu a v den ovu. manzel je teraz tost pracovne vytazeny, este sme sa aj stahovali, takze na nervy, tentoraz ani nepredpokladam, ze sa to mohlo podarit. ☹
@butterfly333 ahoj a ty ako pokrcujes? Merias este teplotu? Klesa ci stupa?
@snubenci08 ahooooj...no dosla mrchana...a o den skorej....uz sa ma nemohla dockat...musim jej dohovorit...
a akym teplomerom merias?...ja som mala klasika ortutovy a potom som ho vymenila za digitalny na meranie BT....a som s nim spokojna...som si ho objednala cez net...stalcca 9€ a dava mi konecne normalne teploty....takze ste sa stahovali do noveho?...super tak do noveho nove dietaaaaa.... 😉 😉 😉
@katkatonkova no to by som bola rada...meriam digitalnym kazde rano hned po prebudeni a v tu istu hodinu. tak neviem
@snubenci08 tak uvidime ako budes pokracovat dalej.....

@nanervy_2 ahoj no to vyzerá super to je tehu test?