icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

katkatonkova
6. nov 2014

@snubenci08 sranda je ze ma skoro vobec brucho neboli ked som 1DC...doteraz som ho citila a niekedy az tak ze to bolo na tabletku... 😉 😉 😉

snubenci08
6. nov 2014

@katkatonkova to tak byva...mne je nejako blbo, nieco na mna lezie, 😒

katkatonkova
6. nov 2014

@snubenci08 ja som vzdy prvy den mavala bolesti a vcul nic....nech na teba nic nelezie na to ma pravo len tvoj starkyyy.... 😀 😀 😀

momamo
6. nov 2014

Caute, zeny to cakanie je des 😀 Ja som dnes 18DC a 6DPO 😝

wanda87
6. nov 2014

@momamo Ahoj 🙂 tak drzim palce a nech nedojde 🙂 ja som dnes 24DC tak som zvedava a nedockava, som si chcela uz robit test ale asi vydrzim

momamo
6. nov 2014

@wanda87 drzim palce, kedy ti maju dojst? Ja byt tebou este pockam, aj ked sa to asi neda, co 😀

wanda87
6. nov 2014

@momamo 9.11 maju dojst, tak som zvedava, skusim pocat, musim vydrzat :D ale to tazkee

momamo
6. nov 2014

@wanda87 parada, tak to mas za par a mozes testovat 😉 Ja az 17-teho, to je este spusta casu, ale radsej si hovorim ze to nevyslo a buduci cyklus zbehnem k svojmu gyndovi a dam sa sledovat cely cykus ako pri prvej dcerke🙂

wanda87
6. nov 2014

@momamo ako dlho sa snažíte? My 2mesiace ale v decembri sa tiež chystám ku gyndosovi nech ma pozrie a sleduje 🙂 dcérka má koľko? My ešte len prvé a veľmi chceme asi aj to je problém 🙂

momamo
6. nov 2014

@wanda87 5 mesiac, dcerka ma 2 roky a 3 mesiace pomaly ..Velka baba z nej

wanda87
6. nov 2014

@momamo to hej to už je veľká baba 🙂 tak snáď sa nám zadari,dám vedieť či mrcha dorazila

mamulienka30
6. nov 2014

@momamo - ja len cakam na ovulku, takze to je este horsie cakanie, ty uz mozes o par dni testovat 😀

leren1
6. nov 2014

Ahojte holky dnes zacinaju plodne dni tak opät zaciname snazilkovanie a neberieme ohlad z ktorej strany ovulkujeme ( kvoli chybajucemu vajcovodu ) takze drzte palce budem aj vam nech nas je co najviac s dvomi // 🙂

butterfly333
6. nov 2014

@katkatonkova Ajojky no tak to ma mrzí že si ju dostala no ďalší mesiac dúfam bude lepší. No ja som si merala BT no nespala som v kuse 5-6 h lebo predtým než som mala vstať tak asi hodinu a pol som musela vstať z postele a ísť pozrieť havina mám mini čivava vo vnútri tak robila mi zlobu tak som vstala asi o pol dvanástej a o pol druhej som merala BT no bola trochu nižšia do teraz do nedele 37,1 a dnes 36,9 tak neviem či to bolo tým žesom nespala nnepretržite čo ty na to.

butterfly333
6. nov 2014

@snubenci08 Ajoj práve som to napísala katke tak pozri čo na to povieš.

snubenci08
6. nov 2014

@katkatonkova mňa porazí ak budem ešte aj chorá

butterfly333
6. nov 2014

@baby124 ahoj gratulujem a nemeriaš si BT? Chcela by som vedieť ako vyzerá graf tehotnej. Je tu niektorá už tehu a má graf? Ďakujem

snubenci08
6. nov 2014

@butterfly333 to meranie jEdosť prísne a zložité, tak k tomuto sa ti naozaj neviem vyjadriť 🙂

butterfly333
6. nov 2014

@snubenci08 veď ani ja sa v tom nevyznám tak som chcela vedieť že či to je ok. Mrchu by som mala mať až 17.11 no dúfam že nepríde.

katkatonkova
6. nov 2014

@butterfly333 ahooojky....no ja zatial v poho....mrska si ide tak pomaly...na vluzke skoro stale nic krvy...a to mam od rana....tak uvidime aka bude zajtra....nevadi ze si si merala len po takej dobe kratkej...ta teplota je v pohode...keby si merala tak ako mas tak by bola tak okolo 37,1 - 37,2...teda vyssia....
@snubenci08 ked budes chora tak mozno sa ti prave zadariii...prenes vsetky virusiky na starkeho a on ti prenesie tie svoje do teba.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inac co sa tyka merania...mne sa velakrat stalo ze som bola v noci an vecku a potom asi aj za hodku som merala.....zas take strasne to neni....

butterfly333
6. nov 2014

@katkatonkova no vidíš a možno že si tehu ja držím palce. Keď vraviš že je taká slabá ta mrcha možno ani nepríde. A dúfam že tá moja teplota je ok.

nanervy_2
6. nov 2014

@katkatonkova no teda.. nezavidim ti, raz tak, raz tak... ja keby sa mi mrcha zajtra nerozbehla, uz si robim test 😎

katkatonkova
6. nov 2014

@butterfly333 tiez ma to napadlo no radsej si poviem sak je to celkom normalna mrcha ako keby som si mala namyslat ze to je tehu a potom byt sklamanaaaaa......ale ma to aj vyhody...aspon sa v klude vyspim.... 😀 😀 😀

butterfly333
6. nov 2014

@katkatonkova neboj moja verím že to bude v poriadku musíme veriť.

petra212
6. nov 2014

@katkatonkova
podľa mňa teraz tehu nebudeš ... keby si bola tehu, teplota sa ti bude držať hore aj napriek MS.

butterfly333
6. nov 2014

@katkatonkova moja malá si taký hlien či čo to je také biele mliečne nie natahovacie také som mala teraz. Čo by to mohlo byť a prečo? Som 20DC a 5DPO.

butterfly333
6. nov 2014

@petra212 ahoj nevieš ako ma vyzerať graf keď je žena tehu ta teplota musí len stúpať či držať sa na určitej teplote?

nanervy_2
6. nov 2014

@butterfly333 ma behat okolo 37, +-0.10/15 stupnov. keby len stupala, tak to by uz boli horucky (http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/prizn...)

butterfly333
6. nov 2014

@nanervy_2 viem že ak by len stúpala bola by to riadna horúčka 🙂 pýtam sa len preto lebo do ovu som mala 36,6-36,7 v sobotu bola ovu a od vtedy je 37,1 a dnes 36,9 aj to som nespala v kuse 5-6 h lebo 1,5 h pred meraním som musela vstať.

nanervy_2
6. nov 2014

@butterfly333 to znie dobre.. ale asi to chce este tyzden aby to bolo istejsie... 😖 aj katkatonkova sa dlhsie drzala pri 37 az pred ms jej to kleslo... ked ti ani par dni pred ms neklesne, tak by som to brala ako mozny priznak...