icon

Novembrové snažilkovanie

zuzka337
18. okt 2014

Ahojte,
Je sice este oktober ale dosla mrcha cize viem ze tento mesiac bol neuspesny :( ale nadej nestracam a pevne verim ze sa to v novembri podari a tak isto aj vam ktorym bol mesiac oktober neuspesny...drzim palce nech v novembri hlasime vsetky ktore tuzime po dietatku ze nam to vyslo,prejem pevne nervy,hlavu hore a prijemne a v kazdom pripade uspesne snazilkovanie 🙂
ak mate niake rady a "triky" sem s nimi 🙂
ja mam ovu testy a cakam kedy mi dorazi inofolic a pre priatela folandrol 🙂
Nech uz je mrcha prec a sup snazilkovat ovu ci bez nej huraaaa do toho 🙂

butterfly333
7. nov 2014

@snubenci08 nič len sa vypne. Vieš ešte nejakú stránku kde je graf a kde sa netreba registrovať? Mám otázku už týždeň ma páli záh čo ma nikdy neopalila nevieš nemala si to na začiatku tehu?

snubenci08
7. nov 2014

@julypetkova ak chceš skúsiť testovať ovu testami, treba robiť aspoň 4 dnípo sebe a uvidíš pri porovnaní, či čiarka silnie, mne napríklad ukázali ovu testy skôr tehotenstvo ako tehu testy. Ale odchýlka je minimálna, takže to je teoreticky jedno. Kedy máš dostať MS? A kedy si skúšala ten ovu test?

julypetkova
7. nov 2014

@monicka9 mala som posledny menzes 19.10. to je prvy den ,a tak som cakala na ovulku a skusali sme 30.10.,cyklus mava 27-28 dnovy,menzes ocakavam 15. v sobotu o tyzden ,tiez mam presne ako hodinky ,bud je to 27 alebo 28 den,uz tak dlho sa snazime ,ze uz ked to teraz nevijde tak uz neviem co dalej,normalne som z toho na nervy ,nakolko prve sa nam podarilo na prvu supu ,aj druhe na prvyraz ,ale MA ,tak neviem ci sa tam nieco neudialo po tom zakroku a tarz je problem oteh. 😢

julypetkova
7. nov 2014

@snubenci08 dnes som skusala, ale ta prva ciaroca je slabunka,a menzes az 15. na dalsiu sobotu

monicka9
7. nov 2014

@zarita59 tak take všeobecne informácie. Prvy den menzesu je vlastne prvy den cyklu.DC. Ak mávaš pravidelný 28 dňový cyklus tak ovulku máš 14 DC teda v polke cyklu😊 tak teda sa treba snažiť tie 2-3 dni pred ovuláciou... Spermie si v tebe počkajú kým sa uvoľní vajíčko v den ovulky😊tak sa znazte tie 2-3 dni pred ovulkkou a este v den ovulky😊každá sme iná to tak všeobecne infosky😊ale žena je plodná len jeden den mesiaci treba skúšať a skusat😊

julypetkova
7. nov 2014

@snubenci08 neviem cio to nieje skoro este aj na ovutest?asi ano

snubenci08
7. nov 2014

@butterfly333 ja som mala pálenie záhy a poriadne pri dcére, pri synovi nie. Takže z mojej strany je to príznak tehu, ale aj nemusí byť. Ja som to mala tuším až od druhého mesiaca. Ale určite kvôli tehotenstvu, lebo som záhu nikdy dovtedy nemala, a po pôrode už som ju nikdy nemala. Ani pri druhom tehotenstve

snubenci08
7. nov 2014

@julypetkova tak to je ešte skoro aj na ovu test. Ten skús tak v pondelok.

julypetkova
7. nov 2014

och uz je november a kazdy chce pod stromcek ,aspon z nas co sme tu ,babetko 😉 tak nech sa sakra uz aj nam postastiiiiii,aby sme fakt mohli dat nasim manzelikom ten najkrajsi darcek 😉

julypetkova
7. nov 2014

@snubenci08 jaj ,tak diky,tiez som si myslela 😀

butterfly333
7. nov 2014

@snubenci08 čítala som tu že tu mali pálenie zahy už od tretieho týždňa preto sa len pýtam. No občas mávam pálenie zahy ale to tak jeden deň ale to som mala naposledy keď som sa opila aj to tak asi pred pol rokom. No toto trvá už týždeň tak neviem.

butterfly333
7. nov 2014

@julypetkova to máš pravdu bolo by to krásne prekvapenie. Dúfam že sa nám zadari.

snubenci08
7. nov 2014

@julypetkova nie je za čo 😀 inak sme na tom rovnako. Aj my sme mali prvé aj druhé na prvú šupu, teraz snažíme 4.mesiac.

monicka9
7. nov 2014

@julypetkova neboj sa zákrok ti neublížil veď dr ti po kyrete robil urcite sono či tam dake zrasty nie sú po kyrete na maternici... Keď je kyret v prvom trimestri tak jazvicky sú minimálne... Treba veriť ze to vyjde... No ja mam maternicu poznačenú uz tvoma cisarskymi rezmi😒 a dva krat kyretazou😒ale na sone neboli žiadne zrasty, myomy ani cysty co by bránili otehotneniu tak viem ze to raz vyjde hoci som riziková nakoľko mam tu trhlinku na jazvičke😣

snubenci08
7. nov 2014

@butterfly333 akože určite ti to nevyvraciam, držím palce aby to bol príznak tehu. Viem aké to je chytať sa každého náznaku 😀

monicka9
7. nov 2014

@julypetkova len nebuď v strese a na nervy lebo psychika robiiii veľa a nech to neblokuje k otehotneniu.. Neboj sa vyjde to na 100% ver tomu ani možnosť v myšlienkach nepripustaj si😊😊😊

monicka9
7. nov 2014

@julypetkova no ja dako verím na ten zázračný čas vianocny😃🎄🎁🎅

monicka9
7. nov 2014

@julypetkova inú možnosť v myšlienkach malo byt😂

zarita59
7. nov 2014

@monicka9 dakujem velmi pekne, ze si mi to upresnila, lebo viem, ze tak nejako sa to rata, no som dost mladá tak dúfam aj plodná 😊😂

butterfly333
7. nov 2014

@snubenci08 Ja tomu zas až tak nechcem veriť no nemavam to pálenie a toto trvá už týždeň tak len preto sa pýtam. Dúfam že sa nám zadarilo bolo by to úžasné.

monicka9
7. nov 2014

@zarita59 nemáš za co vedela som ze to takto musíš vedieť lebo ja pred 10 rokmi som nemala šajnu kedy som plodna😂😂😂 a do kelu vyšlo to hned😂😂😂 uz mam takmer 11 ročnú a skoro 6 ročnú dcérku a presne v 19 rokoch po som si zmyslela po skončení školy ze chcem miminko👍držím ti palce...

zarita59
7. nov 2014

@monicka9 ja mám tiež 19 a idem maturovať v máji 😂😂😂😂😂 dúfam, že sa nám hneď zadarí 😊

monicka9
7. nov 2014

@zarita59 no jasneeee držíme si palce budú vianocne darceky //🎁🎄🎅👍

kudusko
7. nov 2014

@julypetkova Ahoj ty si tak na tom ako ja 2 decka na prvy sup a teraz v juni som mala kyret a odvtedy som mala rozhadzany cyklus konecne tento mesiac ovulka taka aka byt s bolestami naposledy sa to nezaobislo vyvolavackou na 42DC a dnes alebo zajtra by mala byt ovu tak dnes me miesali este to poistime zajtra a ty kedy si mala kyret?

julypetkova
7. nov 2014

@kudusko no tak to sme sa veru stretli ,ja som mala2.jula ,8-9tt ☹

zarita59
7. nov 2014

@monicka9 ano to by bol najlepši darček aj pre priateľa mňa aj moju maminu 😊

julypetkova
7. nov 2014

@monicka9 ja som mala tiez cisarsky kvoli nepostupujucemu porodu,20hod.som rodila a nakoniec cisarak ,ale bola som stastna ked mi to doktor oznamil lebo som bola tak vycerpana ,ze som sa pristihla pri tom ,ako medzi kontrakciami zaspavam 😀

monicka9
7. nov 2014

@julypetkova no ja som mala 2 planovane sekcie s 5 rocnym vekovym rozdielom medzi detmi😊 vsetko super dopadlo,zakrok bezproblemov, rychlo som sa zotavila, tesim sa aj na treti porod😊 prvy som mala v 39 tt a druhy v 38tt a dr hovoril mi ze treti ked pojdem tak bude musiet ovela skor kvoli tej oslabenej jazve v cca 36-37tt

monicka9
7. nov 2014

@julypetkova a este som chcela dodat ze ma krasne zasili pri oboch porodoch bola jazva na maternici krasna a neporusena len ta moja prva kyretaz minuly rok mi ju poskodila (natrhla) preto tam mam tu strbinku na nej😣

monicka9
7. nov 2014

Ja som mala tento september tu moju druhu kyretaz v 9tt. Ci ze pred cca 2 mesiacmi... Uvidime kedy sa zadari😊